Sa zicem ca...
Caz ipotetic!
Sa zicem ca (doamne fereste sa se intample):fiul/fiica va anunta ca vine un nepot. El si ea sunt la varsta adolescentei (probabil in liceu). Copilul nu e avortat si vazand ca nu ar putea sa il creasca, cad de acord sa il dea spre infiere.
Voi ce faceti?
Eu am zis ca l-as infia, lucru care nu i-a convenit deloc sotului. Cica daca copilul nu e in stare sa-si asume responsabilitatea actului, atunci nu l-a educat cum trebuie si altul nu ar mai creste 
...Dar eu nu as putea sa-mi las nepotelul la altii..![]()
Voi ce ati face?
(cred ca ma uit la
prea mult
)
Luminita
si
DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
Raspunsuri
danna2002 spune:
ufaaa...nasol caz ipotetic....eun prefer cazurile reale ..mai ales ca viatza bate filmul....
danna2002
Cary spune:
Cu siguranta i-as ajuta la modul,cresc eu nepotul pana cand ei ajung pe picioarele lor(termina liceul,facultatea,au un job)apoi copilul va trece la adevaratii lui parinti,caci asa este normal.
In tot cazul, uneori bunicii se implica mai mult sau mai putin in educatia nepotilor(fiind mai indulgenti).
motanik spune:
Cum sa il dau la infiat???? Nu e tot copilul meu? Copilul copilului meu tot copilul meu inseamna si in nici un caz nu l-as da la straini sa il creasca ci l-as creste eu!
Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj
Bubbles spune:
Cunosc un caz real, exact precum in ipoteza Luminitei. Si da, parintii fetei l-au infiat pe bebelus (acum e deja adolescent).
Desi nu mi-ar surade situatia, o data ce "actul ar fi consumat", si eu as infia copilul si l-as creste pana ei ar in stare sa-si ia in serios rolul de parinte. Bietul pui nu are nici o vina in toate acestea, are nevoie doar de dragoste si o familie.
Daca propriul copil ar face un asemenea pas, ca si parinte, consider ca trebuie sa-ti asumi si tu o parte din responsabilitate, nu numai fiul / fiica ta. Cel putin, pana la varsta majoratului.
Bianca
lacri spune:
nici nu s-ar pune problema sa nu-l cresc eu.
cum sa dau copilul ,copilului meu .dar nu ma gandesc ce va fi in sufletul lui ,ca va trai toata viata stiind ca eu as fi putut sa-l ajut sa nu se desparta de copilul sau iar eu..........
Fabian si mami Lacramioara
oana cretu spune:
Bineinteles ca l-as infia, nu vreau sa imi invat copiii ca se poate face avort...o sa ii invat sa se protejeze, dar daca se intampla as avea eu grija de el pana ei s-ar simti pregatiti sa il ia.
oana si bebitza din burtica
(32s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
Ramba spune:
quote:De acord cu Cary
Originally posted by Cary
Cu siguranta i-as ajuta la modul,cresc eu nepotul pana cand ei ajung pe picioarele lor(termina liceul,facultatea,au un job)apoi copilul va trece la adevaratii lui parinti,caci asa este normal.
In tot cazul, uneori bunicii se implica mai mult sau mai putin in educatia nepotilor(fiind mai indulgenti).
ane2 spune:
Si daca copilul nu mai vrea la parinti???? la asta va-ti gandit??????
Eu am fost un copil infiat de bunici ...iar cand mama sia terminat studiile si toate cele nu am mai vrut sa plec....sunt foarte apropiata de ai mei parinti dar....
Anita si Rachella -17.o1.2004
http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
Mik spune:
Fetelor, nu sunt de acord cu voi decit in parte. (poate m-am frantzuzit eu !).
Eu vad 2 solutii :
- copiii isi asuma raspunderea de parinti, il cresc si il educa si munceasc ca sa-l asume (macar in parte)
- copiii sunt iresponsabili : il infiez pe bebe si il educ ca pe copilul meu si nu ca pe un nepot si parintii lui naturali nu am mari drepturi asupra lui
Mik.
Sabina spune:
Si eu cunosc un caz.As adopta copilul, dar as incerca mai intai s-o conving pe fi-mea sa nu-l dea...
Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete