A iesit iar Bush?
Raspunsuri - Pagina 19
armandcp spune:
Musai sa fie solutionata solutia in Irak. Ca deh, petrol cat cuprinde acolo, nu ?
Iranul e pe lista. Cica armament de ala nuclear. Ei ash, petrol maica. Ca daca ar fi asa, de ce nu au sange in ei sa se ia in gat cu Coreea de Nord ?
Exemplu de la mine de la servici. Cand a crescut pretul barilului de petrol, au sarit destui de fund "ha, sa le dam cu bomba in cap, ca nu avem benzina ieftina ptr SUV-urile noastre". Frumos neica, n-am ce zice.
Si ce de coincidente.
Apare neica laden hop cu cateva zile inainte de alegeri. Phiii.
Si ca sa vezi, grosul contractelor cica de pe urma reconstructiei din Irak (o poveste de altfel) il implica pe neica Cheney. Eh, da, tradare da' sa stim si noi nu ? Vorba lu' nenea Iancu.
Am remarcat o chestie de genul sa le luam gatul arabilor. De ce ?
Nu toti sunt la fel. Nu pot spune ca ii iubesc, dar sa omori ptr petrol si altele e totusi cam mult.
Dar ma rog, asta este alegerea fiecaruia.
Si de ce nu s-a pomenit dubla agenda care e o prezenta constanta? Nu ca alte tari nu o au, dar hmmm, sa ne gandim un pic la Venezuela, Columbia si lista e lunga.
Atat nemtii cat si francezii , ca toti de altfel, au interese economice, insa daca facem un scor, astia sunt in urma rau cu razboaiele pe tema asta.
Poate ar fi bine sa ne gandim si la aceste lucruri nu credeti ?
Armand
http://community.webshots.com/user/armandcp
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by conchita
wow....wow, wow, wow. SUPER. nu stiam ce sa trimit prietenilor mei democrati ca raspuns la tot felul de poze si glumite trimise pe mail azi la misto, desigur anti-republicane :) acum am gasit, dar numai daca imi dai voie sa raspandesc mesajul tau in toate zarile, drept "comentariul zilei".
este suficient sa judeci bine spre a proceda bine. (descartes)
Conchita potzi folosi, trimite mesajul la cine doreshti... M la sc ca sa ofticat tare la ce a citit pe aici.. in general sta si el deoparte dar a zis ca de data asta nu mai poate tacea....
Asha ca spor la barfa democrata si republicana.. eu prefer sa stau cat mai departe de ea, pt ca politica intot deauna impinge la cearta.
O zi buna si multa sanatate la toata lumea
Gabbriela
& Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze
cataghe spune:
Armand, perfect de acord cu tine, insa nu pot sa nu imi amintesc de un citat pe care l-am citit zilele astea pe undeva pe forum, mi se pare ca era semnatura cuiva, care zicea ceva de genul: "Un om nu este bun decat in masura in care ar fi putut sa faca rau si nu a facut". Cam asa stau lucrurile, dupa parerea mea, si cu Franta si Germania. Nu neg ca sunt puteri si ele, dar in nici un caz de anvergura US. Asa ca, ce sa faca si ele, au umblat prin subterane, dand arme pe dindos alora care voiau sa se lupte cu americanii, ca sa mai faca un ban cinstit... Eu cred ca nu neaparat ca nu ar vrea ele sa dicteze, numai ca nu sint in pozitia sa o faca.
Deh, parere de parerista!

To escape criticism: say nothing; do nothing; be nothing!
liris spune:
la fel cum curajul este al aceluia caruia i-a fost frica, a avut de ales, si si-a invins frica. de! ... tot parerista. si foarte off...:))
Once a grump, always a grump
papadie spune:
Merita sa vedeti "9/11 Fahrenheit" fie si numai pt faza in care Bush povesteste cum cainele lui a scos nu stiu ce animalutz dintr-o scorbura. Nimik mai penibil
Mi se intimpla uneori sa inchid ochii la filme cand vad anumite faze care mie mi se par jenante. Acu' am simtit nevoia sa-mi astup si urechile. Bush fara prompter e ca Louis de Funes intr-o tragedie greaca:-) Are o lipsa de umor si de spontaneitate ceva de groaza.
Pe de alta parte un politician mai inconsecvent decat Kerry nu vedem prea des. Ce stiu despre el? Ca azi scoate soldatii din Irak, maine ii lasa, poimaine cheama o ghicitoare, si dupa 4 zile de gandire o ia de la capat. Cam atata stiu despre Kerry in urma unei campanii de X miliarde de dolari.
Noa e clar ca au avut "misiune imposibila" americanii si cumva, cu acest scor extrem de apropiat, electorii au sanctionat si democratii, si republicanii.
Bineinteles ca din fotoliul meu din Europa spun ca au ales un idiot...dar, probabil ca daca as fi fost acolo, l-as fi stampilat tot pe Bush. Numai si numai pentru a nu cadea in ridicol cu un Kerry totalmente dezorientat. Si de frica sa nu-l "manipuleze" prea tare europenii
Dar, daca tot nu is acolo, ramin la opinia mea si anume ca Bush e putin idiot, in sensul medical al cuvantului.
heeeeepi sancsgiiiiiiiiiving deeeeeeeeeei, fetilii
conchita spune:
tot off:Cata, zau daca nu intrai azi in examen gandindu-ma cine mai lipseste de la dezbaterea de-aici ca sa fie trupa completa. 
misto ce ne plimbam cu rata de la un topic la altu, la fetili combative ma refer. aproape ca stiu cine va aparea la un anume subekt si ce va zice, ca doar d'aia ma infiintez si io :))) propun sa umblam mai imprastiate si sa mai facem prezenta si la topicele cu specific pentru copii, ca ne ia lumea seama numa la discutii "grele" :))
on topic: Cata 
plus o intrebare: stie cineva sa spuna totusi care sunt diferentele intre programele celor doo partide implicate in cursa electorala si care sunt rezultatele acestora aplicate de-a lungul timpului? asta, ca sa nu lasam nedestupata sticla aia de la Mona
, adeca sa celebram o discutie argumentata si mai putin viscerala. 
-----------------------
ralucoantza spune:
sa mai zici ca femeile nu sunt interesate de politica...![]()
totusi, e destul de trist ce se intampla aici... pareri tari ca stanca, dar slab argumentate, certuri ca la piata, in ce tara s-a murit mai mult si pentru cine...
eu ca o blonda ce ma aflu spun doar ca sunt foarte trista ca a iesit bush din nou.fara argumente (pt ca risc sa-mi fie atacata persoana, nu argumentul si zau nu e cazul) si fara comentarii
ralucoantza
conchita spune:

oh my god, papa, teribil comentariu! adica ai dreptate, ce mai! treaba e ca s-a votat mai mult politica de partid decat prestatia personala a candidatilor. bun si-atat.
-----------------------
AlbaIulia spune:
Pentru papadie:
"ramin la opinia mea si anume ca Bush e putin idiot" - mey papadie si daca e idiot, ce e rau in asta? Stiu ca s-au suparat niste fete de pe forum ca cineva a spus ca Bush e prostutz sau ca americanii sint in gen "timpiti" (am incheiat citatul) dar eu lucrez si cu americani aici si permite-mi te rog sa-ti spun citandu-i pe ei "ca un presedinte nici nu trebuie sa fie destept" asta ptr. ca le-au mai spus-o si canadieni de bietul Bush ca nu-l prea duce capul. Tot citat "Nu-i el prea destept, dar e Baiat Bun" (dragul de el), vezi astia nu s-au suparat deloc, si vorba aia sant americani nascuti in america tot de parinti americani.
Acu' daca am intrat pe forum si asta-i forum de discutii trebe sa va spun ca atunci cand locuiam in Franta (la sat) si le-am zis la aia ca plec in Canada toti mi-au urat succes si ca sa-i invit ca ei de mult vor sa vada Canada; cu unii americani cand am vorbit de Canada m-au intrebat ca unde e Canada asta, in ce stat SUA, si cand le-am spus ca e deasupra SUA pe harta apoi tare s-au mirat ca ei stiau ca deasupra SUA nu e NIMIC! Cum adica sa fie o tara acolo? Dar, n-are a face, ca-s oameni buni, dragii de ei...
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
Bic spune:
Papadie Eu banuiesc ca aceasta nehotarire a lui Kerry, de care l-au acuzat si democratii nu numai republicanii, a venit dintr-o proasta planificare a tehnicii de campanie. Cred ca stiau cit de greu va fi sa lupti impotriva lui Bush si din pacate au luat decizii gresite de discurs. Dar cu toate astea, eu ajunsesem sa-l plac foarte mult pe Kerry. Mi se pare ca ar fi fost un lider intelept, calm, care pune lucrurile in perspectiva, nu se arunca cu capul inainte. Pacat de el.
alibaba
quote:
Nimeni nu a vorbit (o singura postare am vazut, dar cred ca era la alt subiect), despre cozile pe care le-au facut americanii ca sa voteze. Nimeni nu a remarcat tinuta candidatilor, felul in care s-au desfasurat dezbaterile - pentru care noua ne mai trebuie probabil inca vreo 200 de ani. Nimeni nu a pomenit despre eleganta mesajelor schimbate intre Kerry si Bush in momentul deznodamantului.
Dupa parerea mea, ar fi fost, pentru noi, romanii, o buna ocazie sa cascam ochii la ce mai e pe lumea asta si sa incercam sa invatam ceva din toata povestea asta.
He-he, eu cred ca te inseli. Eu am ramas socata de nivelul etic scazut al ambelor campanii politice. Aici este legala anit-reclama si exact asta au facut ambele tabere pe tot parsursul campaniei. In loc sa-si promoveze programele sau sa spuna ceva pozitiv despre ei, fiecare candidat si partid s-a concentrat sa dea cu noroi in celalat. La nivel local era chiar amuzant. Republicanul zicea ca democratul a mincat prea multe placinte pe banii contribuabilului, democratul zicea ca republicanul s-a plimbat de prea multe ori cu avionul pe banii contribuabilului. Mie si dezbaterile mi s-au parut destul de murdare, chiar daca mascate in limbaj civilizat. In Romania se iese la drumul mare cu injuraturile, aici se injura mai finescu.
Cit despre cozile de la votare, e prima oara in foarte mult timp cind se intimpla. Si asta doar pentru ca parerile politice au fost extrem de polarizate anul asta, cum nu au mai fost niciodata. De asta fiecare s-a trezit in amortzeala si s-a dus sa-si sustina cauza.