copii capricorn
Raspunsuri - Pagina 11

Anina_n spune:
Anina_n spune:
  La multi ani, Teodora, Patrick si Iulian !
 La multi ani, Teodora, Patrick si Iulian !  Petrecere frumoasa pentru fiecare si daruri multe !
Petrecere frumoasa pentru fiecare si daruri multe !

Felicitari, geut, dianapatrick si thalia ! 

Sa va traiasca si sa va umple mereu sufletul de bucurie, copiii vostri !
 Sa va traiasca si sa va umple mereu sufletul de bucurie, copiii vostri ! 
Nina, mami de
 www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

ticka spune:
ticka spune:
 La multi ani Matei  de anya, petrecere frumoasa la cel 1 anishor implinit si o
 de anya, petrecere frumoasa la cel 1 anishor implinit si o  pentru mami
 pentru mami

Anina_n spune:
Anina_n spune:
  La multi ani, Matei si Luca !
 La multi ani, Matei si Luca !  Petrecere frumoasa pt. fiecare si daruri pe masura !
 Petrecere frumoasa pt. fiecare si daruri pe masura ! 

Felicitari, anya si Mia. !
 Felicitari, anya si Mia. !  Sa va traiasca si sa va bucure mereu sufletul !
 Sa va traiasca si sa va bucure mereu sufletul ! 
Maine petrecem si noi !  Cristina va avea un tort de frisca, cu Alba ca Zapada si cei sapte pitici, figurine colorate de zahar. Este unul din basmele preferate, pe care i-l citim in fiecare seara, urmat de Cenusareasa(si Scufita Rosie, uneori!).
 Cristina va avea un tort de frisca, cu Alba ca Zapada si cei sapte pitici, figurine colorate de zahar. Este unul din basmele preferate, pe care i-l citim in fiecare seara, urmat de Cenusareasa(si Scufita Rosie, uneori!).  Revenim luni cu povestea petrecerii !
 Revenim luni cu povestea petrecerii ! 
Nina, mami de
 www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

CataD spune:
CataD spune:
 La Multi Ani! tuturor capricornilor, in special Matei Si Luca, nascuti astazi
 Multumim tuturor de urari. Noi am serbat-o pe Laura acasa si cum e prea mica sa aiba copilasi prieteni ne-am bucurat mai mult noi, astia mai mari!
Catalina  si
 si  Laura (12 ian 2004)
  Laura (12 ian 2004)

ticka spune:
ticka spune:
  lamuriti-ma si pe mine cand e ziua lui Luca azi sau maine???? daca e azi, scuze si un La multi ani colorat si frumos
 lamuriti-ma si pe mine cand e ziua lui Luca azi sau maine???? daca e azi, scuze si un La multi ani colorat si frumos 

ticka spune:
ticka spune:
 Nina  , petrecere frumoasa Cristinucai
, petrecere frumoasa Cristinucai  si
 si  cand ma gandesc la tortul cu Alba ca Zapada.....mmmmmm.
 cand ma gandesc la tortul cu Alba ca Zapada.....mmmmmm. 
btw: figurinele din zahar sunt facute la cofetarie? daca da, ne spunetzi si noua unde, ca suna tare gustos :)

Mia. spune:
Mia. spune:
 Astazi este ziua lui LUCA!
 Sa ne traiasca si sa fie sanatos!
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

helbi spune:
helbi spune:
quote:
Originally posted by Anina_nLa multi ani, Andy si Bianca Elena, sarbatoritii de azi !
Petrecere frumoasa si daruri multe pentru fiecare !
Felicitari, Heidi si helbi, sa va traiasca capricornutzii !
Bine ati venit, crinuta cu Rayan si Edessa cu Cristina !Poftiti la povesti despre capricornutzi !
Nina, mami dewww.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">Copilasi din 2002An nou fericit !

Multumesc mult pt urarile adresate Biancai (desi o fac cu intarziere. Am fost nevoita, datorita decesului tatalui meu chiar in ajun de Craciun, sa plec cu Bianca in tara, si doar ce am revenit in Germania).
Bianca a avut pe 4 ian. doar 2 copilasi, cadouri si tortulet
 . Nu am avut cum sa-i serbez ziua atunci, dar o vom face odata simbata viitoare, cind va avea invitati copii de la gradi, si apoi, pe 5 februarie, cind vom serba ziua ei cu prietenii nostri din Germania.
. Nu am avut cum sa-i serbez ziua atunci, dar o vom face odata simbata viitoare, cind va avea invitati copii de la gradi, si apoi, pe 5 februarie, cind vom serba ziua ei cu prietenii nostri din Germania.Iar maine, petrece la gradi!
Va doresc si eu la toate/toti cparicornii mari si mici, care si-au serbat deja ziua sa aveti parte de multa sanatate, bucurii si iubire in jurul vostru.

Ralu

Master Draciel spune:
Master Draciel spune:
 Mai primiti caposi pe lista?Daca da,va prezint si eu una bucata de 7 ani, capricorn cu ascendent capricorn ( desi uneori ma gindesc ca e corcit cu un dracusor!!!! ), Justin, nascut pe 6.01.1998.Citeva cuvinte despre el/e perfect, nu are nici un defect ( asa spune el!!!), le stie pe toate, are raspuns la tot, nu e niciodata vina lui, etc, etc.Nu incercati sa ii spuneti ca e frumos ptr ca va va raspunde :stiu, stiu.....
), Justin, nascut pe 6.01.1998.Citeva cuvinte despre el/e perfect, nu are nici un defect ( asa spune el!!!), le stie pe toate, are raspuns la tot, nu e niciodata vina lui, etc, etc.Nu incercati sa ii spuneti ca e frumos ptr ca va va raspunde :stiu, stiu..... La scoala are A la toate materiile, in comportament are D.....Nu stiu unde sa il pot situa, intre inger sau demon........da-l iubesc ca e al meu!
La scoala are A la toate materiile, in comportament are D.....Nu stiu unde sa il pot situa, intre inger sau demon........da-l iubesc ca e al meu!
Daca vreuna din voi, dragi mame eroine ( ptr ca nu e usor sa cresti o asemenea mindrete!) ati gasit o metoda care sa dea roade cu ei, va implor sa mi-o transmiteti si mie!

ticka spune:
ticka spune:
 Capricorn cu ascendent in capricorn!!!! Tzineti-va fratzilor  !!!!
!!!! 
Bun venit Justin -  !!!!
!!!! 
Mia. -  La multi ani inca o data pentru Luca
 La multi ani inca o data pentru Luca  si sa va traiasca!!!!
 si sa va traiasca!!!!