Sus, in Scandinavia! (18)
Raspunsuri - Pagina 2
lilanda spune:
nu mai tiu minte...breee, uuffffffff Da' avea o voce superba, individul!!!
------
Timid: Mihail Stan????
pozulici
Adela99 spune:
daaa, lilanda...ala ii ... Mihail Stan singura nu mi-as fi amintit, da' cand i-ai spus tu numele mi s-a aprins beculetul
narancea spune:
da ma el era, era mai puriu asa un pic carunt slab si cu muztatza si un glas jos, dar cald ............
lali esti creierul nostru tu si tu adeluci ! hmmmm si beti la fel de mult ca mine !
lilanda spune:
quote:
Originally posted by narancea
lali esti creierul nostru tu si tu adeluci ! hmmmm si beti la fel de mult ca mine !
Pai nu-n alcool se pastreaza tesuturile si alte organe???
narancea , intrebare pentru tine...ce ma sfatui sa-mi echivalez la CVUU, numai diploma universitara sau si pe aia de bacalaureat (nu de alta, dar asta de bac nu-i tradusa)???
pozulici
narancea spune:
pai aia de la bac o echivalezi numai daca vrei sa mai faci alta scoala si iti cere diploma asta plus de la scoala de limba ca nu ai avut daneza in romania. si cum eu nu cred catu vrei sa o iei de la cap cu scoala si vrei sa iti cauti de serviciu in domeniul in care ai facultatea , recunoaste-o numai pe aia !
Adela99 spune:
quote:
Originally posted by narancea
esti un domn ... si inca unu' superior... ca io de ce as fi suita la rang de creier(as)? ... ce organ ai prefera sa fii tu? nu-mi raspunde, stiu
Iris2002 spune:
Buna fete (si baieti !),
Ma iertati ca dau buzna peste voi...dar ma intrebam cite (citi) dintre voi au boala saunei, ca si mine?
Ca si voi sunteti la racoare (ok, probabil la frigider in comparatie cu Olanda) si prinde bine la oase o cabina incalzita...
Si...daca sunt amatori, amatoare, cam ce uleiuri mai folositi voi, sunt si pe internet de comandat? Ca ce am gasit eu aici e cam slabut(ca variatie) si mai vreau si altceva...
numai bine de (mai) la sud
lilanda spune:
Buuna Iris ( te intreb intii si-ntii de ce nu mai joci??)
Sauna...huh, n-am mai facut de multa vreme!!! N-am acasa si singurele sedinte cu aburi sint la piscina unde este un gen de baie romana (o camera captusita cu plastic, nu cu lemn, in care se pompeaza, din cind in cind, aer fierbinte prin niste orificii)...atit!!! :-((
Mai ce-a fost ieri la Amsterdam, la incinerarea lui Theo van Gogh, ca am vazut agitatie mare pe strazi, la un buletin la BBC. Numai ca atunci cind am apucat sa vad io stirea, era deja pe sfirsite!!!
pozulici
Iris2002 spune:
Hi Lilanduta,
Pai nu mai joc ca...am tot fost plecata in vacanta, mai ies prin weekend si eu, si nu imi vine sa incurc lumea... dar sunt acum prinsa de CSI (Crime Scene Investigation), am primele patru sezoane...
Eu sunt tare mare saunista, nu poci fara (ca doar asa am fost invatata in Romania - hahaha- )
Cu Theo van Gogh... mare durere mare pentru toti olandezii... eu i-am ascultat doar pe prietenii lui vorbind, nu stiam ca a fost ceva dupa incinerare(manifestatii ?)...lasa ca avem altele acum, teroristi baricadati in cladire in Haga si acum the negociator incearca sa ii convinga sa nu se omoare (dupa ce au aruncat cu grenade in politisti). Voi aveti mai putina actiune, prin norduri !
Adela99 spune:
Doruletz scuze ...io is o zapa ... ti-am spus bine ai venit?
incerc sa ma recompensez intr-un fel si iti dau (si voua, si voua ) o reteta cu carne de elan (se zice ca e mai buna daca elanul a fost beat la impuscare )
Tocanita de elan (4 persoane)
500 gr carne de elan
praf de mustar
sare, piper alb
faina
2 dl de smantana
si geleu (oare chiar asa ii zice?) de coacaze rosii (strugurei)
taie carne in bucatele pentru tocanita
condimenteaz-o cu praful de mustar, sare si piper
caleste-o un pic pe foc potrivit dupa care adaugi 1 dl apa
las-o la foc potrivit cam 30 minute
adauga smantana si geleu’ dupa gust
las-o la foc mic pana carnea e moale
garnitura: ciuperci prajite cu ceapa si cartofi prajiti, fierti (dupa gust)... cred ca poti inlocui carnea de elan cu orice altfel de carne... ca de pilda ren
si acum despre romane politiste ...si mie imi place Mankell (ultima care am citit-o a fost Intoarcerea profesorului de dans – traducere libera), dar mai mult imi plac fetele care scriu romane politiste cu eroine...cea mai cunoscuta si renumita este Anne Holt (norvegiana) si eroina ei Hanne Wilhelmsen (poate o gasesti in fraceza)