SE POATE SAU NU????
Raspunsuri - Pagina 3
liris spune:
quote:
Initial creeata de mari_alhillo
Poate ma ajutati si pe mine cu o informatie.Am fost plecata in Olanda in aceasta vara unde am stat 3 luni.M-am intors in tara pe 20 septembrie.Acum as dori sa plec iar la inceputul lui decembrie dar stiu ca trebuie sa stau 90 de zile in Romania pentru a putea iesi iar, iar eu voi avea doar 80 de zile .Parerile sunt impartite unii imi spun ca pot iesi altii ca trebuie sa astept.Bineinteles ca am sunat si la politia de frontiera sa intreb si ei mi-au spus ca trebuie sa stau 3 luni in Romania pentru a putea iesi iar,dar multi asa cum v-am spus mai inainte mi-au spus ca se poate iesi chiar daca nu ai cele 90 de zile.Treaba este ca KLM are o oferta buna si este valabila doar pana la 15 decembrie,deci daca stau pana pe 22 pierd oferta asta.Ar fi vorba de cateva zile mai exact de 10.
Deci ma poate ajuta cineva cu vreo informatie? Credeti ca voi avea probleme?Vreau sa stiu ca sa pot sa imi fac rezervarea.Deci va astept cu raspunsuri.pleassse
m.alhillo
mai ales in perioada asta, respecta legile la singe.
nu risca nimic!
parerea mea.
Once a grump, always a grump
mari_alhillo spune:
multumesc mult pentru raspunsuri.O sa va ascult sfatul si voi astepta sa fac cele 90 de zile.Acum mai am o intrebare.Prima oara am depasit cu o saptamana cele 90 de zile dar nici vamesii olandezi nici cei romani nu mi-au spus nimic la intoarcere.Am sunat si la politia de frontiera si ei au spus ca nu e nici o problema pentru ca nu am depasit cu mult si pentru ca m-am intors de buna voie,nu m-au trimis ei inapoi.Credeti ca se pot lega de lucrul asta?Acum daca voi pierde oferta klm-ului voi poate cu autocarul si de asta intreb pentru ca voi trece prin mai multe tari.Inca nu stiu sigur cu ce voi veni.
slakje spune:
mariana nu are rost sa te panichezi acum pt asta.Ceea ce tu trebuie sa faci e sa respecti legile si regulile lor, daca tu le respecti atunci si ei iti respecta tie drepturile.
Poate nu oi fii avut eu noroc cine stie, uite alte fete se plang de vamesii romani, eu nu, oi fii avut eu nesansa sa dau in aeroport aici peste unul care se sculase cu fatza la cearsaf, nu stiu.Ceea ce stiu e ca uite, si daca suni aici la Ambasada sau la Consulat si intrebi pe romanii nostrii acelasi lucru ti-l zis: nu risca sa nu respecti termenul nici macar cu o zi.
Mai mult nu pot sa te sfatuiesc caci eu cu sotul meu le-am facut toate ca la carte si am jucat dupa reguli , nici noua nu ne-a fost usor in perioadele cand eram unul in Ro, altul in Olanda, si multe nopti nedormite si lacrimi de dor am avut si noi.Dar lasa Mariana ca toate trec si va ajuta Dumnezeu sa fiti impreuna.Caci multi ca voi au reusit, si dupa multe asteptari acum sunt impreuna, casatoriti,in cuiburile lor.
Stiu ca este greu si ca esti suparata dar toate astea vor trece si vei vedea cand vei fii aici cu sotul tau ca te vor incerca alte doruri, dupa parinti, dupa prieteni, dupa tzara...dar asta e viatza, mai bine sa avem dupa cine sa ne fie dor nu-i asa?
Iti doresc numai bine si iti tin pumnii sa vezi ca mai ai putin si e Decembrie, va veti revedea.