Sus, in Scandinavia! (18)
Raspunsuri - Pagina 4
Iris2002 spune:
Pai Narancea , cafeaua nu e sanatoasa, baiete ! Si nu te stresa, sauna mea e ieftina de tot! A venit cu casa, asa ca ce sa zic nu casei din cauza ca au sauna? Am oftat si am lasat de la mine...
Si ce ai tu cu has-ul domne? daca sunt unii care sunt fericiti cind il iau...eu zis da has-ului si nu razboiului ! flower power !
Si zici ca e ieftina bautura la voi??? Atunci poate vin in vacanta...la anu`! Dar sa iti pui sauna ca eu fara nu poci...
Lilanda, e greu intr-adevar sa ajung la nivelul scandinav...dar o sa incerc...daca nu reusesc va coboriti voi la nivelul meu (si asta e sub nivelul marii, atentie!)!
lilanda spune:
narancea...scuzoaiele mele Iertaciune...ce baiat bun e el!!! Si am inteles ideea, sa traiti!!! :-)
Iris, lasa ca nici astia nu-s prea-nalti pe-aici. La o colina de 100 metri inaltime, ii spun munte!!! Cred ca nici nu pot sa mai respire daca ajung in virful ei. Da' te asteptam in vacanta...auzi narancea??? Fa rost de-o sauna!!!
pozulici
narancea spune:
pui iris mami pune o poza la profil sa ta vaz, daca arati cum trebuie, te duc eu si la suana si la baia romana cu plastic si cu faintza si pun si ulei de iasomie, basca ca am sa iti cint in struna timp de-o saptamina.............. adu has cu tine, ca de ala nu vezi de la mine. peace, love, hari crishina !
da ma lulutza esti iute la minie vezi ? eu lucrez mai repede decit tu gindesti ! hmmmmmmmm daca mi-ar da astia bani pentru cit scriu eu pe forumuri .......... hahahaha asa merge in mertzan pe care ar sta : sponsorizat de desprecopii.com
narancea spune:
am plecat gagicilor acasa, gata cu munca, va pup din mers si am sa ma gindesc la voi. and ghet bizi, sun is cristams !
iileana spune:
quote:
Originally posted by narancea
hmmmmmmmm daca mi-ar da astia bani pentru cit scriu eu pe forumuri .......... hahahaha asa merge in mertzan pe care ar sta : sponsorizat de desprecopii.com
p-asta s-o luam si s-o punem motto la forum, ca e absolut geniala!!!
lilanda spune:
quote:
Originally posted by narancea
hmmmmmmmm daca mi-ar da astia bani pentru cit scriu eu pe forumuri .......... hahahaha asa merge in mertzan pe care ar sta : sponsorizat de desprecopii.com
Ehhheee...altfel tot cu trabantul!!!
iileana, ai dreptate!!! Io cred c-as avea Rolls Royce
pozulici
Iris2002 spune:
Narancea, da`facem discriminari p-aci...pacat ca tre`sa merg si eu acasa altfel as sta sa iti analizez poza...
Diseara luam cina la socru` da`daca esti cuminte poate iti trimit o poza maine seara....
Lilanda, si noi avem "munti" p-aci...haideti si voi in vacanta, tot nu aveti has acolo !
Rayuela spune:
hai ca va zic,da sa nu rideti de mine.E stupid,dar nu stiu de ce ma ia cu dureri de stomac cind dau de oameni de kakat.Exemplu,o cunostinta care ,dupa ce ne tragem de bretele si pumni in pept ca sintem preteni nevoie mare,ma ia dupe de proasta satului..in fine,nu va dau detalii ca sint si plicticoase,si cretine.
De ce mama drakului ne consumam atita energie cu oameni meschini?
Intrebare retorica:
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
lilanda spune:
Rayu, fa mama un inhalant, ia si niste crema abraziva si curata-ti frumos tenul!!! Ca nu merita sa faci riduri pe chestia asta...chiar daca nu dor...:-)) ridurile, ca ccc cu fazele e mai complicat!!!
-----
Ahhh...si mergi la topicul lui vektros, "incredibil, dar adevarat"
pozulici