restituirea veniturilor din 2003

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Georgetas spune:

Am ajuns si eu ieri la Admin. financiara sect. 3 (Buc.) si am intrebat pe ce baza legala se restituie impozitul pe 2003(cazul meu) si mi-a fost data exact explicatia pe care au presupus-o fetele mai "inspirate'' de aici.
Impozitul se restituie conf. Ordonantei 7/2001 si a Circularei Agentiei Nationale de Adminstratie Fiscala nr. 94508/2004, deoarece in mod eronat indemnizatia de maternitate si cea de crestere a copilului(obtinute in baza unui contract de asigurare sociala, incheiat cu casele de pensii) au fost considerate venituri de natura salariala si au fost impozitate.
Din pacate circulara mai sus mentionata se adreseaza numai caselor de pensii, care s-au si conformat si au pregatit pentru toata lumea fisele fiscale rectificate.
Eu am luat fisa fiscala rectificativa de la casa de Pensii Buc. si am dus-o la Admin. financiara pentru a mi se recalcula impozitul.
Luni voi solicita si de la locul de munca rectificarea fisei fiscale si daca o voi obtine(anul acesta??) voi merge din nou la fisc si mi se va face o noua recalculare a impozitului.
Multumiri celor care ne-au informat despre demersurile lor,
Geta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Cum convingem contabilitatea firmei unde lucram sa ne dea o ff rectificativa si cum trebuie sa arate ea?
Am luat si eu fisa fiscala de le Casa de pensii (rectificativa), dar contine numai 4 luni, cele in care am fost in concediu de maternitate. Imi trebuie sa completez anul si ff de la serviciu, unde am vorbit dar contabila zice nu poate da rectificativa ca nu are ce rectifica. Daca as sti ce trebuie modificat in fisa, poate as convinge-o sa-mi faca alta.

http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta
http://community.webshots.com/user/danaf123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Am luat si eu fisa fiscala rectificativa de la CAsa de pensii, dar de la servici mi-au dat doar o copie dupa fisa fiscala regularizata, au zis ca ei nu stiu cum sa faca fisa asta fiscala rectificativa, si ca cei de la administratie ar trebui sa se descurce si cu asta regularizata, ca doar scrie ce impozite mi-au fost retinute si de ce. o sa incerc luni la administratia financiara, sa vedem daca se multumesc cu asta, daca nu trebuie sa insist iar la servici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Pe mine m-au intors la servici...au zis ca nu trebuiau sa regularizeze ei fisa si ca daca au facut-o banii ii pot lua numai de la ei, Adm. Financiara nu mai poate face nimic... Sa vedem...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

dupa cum va spuneam, am luat de la casa de pensii o fisa fiscala rectificativa si de la servici o copie dupa fisa fiscala regularizata ( ca au zis ca nu stiu cum sa o faca pe cea rectificativa) si am fost astazi la Administratia financiara. dupa plimbari interminabile pe la nu stiu cate camere si ghisee mi-au facut programare sa-mi dea inapoi doar impozitul pe banii luati direct de la casa de pensii (prenatal si postnatal). au zis ca ei nu au nici o legatura cu banii pe care i-am luat de la servici. eu asta nu reusesc sa inteleg, i-am luat de la servici, dar nu sunt tot banii primiti pe contractul de asigurare suplimentara care n-ar fi trebuit sa se impoziteze? unde ar trebui sa mai insist, la servici sau la administratia financiara? sau chiar au dreptate cei de la administratia financiara, ca banii ridicati de la servici nu au legatura cu contractul? multumesc pt orice lamurire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Bun m-am lamurit. Creez un alt subiect numai pe aceasta tema. Va astept acolo.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Noua locatie o gasiti la adresa:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37633" target="_blank">Restituirea impozitului pt. CIC 2003

Mergi la inceput