Lilanda, cu filmele ai remarcat ca io stau foarte prost, chiar daca mi se mai intampla sa vad cate unele, le uit instantaneu . Da' cartile le tin minte si asta de care mi-ai zis 'Barbatul care surādea' nu-mi spunea nimic. Am cautat-o insa pe net si m-am linistit, n-a fost tradusa in franceza inca (uf).
Da, regiunea asta (Scania - in franceza ii ziceau "Scanie") e in sudul Suediei aproape de Danemarca, si chiar vorbeste si el uneori despre diferentele dintre daneza si suedeza. Mai spune la un moment dat ca arhipeleagul din sud e format dintr-o puzderie de insule si insulite, unele locuite doar de o singura familie. Dar exista postas care, cu barca, face zilnic turul tuturor insulelor ca sa duca curierul. Iarna si vara. Super meserie! Vreau si eu in scaaania!
imagini
dorulet m-a toooooopit dupe Olivier,gata sint indragostita..si ai gasit si o poza in care e tzutzu,prajitura,imi vine sa cind il vaz
si bine ai venit la noi!!
lilutzo,pai aia e limba bre?Nu ca suedeza noastra,frrrrrrumosss arrrrrrticulataaaaaaaa.Danezii parca vorbesc cu gura inchisa
dorulet,il stiu pe Mankel,chiar ca e de citit in metrou!Dar io nu am metrou.Asa ca nu pre ail citesc.Pe aici e fff popular,intr-adevar!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie