Vorbesc prea mult femeile?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adda spune:

anangel_lexi , la fel sunt si eu. Daca nu am nimic de spus, nu scot o vorba (nu conteaza daca cei din fata mea sunt prieteni, rude, colegi de serviciu, necunoscuti...). Cosmarul meu e sa fiu singura cu persoane straine si sa ma chinui sa gasesc subiect de discutie ...tare as vrea sa fiu si eu mai "guraliva" in situatiile astea, dar... Prietenii si cei din familie ma lasa in voia mea - tacuta am fost de cand ma stiu, dar cei care nu ma cunosc isi pot face diverse idei
Ada

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Eu mor daca nu vorbesc ... mi-e urat sa stau singura in casa, mi-e urat sa merg singura pe strada ... Doamne!!! As vorbi singura (uneori mi se mai intampla ). Chestia e ca in timp ce merg pe strada, daca-s singura, incep sa ma gandesc la tot felul de lucruri, imaginez diverse scenarii, dialoguri, imi reamintesc chestii si mai scap cu voce tare cate un "Asa este!" sau "Bai, ce-am uitat!", dar niciodata in public.

De ce? Cred ca asa m-am nascut. Ai mei nu-s deloc vorbareti, frate-meu nici atat ... mama de cand o stiu vorbeste numai daca are ceva de spus, eu am fost intotdeauna "gura bogata" a familiei.

Odata intorcandu-ma dintr-o excursie eram asa de entuziasmata ca nu-mi tacea gura, tranca-tranca la mama tot ce-am vazut/facut etc. pana cand la un moment dat il aud pe tata, "Da telecomanda sa inchid televizorul, ca oricum nu se mai aude nimic!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanak spune:

Da, vorbesc mult, dar nici cu sotul meu nu mi-e rusine. Cand il apuca diareea verbala, vai, trebuie sa-mi pun dopuri in urechi ca nu se mai opreste.
Eu daca nu vorbesc ma simt singura, izolata, asa ca daca nu am pe cineva langa mine, inrosesc firul de telfon (nota de plata se ridica in cer si inapoi).
Pentru mine vorbitul e ca respiratul, chiar daca uneori vorbesc prea mult, am noroc ca cei din jur ma cunosc foarte bine si s-au invatat sa ma asculte.

Profesorul de mecanica de la facultate mi-a zis o data ca ai mei nu mai au nevoie de radio acasa, ca doar ma au pe mine. Domnu' profesor, s-o vedeti pe bunica'mea (ciripeste ca o privighetoare - si asta nu-i gluma - dar la ea e deviatie profesionala: a fost invatatoare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Eu vorbesc cu masura cand eram copil, vorbeam intruna, vrute si nevrute, tata mereu ma certa (nu era prea vorbaret)imi spunea sa spun ce este important si gata; cu timpul am inceput sa scot doar ideiile principale si uite asa am ajuns sa vorbesc doar ce cred eu ca este inportant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by adda

anangel_lexi , la fel sunt si eu. Daca nu am nimic de spus, nu scot o vorba (nu conteaza daca cei din fata mea sunt prieteni, rude, colegi de serviciu, necunoscuti...). Cosmarul meu e sa fiu singura cu persoane straine si sa ma chinui sa gasesc subiect de discutie ...tare as vrea sa fiu si eu mai "guraliva" in situatiile astea, dar... Prietenii si cei din familie ma lasa in voia mea - tacuta am fost de cand ma stiu, dar cei care nu ma cunosc isi pot face diverse idei
Ada

"Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede." - Confucius

Ma recunosc 100%:))Si nu ma simt deloc rau in izolarea mea. Imi place la nebunie!

Sometimes I still lose my mind/ when life is cruel and unkind/ but it's when I suffer that I learn/in a repenting heart love will burn/oh I'm/ thanking blessed Mary for light divine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

lasa ca si barbatzii vorbesc......numai sa nu intri in gura lor ca nu mai scapi!!!! voi stitzi cum fac clabuci la gura cand se vad cate 4-5 la un pranz in oras?

asta e folclor cu "vorbesc mult femeile"

pana la urma cine gandeste vorbeste, daca n-ai nici o idee si nu-tzi fulgera nik prin cap, nu vorbesti, sau cum?

"Copiii au mai multa nevoie de modele decat de critici"
poze la http://community.webshots.com/user/energy1602

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Parerea mea este ca da. Personal prefer faptele vorbelor.
Concluzia: ce scrie sub numele meu ...

Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Au fost unii care au facut studii stiintifice pe tema asta si rezltatele sunt : femeile spun in medie 7000 de cuvinte pe zi in timp ce barbatii numai 2000!!!!
Cauza ar fii (in mare) pt ca ceierul femilor si al barbatilor nu functioneaza la fel. In sensul ca o femeie poate face mai multe lucruri in acelasi timp pe cand un barbat le face una dupa alta. Deci femiele trai emotii intense si vorbi in acelasi timp, pe cand barbatii ... nu pot pune cuvinte pe ceea ce simt (ceea cenu inseamna ca nu simt nimic)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La noi in fam. cocosul canta dimineata si eu toata ziua.

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Eu spun asa:de aia mi-a dat Dumnezeu gura, sa vorbesc!Daca vroia sa tac nu-mi dadea!

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput