Penaten sau Bübchen?
Nu reusesc sa ma hotarasc ce produse sa cumpar pt viitorul bebe.Voi de ce produse ati fost multumite?
35 saptamani
Raspunsuri
babirusa spune:
Eu am luat o mostra din fiecare, si Bübchen parea ok, dar m-am razgandit dupa ce am incercat penaten, care i se potriveste mai bine. Fiecare bb e diferit, cel mai bine e sa incerci mai multe ca sa iti dai seama.
babirusa si bb Alexandra
roxanak spune:
Eu personal am folosit si voi folosi Bübchen. Am avut la inceput o mie si una de probe de la Penaten, dar cand am citit ca toate produsele au in compozitie parafina si inca un ingredient cu E.... si am mai fost indrumata si de moasa care a venit mereu acasa in primele luni, m-am hotarat sa raman la Bübchen si sincera sa fiu nu mi-a parut rau (folosesc numai servetelele umede, cele uleioase nu se mai gasesc dar erau super bune si crema ptr. fundulet). Cred ca depinde foarte mult de pielea copilului. Lucia a fost un pic mai sensibila. La inceput nu am observat si am folosit de doua ori Penaten pentru baita. Piele incepuse sa aiba pete. Rapid am trecut pe ulei de masline in cada de baie sau dupa in loc de crema de corp.
1Sanziana spune:
Fetelor,merci pt raspunsuri.Voi de unde ati luat monstrele ca eu n-am vazut.Eu tre sa nasc in jurul Craciunului si de aia mi-e frica ca o sa vin cu copilul acasa si n-o sa am de unde sa cumpar ca o sa fie totul inchis.
35 saptamani
roxanak spune:
Sanziana, in primul rand nastere usoara si sa fiti sanatosi.
Mostre primesti cu sacosa in maternitate sau in spitalul unde nasti.
Poti sa te uiti si pe :
http://www.buebchen.de/home_noflash.php4
sau
http://www.100jahrejung.de/penaten/index.jsp
sa.-ti faci o idee despre produse
In drogherii gasesti si mostre (cutiute mici) de cumparat si poti testa in primele zile, pana te hotarasti ce sa folosesti. Din experienta nu iti trebuie tot sortimentul de produse, cele de baza ajung (crema ptr. fundulet, servetele umede, sau uleioase, ulei de corp sau crema de corp daca consideri ca e necesar, dar ajunge si ueliul de masline).
pupici
P.S. Daca te hotarasti sa nu alaptezi bebeul, poti sa te inscrii la firme de lapte praf si nu numai (ex: www.milupa.de sau www.alete.de) si priemsti gratis probe acasa.
1Sanziana spune:
Roxana
.Merci pt urari.Stau de ieri cu nasu in site-urile de la Buebchen si Penaten....Penaten e marca cu traditie,preferata de clinicile din Germania,bla-bla.Pe de alta parte Bübchen e cu extracte si uleiuri naturale,miroase mai frumos si parca-s mai dragute![]()
35 saptamani
narcisa spune:
Intre Penaten si Buebchen si mie tot Penaten mi s-au parut mai bune.
Noi folosim servetele umede babydream(de la Rossmann), windeln de la Aldi si sunt foarte multumita de ele. Oricum la inceput iti trebuie Pampers 2-5 kg New born, daca bb e in limite normale; eu la Vivien(4350 g) luasem 2 pachete si noroc ca mi le-au schimbat, ca i-au fost de la inceput mici. Roxana are dreptate, probe iti dau o sacosa in spital. Eu cred ca marcile preferat
e in spital sunt pampers, mie asa mi s-a parut.
Sarcina usoara in continuare si un bb sanatos
narcisa x

maria m m spune:
Eu le-am folosit pe amandoua si ambele m-i se par bune.
Daca ar fii sa aleg,as alege totusi Penaten.
maria,
de Paula
(1 an) si Miruna
(13 ani)
Camelia spune:
Depinde de copil, ce i se potriveste.De la Penaten Teodora a facut o usoara iritatie.Cu Bübchen ii merge foarte bine.Foarte bune sunt si produsele Babylove, de la dm.
Tinteste catre stele si poate ca vei atinge cerul.
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by Camelia
Depinde de copil, ce i se potriveste.De la Penaten Teodora a facut o usoara iritatie.Cu Bübchen ii merge foarte bine.Foarte bune sunt si produsele Babylove, de la dm.
Tinteste catre stele si poate ca vei atinge cerul.
Ce coincidenta! Nici lui Robert nu i-a priit crema Penaten, se irita de fiecare data, in schimb am folosit mult timp Bübchen. Cand am descoperit insa in dm produsele Babylove, ne-am oprit la ele si pentru crema, servetele si Windeln. Sunt f.f.bune, imi pare rau ca n-am stiut din prima zi.
Sanziana,iti urez sa ai o sarcina usoara si nastere la fel de usoara! Cred ca si de la maternitate vei primi gratuit o geanta cu mostre de produse cosmetice pentru copii, iti poti face o idee - mie mi-au dat marca Bübchen si Penaten.
Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C