transfer in CIC 1

transfer in CIC 1 | Autor: tuchi

Link direct la acest mesaj

Am si eu o intrebare mica.

Eu sint in CIC1 si voi trece in februarie 2005 in prenatal pt bebe2.
Am anuntat la servici si totul a fost ok doar ca vor sa fac in ian-febr un transfer pe o alta firma din grup asa incit sa poata angaja pe altcineva pe postul meu. Pt. mine e ok, nu ma deranjeaza dar vreau sa intreb daca e legal, se pot face asemenea operatiuni in CIC sau in prenatal?

multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu. Vor dori sa vii la serviciu in data X sa zicem, in aceeasi data sa se faca deicia de desfacere a contractului de munca in aceeasi data sa se faca noul contrcat de munca la firma 2 si tot in aceeasi data sa intri in prenatal.

Desigur la revenire la firma 1 nu este obligatoriu sa se faca noul contract pe firma 2 deci acesta este singurul risc real, dar daca tu stii ca este Ok, atunci ramane valabil ce este mai sus. Firma 2 merge bine? Ca daca treci pe ea si nu va avea bani sau nu a platit asigurarile sau sau sau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Marius, multumesc mult pt promptitudine dar nu inteleg raspunsul.

De ce tb facute toate in aceasi zi?
Nu ma pot transfera la alta firma pe perioada CIC1 si apoi sa continui restul hirtogariei pe firma2? Imi va fi ff greu sa fac toate actele cu toti cei de la HR pe aceeasi data pt ca nu am avut o relatie buna pina acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu trebuie in aceeasi zi, aceasta situatie este cea mai putin riscanta pentrui tine. Nu uita ca revii la lucru, te da afara!!!! cu acordul tau si (speram!!!) ca te vor reangaja la firma a doua. Dar esti sigura sau vei ramane afara? Asta am vrut sa spun.

Mergi la inceput