A murit Arafat
Raspunsuri - Pagina 6
maryam spune:
quote:
Originally posted by claudia99
N-a murit inca dar nici mult nu mai are , a facut destule rele dar si bune dupa parerea unora , dar daca i-a sosit ceasul asta este sa se odihneasca in pace daca poate .
moi
...si poate ca mai trist e ca nu avem pareri proprii,intemeiate pe stiinta si cunostinta ci doar(din nefericire!) pe aprente...
"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam
papadie spune:
quote:
Originally posted by maryam
Poate s-ar cuveni un topic special"Zvonaci si raspandaci"...ce le mai place unora sa spuna aiureli! mai spun oameniiquote:
Originally posted by elena profir
si eu am vazut pe net ca a murit.se zice ca ar fi avut SIDA.
P.Elena
maryam
taci tu ca asta e zvon profesionist lansat de pacepa
Omul e numai foarte bolnav. In rest, "moartea regilor, bucuria nebunilor"
PARERE FOARTE PERSONALA
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
aura 1974 spune:
quote:Ai dreptate , sint de acord cu tine.Masa e pro..., vreau sa zic ca cei ce nu sint in stare sa judece lucrurile din punctul lor de vedere ci facind copii de altii ce nu sint nici mai destepti nici mai prosti.In gradina celui de sus ai de toate.
Originally posted by maryamquote:
N-a murit inca dar nici mult nu mai are , a facut destule rele dar si bune dupa parerea unora , dar daca i-a sosit ceasul asta este sa se odihneasca in pace daca poate .
moi
...si poate ca mai trist e ca nu avem pareri proprii,intemeiate pe stiinta si cunostinta ci doar(din nefericire!) pe aprente...
maryam
cuerpo sano , mente sana
maryam spune:
Traiasca tehnologia secolului XXI,si copiatoarele ultraperformante!!!
quote:
Originally posted by aura 1974quote:Ai dreptate , sint de acord cu tine.Masa e pro..., vreau sa zic ca cei ce nu sint in stare sa judece lucrurile din punctul lor de vedere ci facind copii de altii ce nu sint nici mai destepti nici mai prosti.In gradina celui de sus ai de toate.
Originally posted by maryamquote:
moi
maryam
cuerpo sano , mente sana
maryam
joxy spune:
-- Palestinian leader Yasser Arafat dies in a Paris hospital. He was 75 years old.
Watch CNN or log on to http://CNN.com for the latest news.
lorelei_19 spune:
Da, si eu am auzit acum ca intr-adevar a murit. Si palestinienii si francezii au confirmat asta. A murit la ora 3.30 asta-noapte, in ultima noapte a ramadamului. Dumnezeu sa-l ierte.
Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
Ortansa spune:
asa e,D-zeu sa-l ierte.problema este acum:cine-l va inlocui pe Arafat.aici canalele de stiri vuiesc.
~flying without wings~