Oradea (2)
Raspunsuri - Pagina 6
gabibarta spune:
De fapt putem iesi si in Magnoliei da` mi-e groaza de "piscina". Voi mergeti zilnic? Pe la ce ora iesiti????
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
Mercedes spune:
Dimineata aproximativ in jur de ora 10 si dupa amiaza in jur de 18.
Daca doresti putem si noi merge dincolo la celalalt parc macar imi pot face si cumparaturile la Artima cu aceasta ocazie
Acum o alta intrebare - nu ai idee se poate merge la barajul lesu acum la sfarsitul saptamanii- oare a plouat si pe acolo?
szivarvany spune:
MAMICI,
noi suntem in parcul de la Artima si pe ploaie si pe soare de la 18,30 pana pe la 21,30 !!!
Cine vine azi ??? ??? ??? ??? ???
Astept raspunsuri ...
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia_mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
gabibarta spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
MAMICI,
noi suntem in parcul de la Artima si pe ploaie si pe soare de la 18,30 pana pe la 21,30 !!!
Cine vine azi ??? ??? ??? ??? ???
Astept raspunsuri ...
Giulia_mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
Cred ca noi venim, daca nu ploua sau nu se intampla alta minune
Pe noi ne recunosti usor, un baietel de 8 ani blondut cu trotineta, o fetita care se comporta ciudat si alearga ca o disperata si o roscata mai plinuta care urla din toate puterile dupa copii...
szivarvany spune:
Ma voi benocla sa stii si am sa strig Gabi de pe Diiisssiiiiii
Cine mai vine azi ??? ??? ??? ??? ??? ???
Giulia_mea
Mercedes spune:
mergem si noi asta in cazul in care se trezeste mai repede bebele. Inca acum la 18.37 nu da nici un semn
gabibarta spune:
Mercedes, ati fost acum seara dupa 20,00 la intrare in Artima? Ai cumva parul scurt suvitat? Am vazut o doamna cu un carucior+bebe micut (fetita) si un baietel mai marisor cu un tractor imens verde...
Mercedes spune:
Da exact noi eram.
Atata ne am invartit in parc si pana la urma ne am pus pe o banca.
La un moment dat am vazut o doamna(nu stiu daca erai cumva tu) roscata care statea si discuta cu o alta doamna bruneta pe o banca aveau si trotinete parcate langa ele dar sincer n am indraznit sa intreb daca esti tu sau nu
Voi erati cumva?
szivarvany spune:
Si noi am fost in par pana la 21,30 ... tre sa ne organizam
Astazi veniti ???
Eu am vazut doar 2 mamici pe o banca, discutau si o trotineta ... cine era ?! ...
Mercedes, tractor verde ? Io nu am vazut ... :(
Cum facem ??? ??? ???
Giulia_mea