Miresele anului 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Mari ai auzit de targul de bijuterii de la Marriott, vrei sa mergem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana-paula spune:

Buna,fetele!
Vreau si eu printre voi!!!!Va citesc de mult, insa n-am intrat pt ca inca n-am stabilit sigur data nuntii,va fi pe 30 iulie sau 20 aug.Ma puneti si pe mine pe listuta?Noi nu am facut nimic pana acum, dar nu sunt prea stresata pt. ca in oraselul din care suntem noi(si unde vom face nunta) nu e chiar asa de mare aglomeratia si dupa 1 ian se fac rezervari la restaurante, biserici...Insa toate cumparaturile le vom face in Bucuresti, asa ca sunt cu urechile ciulite la tot ce vorbiti voi aici(nu mai scapati de mine).
Chiar va fi targ de bijuterii la Marriot?Hi,hi,hi!Abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pufishor spune:

salutare miresici...n-am mai avut cand sa intru dar ...am 5 minute libere

Alexuta81 si A_N_N_E si parca mai intreba cineva ...se poate sau nu face nunta pe 25? noi asa cum v-am spus avem o sala dar ...a devenit neincaparatoare...cu mult!!! si am gasit o sala super dar numai pe 25 e libera....bine cu dispensa se poate face...dar za soacra e bisericoasa tare si nu vrem sa avem certuri de la inceput

luiza_didi iarta-maaaa...n-am apucat nici saptamana asta sa ajung!!!! oricum pana plec ajung sigur...adica pana pe 10 decembrie!!! iarta-ma!!!!

la miresici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta81 spune:

Se poate face nunta pe data de 25 Iunie, eu stiu asta tot de la un preot, din aceasta cauza am si stabilit nunta in aceasta data....
Scuze acum dar nu prea mai am timp in perioada asta si in afara faptului ca va urmaresc nu pot sa particip activ dar sunt cu tot sufletul langa voi....
Pupici multi si dulci !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Buna dimineatza mai miresici!
Spuneti-mi si mie de unde ati auzit voi de targul de bijuterii de la Marriott ca eu am sunat acum 5 min la hotel si nu stia nimeni nimic de nici un targ...

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Miresele 2005

Andrei (fratele Ancai)+ Ramona ............. 5 Februarie 2005 - C-ta
Lua ..................................................... 5 Martie 2005
Zam ................................................... 21 Mai 2005
Degetzel ............................................. 28 Mai 2005 - Crowne Plaza, Restaurantul Primavera
Moiraine7 ............................................ 4 Iunie 2005 - Hotel Caro
Lory04 ................................................ 4,11 Iunie 2005
Roxygeo .............................................. 5 Iunie 2005 - Bucuresti
Toma_lly ............................................ 11 Iunie 2005 - Hotel Caro Bucuresti
Lavinia (prietena Ancai)+ Catalin ........... 11 Iunie 2005 - Colonade
Kopilash ............................................. 11 Iunie 2005 - Rest.Herastrau
Acina ............................................... 11 Iunie 2005
Alexuta81 ........................................... 25 Iunie 2005 - Club Residence, Biserica Visarion
A_N_N_E ............................................ 25 Iunie 2005
Pupezica .............................................. 2 Iulie 2005 - "Polo Club" Bucuresti
Alecsia ................................................. 2 Iulie 2005 - Bacau
Pufishor ................................................ 2 Iulie 2005 - Iasi
Andreea c ............................................. 2 Iulie 2005 - Yda Club
Alehiam ............................................... 9 Iulie 2005 - Bucuresti
Bibyrox ............................................... 16 Iulie 2005 - Bucuresti
Ellamiss .............................................. 16 Iulie 2005 - Bucuresti
Misi .................................................... 16 Iulie 2005 - Restaurantul Picadilly (Buc.)
Ioana07 ............................................... 30 Iulie 2005
Vmariejeane ........................................ 30 Iulie 2005 - "Polo Club" Bucuresti
Nasa: Blanca000 ................................. 30 Iulie 2005 - Student Club
Oana-Paula .......................................... 30 Iulie sau 20 August 2005
Flafi .................................................... 20 August 2005 - Casa Alba Baneasa
Musca tzetze ....................................... 20 August 2005
Creatza ............................................... 27 August 2005 - Mc'Monis Bucuresti
Niccostea ............................................. 4 Septembrie 2005

Neatza fetele!!! Bine ai venit Oana-Paula! Nici nu vrem sa scapam de tine, chiar ne bucuram sa te avem alaturi! Dupa cum vezi te-am pus pe listuta cu cele doua date.. cand te hotarasti ne anunti sa schimbam!

Mai fetelor voi ce faceti de revelion??? Eu sunt tare stresata ca nu stiu unde sa-l facem. La munte e foarte scump si oricum majoritatea locurilor s-au ocupat deja... deci ramanem in Bucuresti. Poate ne unim si facem o petrecere mare!

Va pupa fata!

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Neatza miresici !

Bibyrox, ma treci si pe mine pe listuta ta cu locatia de la Crowne Plaza, restaurantul Primavera ? Haaaiii te roooog !!!!

In privinta revelionului ... si eu am aceeasi problema !! Am cautat pe internet si cand am vazut ca o oferta la Sinaia ajunge si la 450 Euro ...

Va pupic !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Amdreea_c cred ca merg..esti sigura de acest targ?
Sunt bucuroasa ca vad ca din ce in ce mai multa lume se aduna la acest subiect...suntem multe miresici la anul. URA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

In legatura cu Targul de bijuterii...
Am vazut in week-end-ul trecut un afis imens pe Teatrul National si acum cateva zile am auzit si la Radio 21 reclama.

hai la targ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Pai bine mai...dar cum e posibil ca astia de la Marriott sa nu stie nimic in legatura cu acest targ?!? Ca doar eu am sunat acolo si am vorbit cu o tipa de la Business Center; si tipa habar nu avea...chiar asta de aiuriti sa fie? Ar fi chiar culmea culmilor...

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput