In loc de reclama; sondaj

In loc de reclama; sondaj | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Nu ne place reclama - si nu vrem sa fim manipulati de firmele de publicitate.
Intrebare: Ati fi de acord sa platiti 1 euro pe luna pentru acest site ? In aceste conditii nu am afisa reclama.

astept comentarii si reactii.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aoleu...daca stiam ce iese taceam din gura.
as fi dispusa, in schimbul unor avantaje!!!Care sa fie alea, habar n-am!

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

DA, as plati.
Personal, nu ma deranjeaza reclama.

Cu stima,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

In conditiile in care nu ma mai pot dezlipi de DC,da as plati.
Nu ma deranjeaza reclama,chiar daca prima reactie a fost de soc,m-am gandit ca e nevoie de bani.

oricum,eu nu cred ca ne schimbam parerile vis-a-vis pe politicieni datorita unei reclame,las-l acolo sa dea banii si noi votam tot pe cine vrem

Valentina
Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

quote:
Originally posted by valentinag

In conditiile in care nu ma mai pot dezlipi de DC,da as plati.
Nu ma deranjeaza reclama,chiar daca prima reactie a fost de soc,m-am gandit ca e nevoie de bani.

oricum,eu nu cred ca ne schimbam parerile vis-a-vis pe politicieni datorita unei reclame,las-l acolo sa dea banii si noi votam tot pe cine vrem

Valentina
Never say never!

Intru totul de acord cu Valentina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

DA!
Eventual, daca cei care platesc sunt de acord (marea majoritate), sa apara diverse reclame, iar banii respectivi sa fie pentru copiii cu probleme, gen Paul sau puiul lui Catalin sau altii...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ulisernic spune:

Spre rusinea mea, nici nu am observat alta reclama decat cea de la firma care organizeaza nunti si care mi s-a parut foarte frumoasa, este romantica si imi trezeste amintiri placute. Nu ma deranjeaza reclama si, in principiu, da, as plati 1 Euro pe luna pentru acest site, dar cum nu imi permit nici macar aceasta suma modica, sper sa ramana reclama mijlocul de sustinere a acestui site.
Cu stima,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Da, as plati As prefera sa platesc anual.
Reclama nu ma deranjeaza pentru ca n-o vad ... iar daca as vedea-o as prefera reclama care sa aiba a face cu copiii si parintii (ca de ex: Revista Mami, pampersi, mancare pentru copii, stimularea laptelui (daca exista asa ceva), etc, etc)... ceea ce ma deranjeaza este ca de cate ori se vorbeste despre economie si nu numai (chiar si despre regulament - vezi punctul 16) aud cuvintele "privat" ... "gratuit" interpretate de mine ca un repros si azi chiar "amatori?" care mi s-a parut chiar ironic ... si pentru ca pozitia de tolerata nu ma incanta ... da - as plati (nu in ultimul rand pentru ca sunt dependenta si pentru ca as vrea sa ajut in limita posibilitatilor mele si 1 euro/luna pot suporta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

De platit poate ca as plati, chiar si mai mult de 1 EURO pe luna, si as lasa si reclama ca nu-i chiar asa stresanta, mai bine sa mearga banii spre cei care chiar au nevoie de ei.
In schimb comoditatea s-ar putea sa ma impiedice sa merg lunar la banca si sa trimit acei bani, asa ca daca ar fi vreo modalitate mai simpla de plata (ma refer la cei din tara) mai mult ca sigur as fi prima pe lista.

Stiu ca mai postasem la un momentdat, dar nu stiu pe unde, ceva legat de modalitatea de plata. Nu stiu care's costurile si daca chiar merita, dar cel putin in Romania sunt foarte la moda numerele de telefon din patru cifre (gen 1234) la care trimiti un SMS care costa aberant de mult ca sa dai o dedicatie, sa primesti un ringtone, sa transmiti mesaje in direct in timpul diverselor emisiuni, sa participi la tot felu de jocuri, etc., etc.
Oare daca ar avea si comunitatea un asemenea nr. de telefon la care sa se poata trimite sms-uri care sa coste de exemplu 1euro/sms (echivalentul "abonamentului") nu credeti ca ar fi mai multi care ar plati acesti bani? E mult mai simplu sa pui mana pe telefon (si cred ca aproape toata lumea are un telefon mobil), dai frumos sms-ul si ai rezolvat cu plata?! Sau poate fi vorba pur si simplu de o donatie, nu de "abonament". Decat sa doneze 5 persoane 500.000 poate ca asa ar dona 100-200 cate 1 EURO fiecare (pe care poate ca alte conditii nu i-ar da, s-ar simti "prost" sa doneze o suma atat de mica si atunci n-ar mai face gestul deloc). Si poti trimite sms-uri functie de suma care vrei s-o donezi, nu te tine nimeni.
Dar, repet, nu stiu care sunt costurile unei asemenea operatiuni, poate ca cei care ofera asemenea numere sa perceapa niste tarife mult prea mari pentru abonamente si atunci sa nu merite. E totusi o idee.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Eu cred ca ar trebui sa ramana si reclamele dar sa dam si cate 1 EUR pe luna pentru pusculita DC. Mai mult, ar trebui ca accesul pe acest site sa fie cu plata.
1 EUR = 40.000 lei = 1 sticla de Coca-cola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

sau 40000 o revista despre copii pe care taman am luat-o si nu am gasit nika interesant...
da si pt plata si pt reclame dar daca s-ar putea sa le cenzurati
In plus 1 euro asta ar tb sa fie pt suport tehnic al site-ului si poate ne gasim timp sa dam 2 euro si pt copii cu probleme lunar.

In plus ideea cu sms sau cu tel la un numar cu extrapret ar fi extraordinara

Mergi la inceput