Din nou Mutu
Raspunsuri - Pagina 2
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
Oare ce faceau unii cand Mutu marca pentru Romania si altii ieseau in piata seara sa se bucure de cate o victorie? Oare ce mai ziceau altii cand Adi Mutu si-a primit apelativul de "briliant"? Hai sa nu fim ipocriti, da?
Acu e drept, e prea mult si deja strica.
De 3 ori BRAVO Roxy (tizo
Ce usor aruncam cu pietre... Superb gestul lui Adrian de ieri! Chiar m-a impresionat! Eu una am incredere in el ca-si va reveni! (chiar daca sunt stelista!!
)HAI ROMANIA!
"You only live once, but if you live right, once is enough!"

Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
ralucah spune:
Mey...da acrii sunt strugurii uneori!!!!!!!!!
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by ralucah
Mey...da acrii sunt strugurii uneori!!!!!!!!!
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
Adeca????

Pupici

PS: MUTU!!!! MUTU!!! MUTU!!!

Roxxy
ralucah spune:
In tabara alora care au vita de vie acasa! 
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by ralucah
In tabara alora care au vita de vie acasa!
Dupa cate stiu.. Despot e insurat si sotia lui asteapta si un copil!
Poate esti in tabara celor care au un Mutu acasa! Atunci esti
!!!Pupici

Roxxy
ralucah spune:
Poi..oi avea si vreun mutulica prin casa....hehe...vrei sa il inchiriezi?
stii tu vorba aia: Mutu...pamantul!