Examenul de conducere - La loc comanda! :)

Examenul de conducere - La loc comanda! :) | Autor: Ramonika

Link direct la acest mesaj

Nu-nteleg de ce s-a facut atata tevatura cu examenul asta, daca dupa cateva saptamani au revenit la ce era inainte. De fapt, daca ma gandesc bine, acuma e chiar mai usor ca inainte. Acuma vor fi tot 26 intrebari la sala, insa doar un raspuns corect.
La traseu cica se pastreaza modalitatea care este acuma, insa politistul are dreptul sa te duca pe unde vrea el, ziua sau noaptea, in oras sau in afara… Dar nu tine mai mult de 10 minute proba…

Ia sa ne gandim la varinta cea mai buna…. Noaptea, in afara orasului, 10 minute? Da cand are timp dom politist sa faca toata treaba in 10 minute?

Deh… bine ca am scapat si de asta… de-abia am luat carnetul in octombrie…

Insa eu aveam o nelamurire daca se pastra cum voiau ei initial. Cum s-ar fi dat traseul de noapte vara, in iunie, cand se face noapte la 10 si ceva? Ca unii dorm de mult la ora aia… sau poate la 4 dimineata?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Mi-ai dat o veste buna! Deci nu se modifica nimic din examenul pentru permis.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Cum adica

vor fi tot 26 intrebari la sala, insa doar un raspuns corect.

ca nu inteleg. 26 de intrebari din care 25 cu raspunsuri gresite si numai unul cu raspuns corect, sau cum ?

Karina + Bogdanel

Nu traim ca sa mincam, ci mincam ca sa traim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pina acum se putea sa fie bune mai multe variante de raspuns. cred ca despre asta e vorba.
de acum probabil va fi o sg. varianta corecta.

asa-i?

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Nu este chiar ca inainte...pe langa proba obisnuita traseu in oras se mai da inca una, la alegere, dintre traseu in afara orasului, noaptea sau abilitate practica (traseu jaloane).

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

S-a publicat undeva noua versiune oficiala de concurs?

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Inainte erau 26 intrebari. Din astea 26 trebuia sa faci macar 22 corecte ca sa treci. Aveau 3 variante de raspunsuri, adica a), b) sau c). Ei, nu era neaparat numai o varianta corecta, ci se putea sa fie toate, sau numai doua (sa zicem a si c) sau nici una...
Acuma va fi doar o varianta, ceea ce mi se pare mai usor. Deci e ori a, ori b, ori c...

Si am auizt ca la traseu se da ca inainte, numai ca se poate da in afara oasului sau noaptea.. Cum vrea mushchiul militzianului... Pana acuma se dadea in oras ziua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

Si eu stiu identic cu ce zicea Vlada... 23 intrebari o singura varianta corecta de raspuns din 3 sau 4 posibile, traseu in oras si o alta proba la alegere intre traseu noapte sau cursa jaloane.

Freia si Alexa

http://community.webshots.com/user/freia_ro
http://community.webshots.com/user/freia_ro_capsunika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Am auzit la stiri (Pro TV, Antena 1, Realitatea TV):
sala - cestionar cu 26 de intrebari, la fiecare intrebare un singur raspuns corect (pana acum puteau fi unul sau mai multe corecte la aceeasi intrebare),

traseu 10 minute cum ti-e norocul: oras, in afara orasului, pe timp de zi sau de noapte, doar o singura varianta.

Maine am ore de condus si-mi voi intreba instructorul.
O sa va scriu din nou maine ce am aflat de la sursa sigura.

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares 1
Album Rares 2

Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

Lili nu te amagi, ca tu n-ai dreptul sa-l dai in Romanica si dupa aia sa conduci in Franta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Cum adica georgina nu are dreptul?
daca nu are inca carte de sejur si drept de munca in franta mai poate inca sa faca scoala in rominia si sa-si preschimbe carnetul in franta (dupa un an) este o conventie intre franta si ro !
Dar daca este deja stabilita in fr .cu carte de sejur adioooooo! permis rominesc preschimbat ,or sa o intrebe la prefectura cind va vrea sa-l preschimbe de ce locueste in fr si a mers in ro sa faca scoala.........si pa! permis!
Acum depinde de situatia ei ........poate are noroc!!!

Aura&Luca,2 ani si 8luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e

Mergi la inceput