Vreau sa aflu mai multe despre hepatita B.As vrea sa ma vaccinez antihepatita , pentru ca nepotelul meu a luat-o la o interventie chirurgicala.Stie cineva din cat in cat timp se fac imunizarile la hepatita si in Romania la ce varsta se face ultima data?Oricum o sa merg la un dotor sa ma interesez pentru ca de cand am aflat ce usor poti sa intri in contact cu virusul sunt cam stresata.
Ai intrat in contact cu nepotelul tau tu sau Nicolas?Daca da trebuie neaparat sa va faceti analizele.
Te pup,
Gabi
Vaccinarea pentru hepatita B se face la nastere in spital, la 2 luni, la 6 luni si la 9 ani.
Oana si bb Iulia
Miruna,
Eu zic ca nu e cazul sa-ti faci probleme.
Hepatita B se transmite exact ca SIDA, prin singe sau prin contacte sexuale. Nu cred ca daca nepotelul tau s-a infectat la o interventie chirurgicala te pune pe tine in pericol cumva.
Cu vaccinul mai gindeste-te, este un vaccin nesigur care a dat efecte secundare foarte urite (ajungindu-se pina la scleroza in placi sau deces). Poti sa-l faci la orice virsta, daca ai curajul...
S-a mai discutat pe forum despre acest vaccin:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2350
Multa sanatate!
@+...
Otilia & La Adelita (6 luni)
"La musique avant toute chose" - Paul Verlaine
Mi-am facut analizele si eu si sotul meu imediat ce am aflat cat de usor se poate lua.Mai ales ca eu dupa cezariana nu mi-am mai facut analizele.Si la ce conditii sunt in spitale ... poti sa iei orice boala.