Urgenta cazul Paul - cazul www.desprecopii.com

Urgenta cazul Paul - cazul www.desprecopii.com | Autor: marius

Link direct la acest mesaj

Stimati membrii www.desprecopii.com,

In urma cu o perioada nu foarte indepartata aici pe acest site s-a intamplat un lucru minunat. Atunci s-a numit "Cristi". Multi dintre voi stiti despre ce este vorba, cei care au facut ceva concret, material au si in prezent atasat simbolul generozitatii lor in dreptul numelui, acea floricica pe care noi am numit-o sufletul lui Cristi. Acea floare exista si in prezent si va ramane in continuare ca un simbol al recunostintei acestui pui de om. Azi a aparut un nou pui de om. Se numeste Paul. Pentru multi nu mai este o noutate cazul lui. Deja a fost lansat. Problema este alta. Timpul. Acest copil condamnat din lipsa de noroc la un scaun pe rotile iar mai apoi la moarte a invins destinul. Merge pe varfuri. De ce? Pentru ca din noroc din hazard a reusit sa ajunga la primul tratament cu un efort financiar ce depaseste orice sansa. Dar destinul lucreaza acum impotriva lui. Pentru ca mai are de facut 3 pasi. Altfel totul este in zadar. Se poate. Are nevoie de noi. Habar nu are de unde ii vine norocul. Vine de la Mos Nicolae sau de la Mos Craciun? Noi am pregatit o floare. Noi cei din umbra, cei care veghem, la bunul mers al acestui univers al vostru, noi cei care stam de multe ori noaptea cu ochii in monitoare pentru ca voi sa aveti tot ceea ce aveti aici, NOI am pregatit o floare noua, una albastra. E floarea sufletului lui Paul. Voi insa puteti fi ingerul necunoscut, ingerul pazitor al unui suflet prea nevinovat pentru a intelege sensul durerii.
Va asteapta... va doreste...un inger. Cititi. Fii ingerul lui. Noi suntem mult prea mici, tu insa poti sa fii mare.

http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Bank Post Bucuresti (sucursala Magurele).
RO60BPOS70903296551ROL01 pentru lei
RO71BPOS70903296551USD01 pentru dolari
RO27BPOS70903296551EUR01 pentru euro
titular cont Cristian Popescu