Aparat el. de bärbierit - meritä?
Nemaiavand forumul domnilor, formulez intrebarea mea aici, pt. "ei", dar si pt. cele care pot da un pic ajutor ...
Folositi aparate electrice de bärbierit? Care sunt cele mai bune si ce trebuie stiut la achizitionarea unui astfel de aparat?
Ce spun utilizatorii? Sunt multumiti de inlocuirea clasicului aparat cu lamä/e?
Cu alte cuvinte, cat de utilä este o astfel de investitie?
Multumesc!
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
Câtä luciditate, atâta dramä. (C. Petrescu)
Raspunsuri
Oana_B spune:
Eu i-am cumparat lu' sotamiu de craciun braun smart-nu-stiu-cum, ala de se curata singur
http://www.braun.com/na/products/shavinggrooming/dryshaving/dryshaving/syncrosystem.html
mi-a zis ca ii place ca poate sa dea cu el in toate directiile fara sa se irite ca inainte.
Oana_B
louisea spune:
si al meu are unu (da nu mai stiu marca si el e plecat in delegatie cu tot cu el aparat ![]()
)..
oricum e super fain.. e rapid, nu "raneste" pielea asa tare ca cel normal.. pe cel normal il foloseste doar mai rar: cand iesim sau chestii din astea..
merita... 
------------------------
poze cu Bandit
boo lina spune:
si sotul meu are si e foarte multumit, e mult mai comod si eu zic ca investitia merita, nu mai trebuie sa schimbi lama si nici nu mai dai bani pe spuma de barbierit, plus ca e mult mai usor de transportat si utilizat in concedii, il poti folosi oriunde si oricand:)
eu am avut ales intre 2 firme, braun si philips - sunt sisteme diferite, pana la urma am ales in functie de pret; mi s-a parut important sa aiba acumulator.
Viktoria spune:
Draga Salmida,
Sotul meu a fost un timp lung utilizatorul apartului "clasic" cu lama si spuma. Acum citiva ani i-am cumparat unul electirc de la firma Panasonic si de atunci nu se mai desparte de el.Depinde de gusturile fiecaruia, cel de la firma Panasonic poti folosi daca doresti si spuma de barberit sau nu.
Manolache spune:
Salamida, eu folosesc unul de 2 ani . E Philips si acumulatorul tine o vesnicie, adica il incarc o data la o luna si jumatate.
E un pic cam scump , dar isi merita banii cu prisosinta
Pegasis spune:
Si al meu sot e tare incintat de aparatul electric de barbierit (Braun sau Philips, ca n-am stiut niciodata ce marca e...). Zice ca e comod, taie super, nu se irita pe fata ca inainte.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)
poze
vlada spune:
si al meu are un Braun. Este multumit,mai ales cand are vreo intalnire si trebuie sa se barbiereasca inca o data in aceeasi zi,spre seara ...nu se irita deloc.
Andreea si Vlad
http://community.webshots.com/user/vladstefan2
Salmida spune:
Multumesc mult pt. räspunsuri! Le-am citit azi de la serviciu printre picäturi si acum pot spune ... misiune indeplinitä! 

Am optat pt. un Panasonic, cu acumulator, waterproof (se poate utiliza si in timpul dushului) la care se poate folosi sau nu spumä de ras.
Si mi-a reusit si surpriza!
Nu se astepta si nu si-a dat seama decat in magazin ... (Am vrut totusi sä isi aleagä singur modelul, dupä gustul lui
!)
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
Câtä luciditate, atâta dramä. (C. Petrescu)
szivarvany spune:
Asta va fi si cadoul lui de Craciun
Mai ramane sa aleg modelul si marca
Am sa citesc cu atentie postarile sa vad care sunt cele ok.
la voi !
Leoaicele Daria &
Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
Gabbriela spune:
Sotzul meu de vreo 2 ani foloseshte un aparat Panasonic, care merge si la wet/dry, este portabil .. se incarca si ziua il ia in mashina cu el si se face... mai ushor, mai util.
Cel mai bine pt sotzu este ca de la aparat nu se mai irita deloc pe gat... cand incepe sa nu mai taie asha de bine se pot schimba lamele si este ca nou..
O zi buna si multa sanatate la toata lumea
Gabbriela
& Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze