Unde dai si unde crapa...
Am citit tot felul de postari si unele incep in felul urmator: "Mey...", "Bei...".
In momentul asta eu ma gandesc deja la piata, certuri, zeflemea, Vacanta Mare, etc., dar oricum numai in serios nu mai pot lua textul care urmeaza.
Voi la ce va ganditi cand cititi un text care incepe asa?
Raspunsuri
Donia spune:
Mey Sunshine... a se citi: Mai Sunshine...
Esti atat de draguta ca nici eu nu pot lua in serios postarea ta! 
Hai serios acum, fetele scriu in gluma, se simt aici intre prieteni, nu stiu cate dintre noi ar merge la piata sa intrebe :"Mey, nea Cutarescu, cu cat dai kilu' de ceapa?"
Hai mey, nu fii carcotasa, mancatz-as'! 
Ia spune, ai reusit sa citesti postarea mea?
sunshine spune:
Da... drept e ca sunt carcotasa
.
Si am reusit sa citesc postarea ta, da' cu aceeasi idee.
Donia, ai citit subiectul cu Bush? Acolo (mai ales spre sfarsit) de exemplu e plin de mey-uri si bei-uri. Poate ca n-am reusit sa dau eu de samanta de gluma, de-aia mi s-a pus asa pata pe cuvintele astea.
Mik spune:
Fara suparare, pe mine mesajele ma amuza. La inceput pe forum am ramas perplexa cind am vazut primul 'mey' si mi-au trebuit citeva secunde sa pricep.
Da' asta nu inseamna ca nu iau subiectul in serios.
In schimb, in viata de toate zilele (asta e cam mult spus, cind vorbesc romaneste) scot cite une 'bey' cind sunt mirata sau cind tre' sa fac o mustare la cineva.
Mik.
sunshine spune:
Aha... deci sa inteleg ca acum se foloseste asa mult pe-aici din cauza ca e la moda?
Mik spune:
quote:
Originally posted by sunshine
Aha... deci sa inteleg ca acum se foloseste asa mult pe-aici din cauza ca e la moda?
Cred ca ai dreptate.
(era sa-tzi scriu "ai dreptate, bey", da' nu-mi permit)
Mik.
louisea spune:
si eu "zic" pe chat cu meyy ..
sper ca nu s-a suparat cineva pe mine.. 

------------------------
poze cu Bandit
cataghe spune:
Ouuuuups, eu zic destul de des "mei", si "bei"... da, si "ouuuuups'!!! Sper ca nu am ofensat pe nimeni cu asta, nu este catusi de putin in intentia mea, pur si simplu mi se pare un stil mai familiar care pe mine cel putin ma amuza...
A, si Doamne fereste sa credeti ca am vreo legatura cu Vacanta Mare, zau, daca credeti ca asta ma asociaza cu ei, sint gata sa fac un efort si sa renunt la "mei" si "bei"... si sa scriu mai academic, mei!!!![]()
To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!
Ramonika spune:
Mi se pare ca nu este asa de important cum se adreseaza fiecare. Asa si pe strada auzi injuraturi la tot pasul, chiar daca esti cu un copil de mana sau nu, dar ce poti sa faci?
Oricum, trebuie sa acceptam ca fiecare persoana este diferita si are un mod de exprimare aparte si cred ca tocmai acest lucru este tot farmecul si face forumul asta sa aiba asa succes. Daca am fi toti la fel, ar fi plictisitor, nu?
Sa mai spun povestea cu sarpele si ariciul, sau o stiti deja? ![]()

papadie spune:
quote:
Originally posted by sunshine
eu l-am folosit pentru ca mi s-a parut ca suna ca intre prieteni chiar daca am avut opinii diferite. dar daca zici ca supara gata cu "mey"-ul de acum. presupun ca la mine te-ai referit.
in nici un caz nu l-am scris ca sa fac bāza sau pt ca am considerat ca subiectul e neserios. pur si simplu nu mi-am dat seama ca e deranjant.
regret daca am lezat pe cineva

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Mik spune:
La mine 'mey' si 'bey' nu sunt deloc la acelasi nivel cu injuraturile sau cuvintele urite.
Sunt cuvinte rezervate doar celor intimi si de virsta mea. (N-as indraznit sa-i spun mamei 'bey mama bey').
Mik.