storcator de fructe si legume

storcator de fructe si legume | Autor: Maruta

Link direct la acest mesaj

buna fetelor ...

am nevoie de ajutorul vostru ... vreau sa-mi cumpar un storcator de fructe si legume ... dar stiu ca nu toate sunt bune ... asa ca astept sfaturile voastre ....

dehh ... ne-a pus doctora la regim cu sucuri naturale ...

*am cautat cu google daca s-a mai discutat pe aceasta tema si nu am gasit nimic ... daca totusi exista astfel de date, m-as bucura sa ma indrumati si pe mine ... la subiect ...

Maruta 8 saptamani UM 12.09.04
DPN 19 iunie 2005; dr. Dumitrache Violeta (Filantropia)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melaroxy spune:

Eu am Moulinex si sunt multumita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

cred ca depinde de model ... o prietena mi-a spus ca are moulinex si nu e multumita ... nu separa bine sucul de pulpa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea76 spune:

Si eu tot Moulinex am si sunt foarte multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Am Moulinex de 6 ani si sunt foarte multumita.
-nu separa bine sucul de pulpa ...-
Sita se mai toceste, poate trebuie schimbata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Depinde si de ce buget detii. Eu anul trecut nu prea-mi permiteam unul scump asa ca mi-am luat unul romanesc de la Electroarges. E bun, pana acum n-am avut de ce sa ma plang. Doar cu curatatul dureaza ca trebuie sa-l desfaci si dupa aia sa-l montezi la loc...

I wish I were an angel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

pai as fi dsipusa sa nu cheltui mai mult de 5 mil ... m-am uitat si pe internet si am vazut marca braun ... va spune ceva ?

si fetelor as si mai multumita sa-mi spuneti ce model aveti ... la mine e mai complicat ca eu vreau si de fructe si de legume ...

multam'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Si eu am Moulinex si sunt foarte multumita. Il folosesc si pentru fructe si pentru legume (de ex. suc de mar cu morcov).

Nu te teme de ziua de maine, Dumnezeu este deja acolo.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea76 spune:

quote:
Originally posted by Maruta

pai as fi dsipusa sa nu cheltui mai mult de 5 mil ... m-am uitat si pe internet si am vazut marca braun ... va spune ceva ?

si fetelor as si mai multumita sa-mi spuneti ce model aveti ... la mine e mai complicat ca eu vreau si de fructe si de legume ...

multam'

e
In general un storcator de fructe poate fi folosit si pentru legume, dar pentru ca esti dispusa sa dai pana in 5 milioane lei, te sfatuiesc sa iei un robot de bucatarie. Eu am si robotul tot Moulinex si sunt foarte multumita. Il poti folosi ca storcator de fructe si legume, dar si in multe alte scopuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

eu am unul no name si nu mi-a facut nici o problema
daca poti, ia si un mixer mic, o sa te ajute mult la pasat legume in citeva secunde.

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Eu sunt Stan Patitul! Am avut storcator de fructe , era numai de fructe! Uite ca nici nu mai stiu marca! Cum bagai fructul in el eram la regim cu grap) scotea fructul cu aproape tot atata zeama!
Eu nu va contrazic ca Moulinexulnu ar fi bun, dar eu care am facut la sucuri , mai ales de legume, care sunt mult mai tari ca fructele am fost tare multumita de unul romanesc de la Elecroarges! Este si DE LEGUME SI DE FRUCTE! Ce-i drept la fructe nu prea l-am folosit!
Uite si acum fac legume de patru ori pe zi pentu o cunostinta foarte bolnava!

Sa-ti spun avantajele:

1.Cutitul este inlocuibil! Adica cei de la service iti inlocuiesc aceasta piesa care mie mi se pare vitala!

2.Timpulrecomandat de functionare este de 30 min cu 30 pauza! Celalat pe care l-am avut daca il tineam mai mult de 10 minute capia si mirosea a incins!Si in 30 de minute faci la suc!

3.Pretul la reprezentanta este in jur de 1`500.000!

4.Poti tine fructul in el ct vrei nu il arunca el automat afar: e pe principiul vechilor storcatoare Alba Lux!

5.Are un motor zdravan!

Dezavantaje:

1.Mai lasa un pic de zeama in pulpa: in prima faza eu HAgi Tudose nu vroiam sa lase deloc si ce ramanea mai storcema cu tifonul , cateva picaturi- spre deosebire de celalat care lasa un pic de zeam si restul arunca el dupa capul lui si tot era mai mult zdrentuit!

Chestia cu spalatul cred ca este peste tot acelasi !

Deci pe ansamblu eu sunt tare multumita ! Eu storc la el uite de 10 zile numai "piese tari: : telina, morcovi, sfecla rosie! La mere e parfum imi face jumatate de litru in mai putin de 20 minute!

Mergi la inceput