Parintii...
Mai fetelor, e groaznic cind parintii imbatrinesc si incep cu toate bolile. Ai mei sint amindoi in spital, cu diferite boli, si nu e nimeni acolo sa aiba grija de ei. Singurul meu frate e la facultate, deci plecat din localitate. Imi vine sa ma dau cu capul de pereti, ce mi-o fi trebuit sa plec din Romania? 
"iar la Polul Nord"
Raspunsuri
Rayuela spune:
te inteleg perfect,si eu ma uit cu groaza cum trec anii,si ei imbatrinesc..ultima oara cind au venit la mine aveau fiecare o ditai punga de medicamente
..e ingrozitor!
Elena
si pisicutza Amelie
poze Amelie
Ramonika spune:
Da, si la mine mama e bolnava... Eusunt aici,langa ea, insa nu pot face prea multe sa o ajut... Ma dispera ca se vaieta toata ziua... O inteleg, insa me deprima sa o aud mereu vorbind despre asta... ![]()
emanuella spune:
ai mei se cerata toata ziua pe care il doare mai tare. Pe mine ma dor mainile zice tata iar mama ii raspunde ca pe ea o dor picioarele si ca el nu umvla in maini. Sunt aproape de ei si merg destul de des sa-i ajut dar tot nu pot face suficient pentru ei.
spic de grau spune:
Ma intreb mereu cum e mai bine..sa fiu aici si sa ii pot ajuta material - dar sa ii vad o data la un an (ca-mi plange sufletul dupa ei), sau sa fiu langa ei si sa vad cum nu pot face nimic, ca abia mi-ar ajunge mie sa traiesc
.. Urasc Ro din cauza asta! E nedrept!
Luminita
si
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
Rufus spune:
Fetelor, e bine ca mai aveti despre cine sa vorbiti... Parintii mei au murit, iar eu si sora mea am fost langa ei. Credeti ca acum conteaza asta? Conteaza doar ca nu mai sunt. Nici cu bune, nici cu rele. Si nimeni nu mai poate schimba ceva!
DARAEL spune:
Uf ! Ce subiect... cand ma gandesc, imi dau seama ca nu este suficient niciodata cat am vrea sa facem si cat ar trebui sa facem pentru parinti !
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
DARAEL spune:
Am revenit cu o poezie... care este trist de adevarata in frumusetea ei...
Ruga pentru parinti
Enigmatici si cuminti
Terminandu-si rostul lor
Langa noi se sting si mor
Dragii nostri, dragi parinti
Cheama-i Doamne inapoi
Ca si asa au dus-o prost
Si fa-i tineri cum au fost
Fa-i mai tineri decat noi
Si fa-i tineri cum au fost
Fa-i mai tineri decat noi
Pentru cei ce ne-au facut
Da un ordin da ceva
Sa-i mai poti intarzia
Sa o ia de la-nceput
Au platit cu viata lor
Ale fiilor erori
Doamne fa-i nemuritori
Pe parintii care mor
Doamne fa-i nemuritori
Pe parintii care mor
Ia privitii cum se duc
Ia privitii cum se sting
Lumanari in cuib de cuc
Parca tac si parca ning
Plini de boli si suferinti
Ne intoarcem in pamant
Cat mai suntem cat mai sunt
Mangaiati-i pe parinti
Cat mai suntem cat mai sunt
Mangaiati-i pe parinti
E pamantul tot mai greu
Despartire-i tot mai grea
Sarut mana, tata-l meu
Sarut mana, mama mea
Dar de ce priviti asa
Fata mea si fiul meu
Eu sunt cel ce va urma
Dragii mei ma duc si eu
Eu sunt cel ce va urma
Dragii mei ma duc si eu
Eu sunt cel ce va urma
Dragii mei ma duc si eu
Sarut mana, tata-l meu
Sarut mana, mama mea
Ramas bun, baiatul meu
Ramas bun, fetita mea
Tatal meu, baiatul meu
Mama mea, fetita mea
Fiti binecuvantati toti si sa aveti parte numai de clipe minunate alaturi de cei dragi voua !
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
spic de grau spune:
Darael - de ce ai postat poezia asta??

..uf..rasucesti cutitul in rana..

Luminita
si
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
ralucami spune:
Hohoho! Cat de bine te inteleg!!Acum, ultima oara cand am fost in Ro am avut un soc cand l-am vazut pe tata. Nu imi venea sa cred ca a imbatranit atat de mult in jumatate de an!
Plus ca ultima oara cand am fost acasa la ei am vazut o gramada de pastile, unguiente, siropuri, prin baie si abia atunci mi-au recunoscut ca sunt bolnavi. La telefon nu mi-au spus nimic nici unul: nici ca mama a avut o criza de ficat, nici ca tata a fost asa de bolnav ca nu s-a putut da jos din pat
Noroc ca e frate-meu prin preajma lor si mai aflu si eu adevarul privind sanatatea lor din cand in cand!![]()
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Danelutza spune:

... astea sint pentru poezie. Cel mai rau e cind ma gindesc ca s-ar putea sa nu fiu linga ei in momentul trist al despartzirii. si parintzii mei sint batrini, iar mama de cind am plecat parca a adunat toate bolile din lume. Nu pot decit sa-i ajut material sa-si cumpere tot ce le doreste sufletul in putzinii ani care le-au mai ramas.
Interesant si totodata foarte trist si adevarat subiectul.
Daniela