la 2 ctr de munca cat e CIC?

la 2 ctr de munca cat e CIC? | Autor: giulia81

Link direct la acest mesaj

Buna!
As avea si eu o mica intrebare... la firma la care lucrez am contract din sept2001. In sept 2002 am nascut un baietel. Am stat acasa un an si am revenit in sept 2003.In ianuarie 2004 mi-am reluat concediul de maternitate pana la implinirea de 2 ani si in sept 2004 m-am reintors la lucru. Din 1 noiembrie 2004 am semnatinca un ctr de munca de 2 ore pe zi. La primul loc de munca am salariu minim iar la al doilea 700.000. Intrebarea mea este: presupunand ca as naste prin sept anul viitor cum mi s-ar calcula CIC? Dublu?
Va multumesc, Julia si Alex-Raoul

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

nu julia, poti sa ai si 10 contracte ca tot atat primesti!

asta pe baza legilor de acum! dar pana in sept se pot intampla multe, desi la sumele tale nu cred ca se pot intampla in bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cool spune:

Julia,
Doar concediul de maternitate (prenatal si postnatal) iti va fi platit de ambele firme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

si eu care credeam ca....tara asta de rahat
Va multumesc oricum pt raspuns.
Dar anul viitor se vor majora sumele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Ieri a fost adoptata Legea bugetului asigurarilor sociale de stat, in care elementul de referinta luat in calculul indemnizatiei CIC (salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2005) este sensibil mai mare decat cel utilizat in 2004. Prin urmare, sunt premise ca indemnizatia pentru persoanele care intra in CIC incepand cu 01.01.2005 sa creasca.

Mergi la inceput