Am o foarte buna prietena care si-a cumparat un celular nou, model nou de curind. A reusit ieri performanta sa atinga celularul cu una din unghiile proaspat "vopsite" cu oja. Ea ma intreaba cu ce sa stearga pata care a aparut pe ecranul telefonului, si eu nu stiu ce sa ii spun. Stiu ca acetona ataca telefonul, la fel si spirt, deci cum se sterg petele de oja de pe telefon?
Astept raspunsurile voastre,
Multumesc
Florys
Eu am dat pe tastatura si in loc sa astept sa se usuce ca sa o ricii, am dat cu acetona. Asa ca am acuma o tastatura cu pete maaaaaaaaarrrrriiiiiiii si roz . De pe ecran poate astepta sa se usuce bine si sa incerce sa il riciie usor ca sa nuu zgirie ecranul . Nu stiu din ce sunt facute ecranele. daca ar fi sticla ar putea da cu acetona, daca e din plastic foarte multe se dizolva sau se fac opace la acetona.
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Ecranul este din plastic...deci prea putine sperante ca va ramine la fel daca foloseste acetona. Ce altceva mai poate folosi?
Astept raspunsurile voastre,
Florys
Florys am inteles ca majoritatea telefoanelor au fete schimbabile. Tot ce e posibil ca pe ecran sa fie o folie de plastic pe care, atunci cand desfaci telefonul, sa poate fi inlaturata. Vezi si in cartea de instructiuni a telefonului, unde spune cu ce compusi nu are voie sa intre in contact telefonul.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
in nici un caz nu incerca cu acetona , cat despre schimbarea fetei nu se pune problema caci displayul este separat de carcasa , cel mai bine ar fi sa intrebe la un service de decodari .
Claudia 99