Sus, in Scandinavia! (17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Lilanda, cu filmele ai remarcat ca io stau foarte prost, chiar daca mi se mai intampla sa vad cate unele, le uit instantaneu . Da' cartile le tin minte si asta de care mi-ai zis 'Barbatul care surādea' nu-mi spunea nimic. Am cautat-o insa pe net si m-am linistit, n-a fost tradusa in franceza inca (uf).
Da, regiunea asta (Scania - in franceza ii ziceau "Scanie") e in sudul Suediei aproape de Danemarca, si chiar vorbeste si el uneori despre diferentele dintre daneza si suedeza. Mai spune la un moment dat ca arhipeleagul din sud e format dintr-o puzderie de insule si insulite, unele locuite doar de o singura familie. Dar exista postas care, cu barca, face zilnic turul tuturor insulelor ca sa duca curierul. Iarna si vara. Super meserie! Vreau si eu in scaaania!

imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

dorulet m-a toooooopit dupe Olivier,gata sint indragostita..si ai gasit si o poza in care e tzutzu,prajitura,imi vine sa cind il vaz
si bine ai venit la noi!!
lilutzo,pai aia e limba bre?Nu ca suedeza noastra,frrrrrrumosss arrrrrrticulataaaaaaaa.Danezii parca vorbesc cu gura inchisa
dorulet,il stiu pe Mankel,chiar ca e de citit in metrou!Dar io nu am metrou.Asa ca nu pre ail citesc.Pe aici e fff popular,intr-adevar!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput