sondaj-pensiuni agroturistice

sondaj-pensiuni agroturistice | Autor: carrie

Link direct la acest mesaj

fetelor, eu sunt o mare adepta a agroturismului si ne gandeam ca dupa Revelion pe care probabil il vom face la un restaurant sa mergem undeva la munte la o astfel de pensiune.

vreau sa va intreb daca ati practicat agroturismul si daca da ce pensiuni imi recomandati?
am prefera zone montane unde sa putem si schia, dar nu e obligatoriu, important e sa asigure conditii bune.

multumim

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si patru luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Noi am fost in zona Rucar-Bran.Conditii bune.M-am simtit ca la mama acasa. Preturi normale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

O pensiune:
http://www.pensiuni-vile.ro/detaliu_spatiu.php?id=83

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Sunt de acord cu voi,noi am fost asta vara la Moeciu-Bran,unde ne-am simtit minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Buna, stiu si eu o pensiune foarte superba in Breaza, la care mergem de 1 an de zile. Daca vrei link-ul site-ului, ti-l pot trimite pe PM sau email.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Subscriu pentru Moeciu sau Bran, anul asta ne-am facut concediul la Moeciu si asta iarna am fost la Bran, zone absolut superbe , zona agroturistica de nota 10 plus.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor multumesc de raspunsuri dar unde v-a placut mult nu-mi dati mai multe detalii gen nr de telefon?

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si patru luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusa spune:

Super ideea!
Noi avem o adresa de pensiune la care ne-am simtit foarte bine in Predeal. Cine este interesat(a) sa-mi de-a un PM.
Intr-adevar, pensiunile particulare ofera preturi rezonabile (fata de hoteluri) si conditii foarte bune.
Noi cautam ceva bun si ieftin in Poaiana Brasov. Deaoarece suntem amatori de ski si fiindca numai in Poiana este telegondola (instalatie de urcare foarte buna pentru copii mai mici), preferam aceasta statiune.
Am citit ca si in Busteni se va da in functiune anul acesta o instalatie noua de urcare la Kalinderu, tot gen telegondola, dar mi se pare greu accesul cu auto pana la partie. Cunoaste cineva bine zona?

Pusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaM spune:

Fetelor..am cautat eu pt anul asta sa facem sarbatorile de iarna...la pensiuni
La Moeciu-Bran- Simon...si pt 3 nopti min..pretul incepe undeva la 250 - 450 Euro...de persoana...
Mie una mi se pare aberant de mult...si mi-am rezervat in ian., si ma duc in concediu atunci..
va pup

Maria&Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

eu zic sa incercati maramuresul istoric, e super.
sapinta, valea izei, sighetu-m, muntii gutii, mai ales ca de Craciun in fiecare an la Sighet se organizeaza festival
e super

april & andrada (21 dec. 1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Parerea mea:
Avantaje: sa fie oarecum aproape de Bucuresti. Deci, din punctul asta de vedere Maramuresul pica, vreau enorm sa-l vad, dar imi voi rezerva o vacanta in Maramures pentru un concediu mai lung.
Dezavantaje: aglomeratie. Din punctul asta de vedere pica Valea Prahovei unde am fost de nenumarate ori, si deja nu-mi mai place.
Cat despre Bran Moeciu, din nou pica, am fost de prea multe ori, si nu prea ai ce vedea in afara de castel.

Noi doar ce ne-am intors de pe valea Oltului, unde dau nota ZECE!
Nu numai ca zona este superba, dar ai si ce vizita, mai ales daca esti cu masina. Nu poti schia, se pare.
Avantaje: ieftin, FOARTE ieftin, mancare MULTA, PROASPATA SI BUNA, si ieftina.
Cu 100 de mii de persoana mananci de pocnesti!
Pensiunea se numeste INTERNATIONAL, am nr de tel acasa. Cazare de la 400 de mii (la motel cu baie in camera, civilizat, dar nu extraordinar), 600, 800, 1 mil 100 la pensiune, depinde de camera, mai sunt doua hoteluri private, 1 mil 100 camera, unde chiar nu erau locuri.
Eu dau nota 10 pensiunii, si cu 600 de mii stai super elegant!
De vazut: In drum spre Valcea - manastirea Cotmeana, in Calimanesti / Caciulata manastirea Cozia, defileul este superb, si poti da o fuga - vreo 65-70 de km - pana la Sibiu, sau se poate urca la Voineasa, sau la Vidra la lac.

Mai dau nota ZECE pensiunii Aurora din Albac (cautati pensiuni din Apuseni). Pe asta o gasiti pe net, sunt si poze, sunt cate ceva de vazut si acolo.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput