Sus, in Scandinavia! (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

Om bun deschide-ne poarta
Da-ne o coaja si nu ne goni
In schimb iti vom alunga tristetea
Cu vesele cantece si ghidusii.

unde or fi cadanele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

cadinele dorm adinc se vede, aseara au rupt sticlele

Mergi la inceput

stii si tu vorba aia ... un somn sanatos si prelungit nu numai ca prelungeste viata, dar si reduce ziua de lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza pinguini!
io acum beau cafelutz,stati asea sa ma trezesc

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Ziua buna, scandinavi
Am aparut si io de la scoala de daneza si-alte limbi (ca m-am dus sa ma inscriu acolo... probabil ca o sa incep cursurile inainte de Craciun, ceea ce va fi formidabil )
narancea, sa-ti traiasca flacaul ca e frumos ca bradul, bre!!! Io, in locul reginei n-as mai schimba garda!!!
Adeluci da' di ce vorbesti in versuri??? :-))

pozulici

Mergi la inceput

vorbesc in versuri penca vad ca narancea a trecut la proza

Mergi la inceput

lilandasi Radu incepe cursul de limba maine ca pe ala de limbi l-a terminat demult da' tu ce alte limbi ai de gand sa mai inveti inafara de daneza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

narancea, sa-ti traiasca flacaul ca e frumos ca bradul, bre!!! Io, in locul reginei n-as mai schimba garda!!!

io in locul lui as schimba regina cu o printzesa hahahahahaha una dulce si tinerica, sa o pazesc eu asa cum stiu mai bine .....
da ma rog eu vorbesc sa nu adorm aici hahahahaha pe mine nu ma vrea nimeni in garda ei poate numai garda financiara cu un pic de noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

ce limbi?
hahaaaa,incep fetili si baietii sa mearga la scoala,frumooooos!!
Adeluci,e bine de tot bancu cu pinguinii

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Adela99

vorbesc in versuri penca vad ca narancea a trecut la proza

Si tre' sa pastram locul in fisa postului, nu??
Rayu, 'neatza...
Adeluci am zis si alte limbi ca acolo se vorbesc toate limbile pamintului...sa vedeti faza la interviul pe care l-am avut azi (a fost si un gen de test ca sa vaza profa in care modul de invatare ma baga la cursuri). Imi arata o serie de fotografii cu o mama si o fetita, si imi cere sa le pun in ordine logica si sa povestesc ce vad. In fotografii erau o femeie si fetita ei, o sticla pe masa, ma-sa vorbind la telefon, fata ducind sticla la gura, mama sarind ca arsa si dindu-i lapte si...in final, copilul in ambulanta. Le-am pus io in ordine logica, iar cind sa povestec ii trag in "vin flaske" la sticla aia de tipa ramine interzisa si imi explica, zimbind, ca in sticla era, de fapt, ulei de lampa!!! Da' nici io nu m-am lasat si am zis ca in caz de otraviri din astea e contraindicat laptele!!!!

pozulici

Mergi la inceput