In loc de reclama; sondaj

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

...voi reveni la interneturile-cafe. In aceste conditii, cum voi plati un euro? Imi veti da o parola pe care s-o stiu doar eu sau voi fi privata de site-ul meu preferat?

Deja ai parola si userul ca sa poti posta pe forum,nu?La internet cafe nu ramai logata ca sa se foloseasca altcineva de contul tau...De ce sa fii privata de site??

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Eu sincer nici nu am vazut reclama, probabil pentru ca mi-am inregistrat la Favorites direct paginile DC pe care le accesez cel mai des.
Ar fi ok o taxa lunara sau anuala pentru site, numai ca plata efectiva poate da dureri mari de cap si nu din cauza sumei, ci din cauza sistemului de pe aici.
Mie sincer nu imi convine sa stau la coada la vreun ghiseu, mult mai bine este un transfer bancar disponibil direct de pe card. Dar astfel de servicii sunt disponibile in numar foarte redus pe aici. Practic, o firma mare deschide mai multe conturi la diverse banci si fiecare client plateste la banca lui. Se elimina astfel comisioanele interbancare destul de piperate (de cele catre strainatate nici nu mai zic...)
Varianta cu SMS este foarte eleganta si comoda, dar se va plati si serviciul efectiv furnizat de catre operatori. Aici trebuie sa tinem cont ca nu toata lumea are mobil, iar cei care au sunt pe 4 retele in Ro.
Si plata printr-un numar cu suprataxa Romtelecom este posibila, dar si aici se plateste serviciul oferit de operator.
Se pot utiliza mai multe mijloace dintre acestea sau altele.
Probabil ca, daca mai asteptam 1 an sau 2 vom avea servicii bancare decente si in Ro. Pana atunci ar ramane reclama ca modalitate mai simpla de a sustine site-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Au fost puse o multime de intrebari si au fost chiar sugestii. Despre intrebari.
O mica poveste.

1. SINCER nu cred ca este spirit de fair daca eu de exemplu am o casa si te las pe tine sa intri linistit, oriunde, oricand fara nici o bataie de cap sa te pui in baie sau in pat sa dai drumul la apa cada sau la cea rece sa deschizi geamul sau sa il inchizi , odata sau de 1000 de ori iar eu sa iti spun: e o mica problema. TU faci cam tot ce vrei in casa mea insa eu asa dori sa nu strigi. Ma deranjeaza cumplit sa strigi in casa mea. Desigur, fiind in casa mea este posibil desi ma doare capul, ca mai am un locatar care imi face curat prin casa. Pentru ca pe tine nu te-am pus NICIODATA sa faci curat desi daca doresti poti sa intri si cu noroi pe picioare intra in acele 1000 de lucruri. Tot ce am vrut este doar sa nu strigi in casa mea. Vecinul meu e insa batran si cam surd. El vorbeste tare, striga in timp ce face curat. Tu te superi de ce nu te las intre atatea mii de lucruri ce le poti face liber in casa mea sa si strigi? Te superi si arati cu degetul. Eu stau in mijlocul casei mele si ma gandesc la degetul aratat. Stiu ca tie nu iti place sa faci curat. Pentru ca daca ti-ar place, nu as fi nevoit sa-l chem pe batranul meu vecin surd care striga in timp ce face curat (si) dupa tine.

Reflectati va rog la aceasta mica povestioara scrisa ad hoc.

Despre partea de sustinere financiara nu am noutati. Va exista probabil si partea de useri abonati eu insumi voi fi sigur unul pentru ca si in prezent cheltui destul de la mine ca multi dintre voi sa aiba aceasta lume. Si ca mine sunt destui. Ce vor avea cei abonati in plus? Vom vedea. Sigur sumele vor fi modice valoarea starnsa va fi pentru acoperirea partiala a costurilor care costuri se revanseaza tot lor. Deci pe cincite-lea defapt chiar si eu imi voi plati aceasta lume care sa fie curata. Nu o luati ca si bani. Considerati-o mult mai degraba ca o matura si un faras necesare curateniei periodice sau repararii geamurilor sau...sau sau... astfel incat aceasta casa sa arate asa cum arata in fiecare zi. Va place aceasta lume? Eu asa sper.

Marius Pernes

O mica poveste ca alte povesti scrise de mine.

Am uitat:

Parere personala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Haideti sa va spun si eu "o mica poveste".

marius daca ne iei asa.........am fost invitati sa ne spunem parerea sau comentariile, asa ca asta facem...daca nu suntem de acord ,in cazul de fata cu tine, ne narezi?

nu contest eforturile voastre financiare pentru sustinerea acestui forum.
dar pe de alta parte si noi facem eforturi financiare considerabile pentru a petrece cel putin 8-10-12 ore pe dc.....

treaba cu 1 euro nu mi se pare foarte exagerata, mi se pare exagerat modul in care se reactioneaza, si sa ma scuzati va rog, dar suntem precum oile in turma.....chiar nu vi se pare, sau o comparatie si mai buna....ca pe vremea raposatului.....
"Nu vi se pare o idee buna sa.....asa este ca........"

si populatia subscrie..........

hai sa fim serioasi oameni buni.

iar chestia cu un euro.....pt. o buna parte din membrii dc..o sa fie o mare problema.......ma ingrijoreaza faptul ca ala 1 euro pe luna nu se va putea plati pe luna, asa ca se va plati probabil pe un an, ceea ce inseamna, sa zicem, 12 euro
12 euro inseamna aproape 500 de mii, adica ceva mai putin de 10% din salariul multora
drept pt care, pt multi va trece in categoria cheltuielilor care se pot amana.
si pe de alta parte, atat mie cat si multora dintre noi, nu-mi convine sa platesc pt ca oamenii s-au revoltat impotriva intamplarii cu reclama, daca DC o putea evita.

am ales sa fim prezenti si dependenti de acest forum, dar nu consider oportuna profitarea de pe urma acestui lucru.

iar pe de alta parte,cand ati ales sa gazduiti acest site, sa-l imbunatatiti si sa-l modernizati sau sa-l dezvoltati (tot pe acolo) a fost optiunea voastra, nu v-a fortat nimeni, asa cum nici pe noi nu ne forteaza nimeni sa fim dependetin de DC.

multumesc

cu respect andreea mami lui theo si florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Probabil un sondaj direct cu DA sau NU este mult mai util. Am evita polemicile. E frumos cand orice realizare tehnica, sau informatii directe utile la probleme de cele mai multe ori personale se rezolva si se intorc cu multumesc DC excelent DC... dar cand DC spune costa...trebuie sa supravietuiesc, nu vreau sa inchid, vreau sa va bucurati de aceasta lume dar trebuie sa platesc.... atunci, cum stam?

DA, voi plati acea suma de 12 Euro pe an pentru ca eu cred in viitorul acestei lumi. Sunt dispus sa platesc suma de 1.350 lei ati citit bine omietreisutecincizecilei pe zi ca sa tineti-va bine - ca sa ajut pe cei care au nevoie de ajutorul meu. Au fost si vor mai fi. Exact cum voi fi dispus sa platesc mult mai mult ca sa ajut pe un copil care fara nici o vina are ghinionul de a nu avea sansa. Ar dac oricat mama lui si NIMENI nu o aude.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35509
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35526

Unde esti lume generoasa? Te astept.

Tot parere personala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

SINCER, am reflectat si am ajuns la concluzia ca Geona (sau cum l-o fi chemand) e surd ... ... dar ii da mana sa faca curatenie ... acum lasand gluma la o parte ... daca noi astia care prin bunavointa gazdei nu am intra in cele 1000 de locuri puse la dispozitie (de 1000 de ori si mai bine) nici batranul surd nu ar mai veni sa faca curatenie chiar daca l-ai chema, dar pentru ca ccc casa e populara si populata vine cu placere ... si surd fiind cum te intelegi cu el - strigand? ah, da, uitasem tu poti striga, noi vizitatorii nu avem voie (implicit, nu putem vorbi cu batranul decat prin semne sau sa ne zgaim la el)... da' poate il putem ajuta la curatenie ... chiar daca nu ne place ... hmmm ... si io care incercam sa ma descalt de cate ori intram ... nu mai e necesar de acum inainte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Marius.........

ca sa nu fiu prost inteleasa o sa evit sa mai raspund la acest subiect.
noi polemizam, tu nu.
ok .noi suntem doar bieti membrii ai acestui forum.

si DA SUNT DE ACORD sa platesc 12 euro pe an(in ghilimele bineinteles), ca daca voi avea dupa ce mi se termina necazurile voi ajuta cu varf si indesat, dar pt. un caz ca al lui paul,ok?

sanatate si numai bine

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by marius

Probabil un sondaj direct cu DA sau NU este mult mai util. Am evita polemicile. E frumos cand orice realizare tehnica, sau informatii directe utile la probleme de cele mai multe ori personale se rezolva si se intorc cu multumesc DC excelent DC... dar cand DC spune costa...trebuie sa supravietuiesc, nu vreau sa inchid, vreau sa va bucurati de aceasta lume dar trebuie sa platesc.... atunci, cum stam?

DC a spus "costa" in momentul in care oamenii au protestat impotriva unei reclame cu caracter politic. Eu am pus o intrebare foarte simpla, dar nu mi s-a raspuns: putea DC sa evite aceasta reclama cu caracter politic si sa ceara alte reclame, ca pe pagina de publicitate a forumului sunt date firmele care isi fac reclama in mod obisnuit pe DC, de unde eu cel putin trag concluzia ca s-ar putea ca DC sa aiba un cuvant de spus in aceasta problema? Daca DC putea sa evite aceasta reclama, ar fi fost mult mai elegant sa o faca decat sa foloseasca aceasta revolta a membrilor ca un pretext pentru introducerea taxei.
Pe langa reclamele politice, mai sunt si altele care au stat bine-mersi pana acum pe DC si nimeni nu s-a suparat. Intrebare: de ce nu se poate continua asa, astfel incat numarul celor care se bucura de DC sa fie cat mai mare? Asta nu pricep eu...
quote:

DA, voi plati acea suma de 12 Euro pe an pentru ca eu cred in viitorul acestei lumi. Sunt dispus sa platesc suma de 1.350 lei ati citit bine omietreisutecincizecilei pe zi ca sa tineti-va bine - ca sa ajut pe cei care au nevoie de ajutorul meu. Au fost si vor mai fi. Exact cum voi fi dispus sa platesc mult mai mult ca sa ajut pe un copil care fara nici o vina are ghinionul de a nu avea sansa. Ar dac oricat mama lui si NIMENI nu o aude.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35509
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35526

Unde esti lume generoasa? Te astept.

Tot parere personala.

Este foarte frumos sa fii generos, mai ales atunci cand iti poti permite. Se pare insa ca numai generozitatea in bani este apreciata aici. In calitate de simplu membru, m-am implicat in mai multe cazuri de copii bolnavi, fie cu informatii, fie cu traduceri, intr-un cuvant, cu ceea ce am putut. Au primit flori cei care au dat bani. Eu nu pot sa dau bani - punct. Deocamdata nu imi pot permite, si nu ma simt datoare sa dau nimanui explicatii de ce nu imi pot permite. Este problema mea personala. Am toata stima pentru cei care au bani si pot sa dea. Eu deocamdata nu pot. Am incercat sa ajut pe alte cai, si nu am asteptat sa mi se ridice statuie pentru asta, ba chiar am preferat sa iau legatura cu cei implicati direct si nu prin intermediul forumului, pentru ca nu am facut ceea ce am facut ca sa primesc o floare in piept si sa ma stie lumea cat sint de generoasa.
Cam la fel sta treaba si cu taxa pe DC. E usor sa te bati cu pumnul in piept "eu platesc", fara sa te gandesti la cei care nu pot plati.
Deci, draga Marius, cu parere de rau, a nu ii intelege pe cei care nu pot sa dea contravine insusi spiritului tau generos, si se inscrie in linia deja binecunoscuta (si falsa, din punctul meu de vedere): "cine are internet are bani si o duce bine".

To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

as putea si eu sa zic ca altii "e duminica seara, nu vreau sa ma enervez!!!", dar am si eu o adaugire la poveste:

casa ta marius nu ar fi existat fara noi, membrii DC, concluzie trasa din vizitarea si a celorlalte forumuri care discuta bebei si copii...

asa ca, lasa chestia cu voi intrati pe acest forum pe gratis, ar trebui sa "ciocu' mic si joc de glezne"...acest forum e facut de membri, fiecare dintre noi si-a lasat aici stiinta, timpul(care e cel mai important dupa parerea mea), banii(pt.internet) si o bucata din suflet...asa ca avem dreptul si noi sa protestam!

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Acest topic a degenerat intr-un subiect ciudat.
Noi nu v-am cerut bani. A fost un simplu sondaj. In forma actuala, Desprecopii.com este si va ramane gratis.

Tuturor celor care ne sprijina, va multumim pentru gandurile frumoase.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Mergi la inceput