fetelor, am nevoie de ajutor. am musafiri miine, nu foarte simandicosi, dar vreau sa fac ceva usor si bun.
aperitiv nu fac pt ca musafirii sint in virsta si nu maninca mult. am saleuri si ceva crackers cu brinza pt inceput, pina ii asez la masa, sa mearga bautaura.
pt felul principal, m-am gindit sa fac fileuri de somon in folie cu ierburi, usturoi, roshii etc, la cuptor. se fac repede si nu trebuie facute din timp. problema e urmatoarea, ce servesc linga somon? ce merge mai bine: orez (ma gindeam rizoto cu legume) sau cartofi (natur cu patrunjel?) sau sa fac mamaliguta?
pt desert am facut ieri prajitura alba ca zapada pe care o voi taia in romburi, le pun 2 pe farfurie si le pudrez unul cu zahar si unul cu cacao si mai pun un scoop de inghetata linga ele si decorez cu o frunza de menta.
pleaseeee, veniti cu ceva idei pt garnitura la peste.
Lorelai, in dilema
eu langa somon fac asa: cartofi natur, telina fiarta dar e super buna si spanac fiert calit cu niste unt..
pofta buna..
------------------------
poze cu Bandit
Daca vrei ceva cu totul deosebit incearca somnul cu oyster sauce, ciuperi si bacon. Este foarte satios si nici nu mai ai nevoie de garnitura. Stii unde sa-l gasesti... sper
Daca nu.. intr-adevar, poti sa faci niste cartofi natur
Eu la "peste impachetat" fac garnitura cu morcovi la cuptor (morcov dulce acrit cu niste suc de lamaie). Iar pentru contrast de culoare adaug niste broccoli fiert pe vapori. Iese o farfurie bogata in arome dar si in colorit.
Liliana
Orez (parfumat fiert simplu in apa sarata sau cu ciuperci) ca sa fie hranitor si legume pe aburi frumos colorate cum spun si fetele.
Exclus mamaliguta !
Mik.
merci mult fetelor. inca nu m-am decis, dar voi face ori cartofi natur ori orez si ceva legumite colorate.
vulpito, reteta ta pare buna dar musafirii mei nu stiu daca nu se vor strimba la arome exotice.
Lorelai