Totul pentru tine

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

Eu cred ca persoanele (mamicile) respective au vrut doar sa apara la televizor, sa se dea in spectacol, nu neaparat sa demonstreze nu stiu ce pentru copii. Mi se pare o idee tampita sa faci asa lucruri stupide pentru moftul copiilor. Acestia isi pot pierde respectul pentru parinte si ajungi sa fii mascariciul lor...
Eu una nu sunt pentru rasfatarea copiilor. Asta nu inseamna lipsa de afectiune, insa nici rasfat prea mare. Am vazut reactii ciudate ale copiilor, daca parintii nu vor sa le faca pe plac. Unul statea in fata unui magaizn de jucarii si se rostogolea efectiv pe jos in fata lui taica-su sa ii ia nu stiu ce jucarie... Va dati seama ce penibil pentru parinte, insa nu avea ce sa ii faca... Copilul nu voia sa se ridice...

Si o chestie off topic, apropos de emisiuni. Care va uitati la Ciao Darwin! oare chiar sunt aia de la calatoria in timp atat de tampiti sau e regizata faza?!?

Ramonika, sa stii ca trintitul pe jos sau alte chestii de genul asta, care-ti sint facute de plod cind ti-e lumea mai draga, sint independente de comportamentul parintilor si nu survin din prea mult rasfat. Io cred ca n-ai cum sa-ti dai cu parerea in cazurile astea si sa spui "nu, mie n-o sa-mi faca ccc copilul asa ceva, ca n-o sa-l rasfat!"
Asteapta tu nitel si-ai sa vezi ca toata teoria pe care o stiai inainte sa vina plodu pe lume se duce pe apa simbetii

PS Da, as vrea sa fac bucurii copilului meu, da fara chestii periculoase, ca nu-i de mine Altfel se pune problema cind este in joc sanatatea sau chiar viata lui...

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

[/quote]

Ramonika, sa stii ca trintitul pe jos sau alte chestii de genul asta, care-ti sint facute de plod cind ti-e lumea mai draga, sint independente de comportamentul parintilor si nu survin din prea mult rasfat. Io cred ca n-ai cum sa-ti dai cu parerea in cazurile astea si sa spui "nu, mie n-o sa-mi faca ccc copilul asa ceva, ca n-o sa-l rasfat!"
Asteapta tu nitel si-ai sa vezi ca toata teoria pe care o stiai inainte sa vina plodu pe lume se duce pe apa simbetii

PS Da, as vrea sa fac bucurii copilului meu, da fara chestii periculoase, ca nu-i de mine Altfel se pune problema cind este in joc sanatatea sau chiar viata lui...

[/quote]

Iren...
Inca nu-s mamica, dar faza cu trantitul pe jos ne-a spus-o un prof de psihologie, ca a patit-o el cu fiu-su...
Ce ai face in asa situatie? Cand copilul o tine mortis pe a lui si nu vrea sa te asculte? Sau isi baga mainile in urechi daca vorbesti cu el?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

quote:
Iren...
Inca nu-s mamica, dar faza cu trantitul pe jos ne-a spus-o un prof de psihologie, ca a patit-o el cu fiu-su...
Ce ai face in asa situatie? Cand copilul o tine mortis pe a lui si nu vrea sa te asculte? Sau isi baga mainile in urechi daca vorbesti cu el?!

Cred ca cu prima ocazie ii fac si eu la fel sa vada cum e . Glumesc.. Nu stiu - depinde de situatie si de moment.

Luminita si DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

eu m-as fi bagat la lipitorile alea dragute..nu de alta,dar am auzit ca sunt bune la romantism..si am un romantism pe mine...
serios vorvind si eu sunt in stare de multe nebunii pentru sotul meu,dar nu cred ca le-as face acolo,sa ma vada o tara intreaga.ca si la "din dragoste".sa stau acolo pe canapea si sa declar dragostea mea pentru el..nu stiu.sunt anumite lucruri care nu se gfac indiferent cat de mult iubesti.as face-o cu ochii inchisi daca ar fi vorba de copilul meu.de sanatatea lui.in rest,sa fim sanatosi!

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Nici eu nu as face 'demonstratii' publice. Sunt multe moduri de a arata persoanelor dragi cate am face pt ele....De ce neaparat la tv? Sa vada toata tzara?

Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by motanik

Nici eu nu as face 'demonstratii' publice. Sunt multe moduri de a arata persoanelor dragi cate am face pt ele....De ce neaparat la tv? Sa vada toata tzara?

Andra

Pai tocmai asta e ideea... Unii vor sa apara la TV, indiferent cat de ridicoli par...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Dar pe tipa care a vrut sa faca orice pt ca prietenul ei sa intalneasca echipa Dinamo ati vazut-o? Au pus-o sa mearga pe strada imbracata in steagul echipei si cu o caiula cu coarne aceeasi culoare, timp de o ora, la Universitate, sa stranga 25 de semnaturi chipurile ca ea sa ajunga presedinte onorific la Dinamo...Cate injuraturi si-a luat saracutza...si ce penibil era sa opreasca lumea pe strada...

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:

[/quote]

Iren...

[/quote]

Eu il ignor pe Bogdanelu cind incepe faze d'astea, trec (cu greu...) peste faptul ca se uita lumea la noi ca la urs, si plec mai departe! De obicei vine dupa mine, ca vede ca n-am de gind sa-i fac pe plac...Deci, ignor e cuvintul de ordine!...De fapt, am descoperit ca, daca nu incep sa tip la el sau sa ma enervez, ii trece mai repede si eu sint mai calma dupa ce trece furtuna, totul e sa-mi tin nervii in friu cind incepe cu fitzele...

Dupa ce mi-am citit raspunsul, am vazut ca sint nitel off topic, scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

eu una nu as face asa ceva decat atunci cand ar fi vorba de ceva foarte grav sau foarte important!

Dana si Diana-Maria http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput