Intoarcere in timp?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

nici eu nu as vrea sa schimb nimic...sunt cateva alegeri pe care le regret..oarecum,dar,daca as da timpul inapoi si as face altcumva,acum n-as mai fi eu,cea de acum..nici nu stiu cine as fi,de fapt,asa cum nimeni nu poate sti exact ce ar fi devenit in urma altor hotarari care ti-au trasat un drum de care nu esti poate constient.ce suntem acum e rezultatul a ceea ce-am facut.
cam alambicat spus,nu?
de exemplu..hmm...daca ramaneam la facultate in Cluj..nu-l mai cunosteam pe sotul meu,si implicit nu-l mai faceam pe Marc,acum ca il am stiu ca a fost cel mai bun drum pe care l-as fi putut alege.
sunt multe clipe in care o alegere poate sa.ti schimbe foarte mult viata...
si eu cred foarte mult intr.o vorba..tot raul e inspre bine,mi s-a adeverit de atatea ori cand eram convinsa ca am luat o decizie proasta...pana la urma s-a dovedit a fi bine,chiar cand nu intrevezi nici o ..luminita.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce

poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

sunt niste lucruri pe care le-am facut si imi vor apasa sufletul cit voi trai. daca as putea sa intorc timpul le-as sterge cu infinita placere. nu le mai pot repara, va trebui sa traiesc cu ele.

in afara de acestea, sunt si alte lucruri din trecutul meu pe care le regret...:((

Once a grump, always a grump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

daca as schimba lucruri din trecut nu inseamna ca le-as si putea uita dupa aceea, nu? ce e facut, e bun facut. m-as intoarce totusi sa revad oamenii dragi pe care i-am cunoscut.

Catan, frumos exercitiu de imaginatie ne-ai propus.

-----------------------
este suficient sa judeci bine spre a proceda bine. (descartes)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Nu! Nu as schimba nimic din ce am facut si deci n-ar avea rost o intoarcere in timp. Cum zice si Lai mai sus, sigur ca au fost si greseli si sigur ar fi interesant sa vad cum ar fi fost si pe alte drumuri, luand alte decizii, dar raspunsul la intrebare e tot nu. Si oricum, pe un drum alternativ n-as gandi cu experienta dobandita in drumul acesta, deci deciziile nu ar fi mai intelepte si ar interveni greselile drumului respectiv care m-ar marca.
Ar fi frumos insa sa pot sa ma intorc in timp exact ca prin filme si neaparat inaintea timpului meu. Si ar fi si mai frumos sa pot sa "ma plimb" in viitor, macar cateva generatii mai incolo, sa vad cum s-a schimbat lumea.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

quote:
Originally posted by conchita

Catan, frumos exercitiu de imaginatie ne-ai propus.

Ai dreptate, Conchita! O si de la mine pentru Catan.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Da Catan,frumos exercitiu.
Nici eu nu as schimba nimic,poate as vrea sa retraiesc cateva momente foarte frumoase din viata mea.

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

cu siguranta. nu neaparat sa schimb ceva ci pt a-mi vedea parintii copii.
april&andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Da, mi-ar placea sa calatoresc in timp si sigur as avea multe lucruri de schimbat...insa n-as schimba cu nimic intalnirea cu sotiorul meu si decizia de a-l face pe Alex, minunea vietii noastre. Astea sunt cele doua lucruri pe care nu le-as schimba pt nimic in lume. In rest poate mi-as schimba atitudinea fata de unii oameni, comportamentul meu si unele decizii prost luate care mi-au marcat viata. Dar oricum suntem fericiti in ciuda problemelor pe care le avem de infruntat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Da m-as intoarce in anumite momente ale vietii mele sa mai schimb cate ceva dar f putin ...chiar imi plece viata mea asa cum a fost si este ea.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Cred ca daca m-as intoarce in timp as face acelasi lucru pe care l-am facut,sau pot face si greseli mai mari...Eu cred ca mi-e bine , aici, in prezent...

Mergi la inceput