Sus, in Scandinavia! (17)
Raspunsuri - Pagina 14
Rayuela spune:
quote:
Originally posted by Adela99
Bine ai venit Kulta!
Nick-ul ti l-ai ales dupa Lapin Kulta?
exact asta am intrebat-o si eu
daca ne e gindu numa la beutura
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
exact asta am intrebat-o si eu
Si ce-a raspuns???
pozulici
Adela99 spune:
cred ca kulta inseamna aur si/sau iubitel (sau asa ceva)... deci cred ca e varianta iubitel...sau pur si simplu e o culta
hai, Kulta, nu ne tine pe jaratec
Adela99 spune:
io mai stiu si alte cuvinte (doar sunt o culta )... da' nu cred ca ccc Kulta vrea sa le auda
multumesc, rayu
doruletz spune:
Hej,
Buna seara printeselor din Nord ( e si un print p'aici parca), deci rectific buna seara printi si printese din Nord
Sper ca nu va deranjez, mi-am permis sa-mi bag si eu nasul putin aici ca am gasit azi o stire care m-a amuzat (desi poate nu prea e de râs decât daca esti la distanta) si am vrut sa vad ce care-i parerea celor de la fata locului: zice stirea ca cica prin Suedia circula elani beti care intra prin casele oamenilor (probabil in cautare de ) si sperie copiii, ba mai si distrug totul in calea lor.
Cica elanii se imbata mancand mere fermentate de prin gradini. Si cand e beat elanul, altfel timid de felul lui, devine....porc. Si mai e si agresiv.
"Si vous arrivez très près d'un élan et qu'il ne s'enfuit pas le premier, ne l'approchez pas (...) Grimpez à un arbre ou prenez la fuite", conseille-t-il.
Daca sunteti aproape de un elan si el nu fuge atunci nu va apropiati si mai mult, suiti-va repede intr-un copac sau luati-o la fuga
Uite aici articolul intreg, imi pare rau ca e in franceza daca vreti o traducere integrala , nici o problema, se rezolva http://fr.news.yahoo.com/041108/202/44srz.html
Altfel, e frumos Nordul ala unde sunteti voi, nu cunosc decat Stockholmul dar mi-a placut tare mult
Aveti grija la elani
imagini
lilanda spune:
Doruletz...beton stirea!!! La suedezi pina si elanii-s beti!!
Problema e ca nici unul dintre noi nu-ti poate confirma daca e asa ori nu, ca din cite stiu eu, nu locuieste nimeni prin zona cu elani. Noi astia din Danemarca nici atit, ca pe aici inca sint tintari!!!
pozulici