Cum scot petele de ruj de pe covor?
Va rog cine stie? Covorul este deschis la culoare iar Julia l-a facut rosiatic cu unul din putinele rujuri care au mai scapat nejumulite de ea.
(l-a intins bine cu manutzele - si eu fericita ca tace si pot sa-mi fac treaba uff..)
Multumesc.
~~Adela, mamica de Julia
Raspunsuri
narcisa spune:
Vanish Fleckenentferner Teppich & Polster Oxi Action de la Hoffmanns sau Teufelsfleck sticlutze mici verzi parca Dr Brinkmann ii zice, da nu stiu daca exista si pt. ruj, normal ar trebui sa fie; cu cit incerci mai repede cu atit mai bine.
He he, si Patrick e la fel, daca e linistit siguur, face vreo timpenie.
toate cele bune
narcisa x
Oana_B spune:
Ai incercat cu vreun spray din ala spuma, carpet cleaner? Spreiezi si dupa aia freci cu o carpa.
Eu sunt maestra la varsat pe covor, nu-mi lipseste carpet cleanerul din casa:))
Oana_B
Camelia spune:
Si Teodora e mare amatoare de rujuri ("Tebuie sa ma iujesc si sa ma dau cu pixativ" ) dar chiar pe covor inca n-a dat cu ruj.In schimb, mi-a "colorat" des covoarele cu Milupino cu capsuni sau cafea ("Poftim, mama! Ti-am adus cafeaua!" ).Eu am reusit sa scot petele cu Tuba Fleck-ex.Zice ca scoate orice fel de pete de pe orice fel de covoare sau tapiterii.
Tinteste catre stele si poate ca vei atinge cerul.
narcisa spune:
Camelia, unde se gaseste Tuba Fleck?
narcisa
quote:
Originally posted by Camelia
Si Teodora e mare amatoare de rujuri ("Tebuie sa ma iujesc si sa ma dau cu pixativ" ) dar chiar pe covor inca n-a dat cu ruj.In schimb, mi-a "colorat" des covoarele cu Milupino cu capsuni sau cafea ("Poftim, mama! Ti-am adus cafeaua!" ).Eu am reusit sa scot petele cu Tuba Fleck-ex.Zice ca scoate orice fel de pete de pe orice fel de covoare sau tapiterii.
joxy spune:
Chiar ma intrebam de ce ai pupat covorul, sau nu cumva este patat in directzia Mecca ??
p.s. 1 - Rujul este grasime, deci un detergent de vase s-ar putea sa-ti foloseasca.
p.s. 2 - prima afirmatie este o gluma.
Cu respect,
Florin
Choose life
Camelia spune:
quote:
Originally posted by narcisa
Camelia, unde se gaseste Tuba Fleck?
Eu il cumpar de la Kaufland.N-am idee daca se gaseste si in alta parte.
khristin spune:
Auzi Adela...ia incearca tu cu wipes, daca nu ati renuntat la ele....ca am inteles ca sint solutia miraculoasa pt. orice.
Cristina
http://community.webshots.com/user/khristin107
Adela spune:
Wow ce multe solutii. Multumesc fetele.
Marina bine ca nu mi-ai zis: cu demachiant!
joxy> am pupat covorul de draq ce mi-e, manca-l-ar mama ... ca imi vine sa-l arunc acum cand vad cum arata!
Am fugit la cumparaturi.
~~Adela, mamica de Julia