Miresele anului 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Mi-a spus o prietena ca anul asta la biserica Elefterie costul a fost 8 mil????? Eu cand cautam in vara stiam ca e 4 mil?
Voi ce stiti?

http://community.webshots.com/user/blanca_000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana-paula spune:

Multumesc,Bibyrox ca m-ai pus pe listuta!Am rezolvat si noi ceva:avem nasiDar tot nu stim data, ne gandeam sa fie si in functie de ei, dar ei au zis ca e ok oricand, asa ca....Mai vdm.
Pana la urma e targ de bijuterii?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Va pupacesc. Vroiam sa va anunt ca sunt si eu pe aiai, va urmaresc, dar nu am nimic nou de raportat!

So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Neatza fetele! Muahhhhh! Nici eu n-am nimic de raportat inca! Sper ca maine daca suntem liberi sa mergem sa cumparam verighetele... Mai fetelor eu am aur la schimb. Stiti vreo bijuterie care accepta si asa? Sau cum se procedeaza ca habar nu am...?!

Pupici la miresici

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetelor , ma adaugati si pe mine la listuta aceea cu miresici?
Voi avea nunta pe 11 iunie .
Cum stati cu pregatirile?

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Am aflat si eu, in cele din urma despre targul ala de bijuterii de la Marriott (cred ca sunt ultima...). Targul are loc in perioada 3-6 decembrie, in Sala Constanta, cu program de vizitare intre orele 9-18. Ne vedem pe-acolo...

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupezica spune:

Mersi vmariejane pt ca m-ai laudat, sunt f mandra ca am facut un pas inaite cu pregatirile.Am dat avans 2mil di totalul de 7mil.
Sa stii ca mai erau si alte rezervari, si dupa data de 2iulie, asa ca sa va hotarati, ca sa va puteti alege biserica si ora care va convine.
Voi, altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katle spune:

Buna miresicilor, imi pare rau dar nu am mai avut rabdare sa citesc tot, am incercat, dar.....vorbaretze mai suntetzi. Eu sunt destul de noua prin lumea DC, asa ca sa ma iertatzi.
Voi vb de stres si de probleme? Sa va zic ce mi s-a intamplat mie. Am stabilit nunta pe 20 august 2005 si am platit avansul la restaurant. Dupa doua saptamani, viitoarea mea cumnata, imi trimite bomba ca a stabilit si ea nunta cu doua saptamani inaintea noastra (desi cu putin timp in urma erau mai mult decat nehotarati).
Deci ce ziceti de asta? Socrii mei vor avea in doua saptamani doua nunti. Problema mea este cam asta: mi-e teama (sunt ingrozita) ca nu va veni nimeni la nunta noastra. Din cauza asta, numai am nici un chef de organizari......parca nici nu e nunta mea...la care am visat dintodeauna.
Cam asta e....voi ce zicetzi?
Va pup pe toate si spor la cautari....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moiraine7 spune:

vaaaai, katle, ce neplacut!!! n-aveti cum sa o aduceti la sentimente mai bune? sa o rugati frumos sa modifice data, pt. ca voi ati stabilit-o deja? hai ca poate nu-si gaseste restaurant si amana oricum....
nu se poate sa-ti strice bucuria asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kopilash spune:

seara buna fetele!!!

katle im pare foarte rau pentru ceea ce s-a intamplat...dar incearca sa treci peste.poate o sa spuneti ca sunt rea cand o sa cititi ceea ce am de zis:katle parerea mea este ca totusi ar trebui sa mergi inainte...hai sa o gandim nitel la rece...daca si el e de accord binenteles...poate rudele lui nu o sa vina in numar chiar atat de mare(avand in vedere ca e si cealalta nunta)dar nu cumva e mai important sa avelti alaturi familia si prietenii vostri???si mai putin rudele...ca doar nu aveti prieteni comuni...asa ca familiile,prieteni vostrii,o parte din rudele lui,rudele tale...si utie nunta!parerea mea

nu zic sa nu ti cont si de ceea ce zice si familia lui...dar cred ca totusi ati putea face si nunta voastra.

acu daca vreti sa ma criticati pentru ce am zis...sunteti libere...dar nu mi se pare deloc korect ceea ce i se intampla..si cred ca nimeni nu are dreptul sa ii rapeasca bucuria

va pupic cu grija

kopilash

Mergi la inceput