deplasare necesara chiar si pentru gravide?

deplasare necesara chiar si pentru gravide? | Autor: a_adi

Link direct la acest mesaj

Salutari tuturor!
Sunt o mamica cu burtica mare care, din motive de sanatate bine intemeiate, nu mai suporta o deplasare catre Ro. Se impune insa acest lucru deoarece parintii vor sa intocmeasca urgent acte de mostenire. Este posibil acest lucru fara a fi prezenta la notar? In aceeasi zona se inscrie si intrebarea unei prietene care doreste sa faca o tranzactie de vanzare-cumparare a unui teren din Ro. Exista o solutie la absenta cumparatorului?

adi +BB vladut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

mey, zic si eu sa nu stea intrebarea fara raspuns, dar nu sunt sigura ca zic bine si sa mai confirme / infirme si altcineva, pliz

Eu stiu ca se poate face procura la consulatul tarii unde esti, care se trimite in Romania si cel imputernicit sa actioneze in numele tau o poate face. Acolo se scrie explicit pt ce anume este imputernicirea, nu asa, in general.

"Nu crede in minuni; lasa-te in voia lor!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Adi, daca parintii vor sa faca acte de mostenire (testament sau deschiderea succesiunii), nu vad cu te implica pe tine.
Referitor la prietena ta, poate sa mandateze pe cineva sa semneze in numele tau actul de vanzare-cumparare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_adi spune:

Multumesc Rozi! poate ca ar trebui sa intreb un notar din Ro daca e valabila solutia ta.

quote:
Originally posted by liviu`s

Adi, daca parintii vor sa faca acte de mostenire (testament sau deschiderea succesiunii), nu vad cu te implica pe tine.
Referitor la prietena ta, poate sa mandateze pe cineva sa semneze in numele tau actul de vanzare-cumparare.

Sa inteleg ca un testament nu necesita prezenta/semnatura mea? Dar pentru a fi sigura ca alte rude nu vor contesta decizia parintilor, ce solutii exista? Aceste solutii implica totusi si ele o imputernicire despre care vorbea Rozi?

cu multumiri, adi

Mergi la inceput