salata de sfecla rosie
Buna fetelor!mama nu raspunde la telefon,deci va intreb pe voi cum faceti salata de sfecla rosie? Puneti hrean sau nu?otet,ulei,sare???
Pupici si merci
Corina si Anna nazdravana!!
Raspunsuri
palmyrah2002 spune:
E buna si simpla,dar cu hrean e mortala !In ambele cazuri,ulei,otet si sare!
Daca vrei sa pape si bebe nu pune hrean !
irina.c. spune:
Eu pun hrean gata facut ,la borcanel(se gaseste in magazine)si pe langa sare,ulei ,otet ii mai pun si un pic de zahar,dupa gust.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."
patisor spune:
depinde si cum iti place ,de obicei se pune si hrean ,eu una nu pun ca nu-mi prea place pun doar otet, sare,ulei.
tu o faci coapta sau fiarta?
Crina R spune:
Buna,
Eu ii pun ulei, otet, sare si hrean (se gasesc in comert niste tuburi de hrean cu maioneza - pe alea le folosesc)
Mi-ai facut pofta!
Corina spune:
Merci mult fetele,am sa o asezonez si papam deseara!Eu o cumpar gata fiarta,aici nu se gaseste cruda,cel putin eu nu am vazut.Dar mama o coace la cuptor si dupa parerea mea e mai buna decit fiarta!!
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!
mcm spune:
Noi o dadeam cruda pe razatoare si o mancam asa, amestecata cu condimente. Dar am descoperit mai nou ca e mai buna coapta in cuptor.
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/lastusedpixel
lu.more spune:
Corina, probabil ca salata ati mancat-o deja, dar iti recomand pentru data viitoare sa pui si andive taiate feliute. Totul stropit cu sos vinegrette... ai sa vezi ce bunatate!
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
ione spune:
In perioada asta este favorita noastra. Fetele o digera foarte buna.
Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003
april spune:
Eu o prepar cu otet, hrean, zahar, sare, seminte de chimen.
In cuptor e mai buna, dar si fiarta merge. Super.
pofta buna
April & Andrada