Vine iarna!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Si eu sunt innebunita dupa iarna si dupa sarbatorile de iarna.
pentru mine spiritul Craciunului este mirific.

mirosul zapezii, caldura din casa, frigul de afara, mirosul de cozonaci si piftie..........

mirosul bradului si colindele, corurile care vin sa ureze, emotionante, de te fac sa plangi imediat ce deschid gura,si ar mai fi o gramada de alte lucru pro IARNA SI SARBATORI........

numai stresul cotidian sa ne mai lase in pace:))sa simtim ca acu 15 ani.......

sa fim sanatosi, fericiti si iubiti si sa ne bucuram ca vin SARBATORILE.

andreea mami lui theo si florin
http://community.webshots.com/user/mamicaluitheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Noi impodobim bradul in Ajun. Asta e sfant, batut in cuie. Nici nu concep sa-l impodobesc mai devreme. Atunci ce semnificatie mai are Craciunul?
Am dat o cautare cu Google la cuvantul Christmas. Am gasit cateva sit-uri dragute, ceva muzica, ceva poze, ceva joculete foarte simple, dar nu cine stie ce. Daca cunoaste cineva sit-uri mai interesante sa ne spuna si noua.

http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta
http://community.webshots.com/user/danaf123

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Imi plac foarte mult toamna, iernile reci si zilele scurte ale acestei perioade.Pot spune ca ma umplu de energie cind vad ca se insereaza devreme.Imi vine sa stau numai pe afara.
Mai nou astept pregatirile pentru sarbatori.Va fi primul Craciun de cind am devenit oficial familie si vrem sa facem ceva deosebit.Ne pare rau ca inca nu sintem trei (macar la stadiul de burtica),dar speram ca Mos Craciun ne aude si ne face o bucurie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

dana-anii trecuiti am gasit un site foarte dragut despre sarbatori.
Era cu colinde.
Iti dadea fondul musical al colindelor si versurile....si tu te puteai linistit apuca sa canti.
Mie una mi-a placut foarte mult insa nu l-am mai gasit.Anul acesta daca il gasesc vi-l dau si voua.
Mie siteurile cu traditii&poze de Craciun,cu brazi impodobiti si cu un fond muzical placut...o colinda de prefetar...acele siterui imi plac.

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralucasimarius

Imi plac foarte mult toamna, iernile reci si zilele scurte ale acestei perioade.Pot spune ca ma umplu de energie cind vad ca se insereaza devreme.Imi vine sa stau numai pe afara.
Mai nou astept pregatirile pentru sarbatori.Va fi primul Craciun de cind am devenit oficial familie si vrem sa facem ceva deosebit.Ne pare rau ca inca nu sintem trei (macar la stadiul de burtica),dar speram ca Mos Craciun ne aude si ne face o bucurie.

Doamne da sa-ti indeplineasca Mosul acea rugaminte.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana d

Noi impodobim bradul in Ajun. Asta e sfant, batut in cuie. Nici nu concep sa-l impodobesc mai devreme. Atunci ce semnificatie mai are Craciunul?
Am dat o cautare cu Google la cuvantul Christmas. Am gasit cateva sit-uri dragute, ceva muzica, ceva poze, ceva joculete foarte simple, dar nu cine stie ce. Daca cunoaste cineva sit-uri mai interesante sa ne spuna si noua.

http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta
http://community.webshots.com/user/danaf123

Si eu tot in ajun impodobesc bradul.
Poate sunt enervanta cu atatea postari la acest subiect,imi pare rau insa imi place sa vb despre Craciun,ma linisteste.
Abia astept prima zapada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

aaaaaa ce subiect ... eu iubesc iarna ... de fapt trebuie sa recunosc ca ma bucur de fiecare anotimp ... cred ca m-as plictisi rau de tot undeva unde nu sunt 4 anotimpuri ....

abia astept prima ninsoare .... parca ma si vad cu nasul lipit de geam ... admirand fulgii de nea ... si imi aduc aminte de primele mele cuvinte "linge mami, linge" si ai mei radeau de mama focului ...

mosul sper sa-mi aduca numai bucurii ... ca si voua de altfel ... sper ca bebe sa ramana in burtica sa creasca mare si sanatos si in vara sa ne faca o bucurie imensa ...

eu si la varsta asta (29) ma trage sotul cu sania ... si invers ...

acum la salariul din noiembrie trebuie sa cumpar cadouri la toti copii pe care ii cunosc ... nu exista bucurie mai mare decat sa vezi cat de mult se bucura un copil de o jucarie ...

de cantat ... mai cant si eu colinde ... de fapt mai mult le lalai ... adica la la la la la la mos craciun, mos craciun ... oricum intentia conteaza ... noroc ca stiu cei mici (invata la gradi) si imi mai aduc si eu aminte ...

va urez de pe acum sarbatori fericite si abia astept sa-mi pun manusile si trag o bataie cu zapada pe cinste ...

Maruta 9 saptamani UM 12.09.04
DPN 19 iunie 2005; dr. Dumitrache Violeta (Filantropia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Fetelor dragi,
Tare mai sunteti nostime cu colinde si cadouri.

La mine e mai nasol : iarna e lunga si grea caci stau la 1000 de metri inaltime si ma ninge de nu mai stiu ce e cu mine si cu masina. Asta iarna pe zapada am ajuns de 2 ori in sant (shantz).

Cadouri de Craciun am inceput si eu sa aleg si sa ma gindesc la ce voi face bun. Da' parca anul acesta mi-ar placea sa plecam nitel la ski de Craciun.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

puteti incerca aici sa vedeti cum va fi vremea:

http://wwwa.accuweather.com/adcbin/public/intlocal_index.asp?metric=1&city=BUCHAREST®ion=EU&country=RO

Maruta 9 saptamani UM 12.09.04
DPN 19 iunie 2005; dr. Dumitrache Violeta (Filantropia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

iarna e cel mai frumos anotimp dupa capul meu. Fetele din Romania, unde gasim sanie cu scaunel pt. copil de 1.5-2 ani???

Mergi la inceput