Buna fetelor, de domnul doctor Sorin Eseanu a auzit cineva? Trebuie s ama duc acum la el si ma gandeam ca imi puteti da informatii?!
Va multumesc.
E
numai pentru fete intrebarea?
Sotiei mele i l-a recomandat cineva ca fiind foarte bun , e de la Polizu mi se pare. Mai multe nu stiu despre el , insa spitalul e rau de tot.
Inainte sa stabilesti ca el va fi doctorul cu care vei naste (presupun ca esti insarcinata) , mergi si vezi maternitatea intai.
Mult succes
Eu am fost pacienta lui.Nu pot sa ma declar multumita de prestatia lui,mai ales prin prisma faptului ca este foaaarte ocupat,sau ma rog,era cand ma duceam eu la el.Cite programari a contramandat,nici nu le mai stiu numarul.Asa ca l-am schimbat.
Valentina
Never say never!
O buna prietena de-a mea a nascut cu el. Din pacate nu a fost in stare sa vada ca avea o conformatie dificila a bazinului care impunea cezariana, asa ca biata de ea s-a chinuit mai bine de o jumatate de zi, iar copilul a primit Apgar 6!!!
Din fericire, copilul e acum bine, sanatos, are un an si jumatate, dar eu l-as evita pe acest dr. Desigur, fiecare dr. are si bune si rele, dar...
Manolache - cu ce compari maternitatea de zici ca spitalul e rau de tot? Ai vazut cumva Giulestiul - cu mare faima si renume??
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Cristallica, scrie-ne cum a fost.
Si eu am fost pacienta lui. Intr-adevar era fff ocupat il asteptam cu orele pe la spital, am nascut cu el dar dupa un travaliu ff lung copilul a avut probleme...probleme care au trecut de atunci dar totusi...
Acum ma gandeam sa ma duc la un control dar daca este tot asa ocupat mai bine ma lipsesc...
Cristallica, scrie-ne cum a fost.
Si eu am fost pacienta lui. Intr-adevar era fff ocupat il asteptam cu orele pe la spital, am nascut cu el dar dupa un travaliu ff lung copilul a avut probleme...probleme care au trecut de atunci dar totusi...
Acum ma gandeam sa ma duc la un control dar daca este tot asa ocupat mai bine ma lipsesc...