va rog tare mult sa m-ajutati - ne mutam (cu chirie) intr-un apartament in care este parchet pe jos... N-ar fi nici o problema pana aici, ba chiar dimpotriva, da' proprietara ne-a anuntat deja ca parchetul este din stejar si ca are nevoie de atentie speciala (???) si ca nu se spala cu apa (???) si pe deasupra scartaie! Asta am vazut si eu, ca scartaie, insa ea-mi conditioneaza mutatul, aproape, de pusul covoarelor pentru a nu deranja vecina de jos . Eu n-o sa pun covoare nici in ruptul capului, da' vreau sa stiu daca exista vreo solutie pentru atenuarea, macar, a scartaiturilor parchetului (e parchet lamelar, dintr-ala vechi)si daca, intr-adevar, acest gen de parchet are nevoie de ingrijiri mai speciale decat orice alt parchet pe care eu il spal cu solutie speciala (diluata in apa, evident).. poate m-am prostit eu intre timp si nu mai stiu sa curat casa da' cuconita asta e cam speriata de bombe!
Nu ma mai intind, cred c-ati inteles durerea mea, va rog frumos sa m-ajutati ca deja contractul e semnat si trebuie sa ne mutam pe 1decembrie si nu sunt dispusa la plimbari degeaba cu bebe (astazi facem 4 sapt ) si pe vremea asta!