[quote]Originally posted by Gabbriela
[purple]
[b]Marius
Nici macar bunul simntzi sa ishi ceara scuz enu lau avut nici unul din ei. Nu am jicnit pe nimeni, nu am suparat pe nimeni niciodata pe DC, deci mi se pare corect ca descintec sa fi zis ceva si lui 4LA si lui Iuliana nu numai lui EUnuEA, ok?
Sant de acord cu moderatorul, mi-a fost atrasa atentia ca am sarit de la subiect.
Iar eu mi-am cerut scuze ( citeste ce ai la imprimanta ) cam am sarit gardul ! ( remarcile au fost la adresa lui Eunuea si la modul lui de a actiona nu impotriva ta-santeti rude??)
Ce nu il vad pe Elnuea sa ceara scuze!
Mai si confunda democratii cu hippies din ani '70 ( masina lipita cu tot felul de actipilduri )si saraci.
Cum mi-a reprosat cineva ca rep. sant bogati ( nu sant toti dar asa lasa impresia Eunuea )
Dar Eunuea de ce nu a fost apostrofat , pe fata?
PS.
Nu toti care au votat cu rep. au fost republicani si nu toti care au votat cu dem. au fost democrati.
Have a nice day!
Sa nu facem din subiectul asta unul de rafuieli personale. Daca doriti sa continuati dialogul despre politica, discutiile sunt libere, sunteti invitatii mei - deschideti un nou subiect 
Modul cel mai sigur de a corupe un tanar este sa il inveti sa ii pretuiasca mai mult pe cei care gandesc ca el, decat pe cei care gandesc diferit.
Nietzsche
Rog moderatori sa inchida acest subiect ca nu mai avem ce sa ne zicem aici, cel putzin eu nu mai am ce sa zic.
Mi-am zis o data uful si altceva nu am sa mai adaug...
O zi buna si multa sanatate la toata lumea
Gabbriela
& Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze