anexita!
Fetelor....ajutati-ma!
Am o anexita care am capatat-o in vara de la aerul conditionat si de care nu mai scap.La 1 luna,maxim 2 imi revine...si iar iau antibiotice,iar pastile...si degeaba iar imi revine cum dau de putin frig...Cred ca am devenit extrem de sensibila....nu stiu ce sa ma mai fac!!!!Am facut si irigatii si imi trece pt cateva zile si iar imi revine...sunt deja disperata...Daca stiti vreun tratament minune astept,va rog!!!!
Multumesc!
Raspunsuri
anamaria spune:
Incearca sa te expui cat mai putin frigului, mai ales incaltarile sa fie foarte groase... si eu am o anexita cronicizata, de cativa ani, in ultimul timp nu mai ma supara decat rar, 1 data la cateva luni. Dr mi-a spus ca nu are rost sa mai iau antibiotice, ovarele nu sunt infectioase, doar sensibile. Asa ca tre' sa am mare grija sa nu inghete picioarele, si cam atat!
daca dragoste nu e, nimic nu e!
ponicid spune:
Anexita este lucrul dracului!
Din experienta (am avut anexita ani de zile) pot sa iti spun ca pentru tratare trebuie ca:
- sa urmezi tratamentul medicamentos (antibiotice + antiinflamatoare) foarte riguros, exact asa cum iti recomanda doctorul;
- in timpul tratamentului sa faci cat de mult posibil repaus la pat si sa stai la caldura;
- sa iti intaresti organismul cu vitamine si mancare consistenta;
- sa ai contacte sexuale igienice.
Atunci cand doctorul considera ca nu mai exista microb poti lua numai antiinflamatoare.
Mie foarte bine mi-a facut un vaccin polimicrobian produs la Cantacuzino si care se gaseste in farmacii. Practic acel vaccin m-a scapat de sensibilitatea exagerata pe care o capatasem (si vara stateam langa o sursa de caldura; tot timpul aveam senzatia ca imi simt toate organele genitale).
ponici daniela
danat spune:
Nasoala problema Vanina! Nu ca ar fi f grava, dar este sacaitoare si nu te lasa sa te simti bine. Stiu pt ca si eu m-am luptat ani de zile cu anexite repetate...ce dureri aveam, mai ales in zilele de rushi, dar si in rest, cateodata accentuate de frig, altadata de caldura excesiva...nici eu nu stiam cum sa fac sa ma simt mai bine. AM facut si eu tratamente cu antibiotice, apoi cu anticonceptionale (Diane 35) si parca ma simteam mai bine...dar, de vreo juma de an ma tin tare cu bautul de ceaiuri - coada soricelului, cretisoara, care sunt specifice acestor tipuri de afectiun) si pot spune ca mai apar citeodata dureri, dar muuult mai rar si sunt mai suportabile.
Poate faci si tu asa ceva (sau tincturi!)
Bafta si sanatate!!!
danat
Mariaa spune:
Vanina,uite ce am gasit eu pe formula-as.ro...as mai adauga niste bai de sezut in ceai de marul lupului,care sunt grozave pentru anexite,chisturi,raceli,etc...Dupa baitza nu te stergi,ci doar tamponezi pielea cu prosopul si apoi fugutza in pat la cald.
Te pupic si sanatate maxima,Maria
Rabdarea este cheia fericirii.
" Si eu am avut ceva asemanator si m-am vindecat complet printr-o metoda naturista destul de simpla. Este vorba de spalaturi vaginale cu infuzie de galbenele, intre ciclurile menstruale (eu am repetat tratamentul de doua ori, deci doua luni consecutiv, cu intrerupere in timpul ciclului). Infuzia se face mai concentrata ca de obicei (eventual, se combina si cu musetel). Rezultatele sunt incredibile. Eu aveam o metroanexita (unii au diagnosticat-o salpingita) de peste 10 ani. Nu am ramas insarcinata timp de 13 ani. Aveam dureri foarte mari la ciclu. Am apelat la medici, dar boala doar s-a ameliorat. La tratamentul cu galbenele, durerile au cedat complet si dupa tratament, am ramas insarcinata (am doi copii). Cand m-am prezentat la medic dupa prima nastere, l-am intrebat, de curiozitate, daca mai am ceva la ovare. Mi-a spus ca nu mai am absolut nimic. Incercati neaparat."
Apropo,pe formula-as gasesti foarte multe variante incercate,de retete naturiste pentru anexita.Succes !!
Vanina spune:
Multumesc mult,fetelor!
O sa ma apuc sa beau iar ceaiuri de coada soricelului si cretisoara...
Da..intr-adevar e tare sacaitoare aceasta problema...nici nu stiu ce sa mai fac...Va multumesc pt sfaturi!
Cretoiu A. spune:
Eu o am cam de vro 7 ani, si si-a gasit sa recidiveze cind eramin luna a patra, asa ca adio tratament cu antibiotice.De mare mare ajutor mi-a fost urmatoarea reteta tot din"Formula As" se fierbe in doi litri de apao mina de coji de nuca(uscata-lemnoasa)cu o mina coaja de stejar(gasesti la Plafar) se lasa sa clocoteasca pina scade un sfert din apa, apoi se adauga o mina de musetel, de galbebele si de coada soricelului(eu am pus si cretisoara si coada calului)si faci irigatii seara cu el, si baie de sezut cu ceai de coada soricelului si coada calului. Apoi m-a ungeam inauntru cu alifie de galbenele, ma inveleam cu un prosop gros in jurul mijlocului si ma bagam in pat(tratamentul se face 3 sapt).In paralel am luat granulele homeopate Drenor H.R.(hepatorenal)CH9, Cantharis CH7 si Apis CH7(5granule/doua ori pe zi)(Medicamnetele homeopate sunt extracte din plante, nu se ating cu mina sau metal, inainte sa le iei trebuie sa treaca o ora de la masa si dupa ce le iei iarasi o ora, in perioada care le iei nu trebuie sa consumi cafea, ciocolata,menta usturoi, condimente tari, etc.)De atunci, adica anult trecut pe vremea asta, nu mai am nici o problema, iar cu tret homeopat am scapat de multe necazuri.
Sanatate ca-i mai buna decit toate.
Anto&Sebi
ACretoiu
Un an nou plin de sanatate si impliniri!
irisa spune:
salutare asemenea problema se trateaza in functie de cit de grava poate fi...
si eu am avut vreo 4 ani dar in fiecare an faceam injectii din cauza ei daca te intereseaza efitard,si un antibiotic bagat , facam cite 10 injectii si asa scapam altfel era dezastru....asa am reusit sa scap...
Vanina spune:
Pt. A Cretoiu...De unde sa iau acele granule homeopate?Tot de la Plafar?
Acum am inceput sa iau doxiciclina,fac polidin si irigatii cu galbenele,musetel si coada soricelului...acum ma simt bine...
Otilia spune:
Si eu am avut anexita, mai demult...
Tin minte ca mi-a trecut cu citeva injectii de Polidin...
Si caldura, am evitat sa ma mai spal cu apa rece.
Nu am mai avut apoi niciodata probleme de anexita.
Ai incercat?
SANATATE
@+...
Otilia & La Adelita (6 luni)
"La musique avant toute chose" - Paul Verlaine