Sus, in Scandinavia! (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Bine ai venit Kulta!
Nick-ul ti l-ai ales dupa Lapin Kulta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

quote:
Originally posted by Adela99

Bine ai venit Kulta!
Nick-ul ti l-ai ales dupa Lapin Kulta?

exact asta am intrebat-o si eu
daca ne e gindu numa la beutura

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Rayuela
exact asta am intrebat-o si eu

Si ce-a raspuns???

pozulici

Mergi la inceput

cred ca kulta inseamna aur si/sau iubitel (sau asa ceva)... deci cred ca e varianta iubitel...sau pur si simplu e o culta

hai, Kulta, nu ne tine pe jaratec

Mergi la inceput

Adeluci,asa e ,inseamna si aur si draga

poze Amelie

Mergi la inceput

io mai stiu si alte cuvinte (doar sunt o culta )... da' nu cred ca ccc Kulta vrea sa le auda

multumesc, rayu

Mergi la inceput

Adeluci da poate noi vrem!

poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

noapte buna copii ............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Hej,
Buna seara printeselor din Nord ( e si un print p'aici parca), deci rectific buna seara printi si printese din Nord

Sper ca nu va deranjez, mi-am permis sa-mi bag si eu nasul putin aici ca am gasit azi o stire care m-a amuzat (desi poate nu prea e de râs decât daca esti la distanta) si am vrut sa vad ce care-i parerea celor de la fata locului: zice stirea ca cica prin Suedia circula elani beti care intra prin casele oamenilor (probabil in cautare de ) si sperie copiii, ba mai si distrug totul in calea lor.
Cica elanii se imbata mancand mere fermentate de prin gradini. Si cand e beat elanul, altfel timid de felul lui, devine....porc. Si mai e si agresiv.

"Si vous arrivez très près d'un élan et qu'il ne s'enfuit pas le premier, ne l'approchez pas (...) Grimpez à un arbre ou prenez la fuite", conseille-t-il.
Daca sunteti aproape de un elan si el nu fuge atunci nu va apropiati si mai mult, suiti-va repede intr-un copac sau luati-o la fuga

Uite aici articolul intreg, imi pare rau ca e in franceza daca vreti o traducere integrala , nici o problema, se rezolva http://fr.news.yahoo.com/041108/202/44srz.html

Altfel, e frumos Nordul ala unde sunteti voi, nu cunosc decat Stockholmul dar mi-a placut tare mult

Aveti grija la elani

imagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Doruletz...beton stirea!!! La suedezi pina si elanii-s beti!!
Problema e ca nici unul dintre noi nu-ti poate confirma daca e asa ori nu, ca din cite stiu eu, nu locuieste nimeni prin zona cu elani. Noi astia din Danemarca nici atit, ca pe aici inca sint tintari!!!

pozulici

Mergi la inceput