Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (45)
Raspunsuri - Pagina 8
ad_risnov spune:
'Neata!
La multi ani, Olivia!!!
8 X !
Andra, multa santate sotului tau! Dragii de voi, prin cate ati trecut. Bine ca ai avut puterea sa le duci pe toate.
Anca, am vazut pozele cu Matei. Sunt super reusite, iar Matei este un vonic si jumatate si frumooooooooooooooooooooooos de o sa bage boala in fete. Vad ca sunt la mare concurenta baietii nostri: unul mai frumos ca altul.
Multumim pt. crizanteme!
De azi am ramas singurei din nou. Asa ca fug sa fac ordine prin casa.
Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)
Album Rares 1
Album Rares 2
Bebelusi ian.-febr. 2004
Helen spune:
Fetelor, nu-i vorba de nici o suparare... ar fi culmea! Ma irita, e adevarat, faptul ca eu nu mai stiu ce sa fac, ce sa-i dau, cum sa fac sa manace si sa o faca cu placere si totusi las impresia (nu numai voua) ca il fortez. Insist, e adevarat, la modul ca stam mai mult la o masa si tot incerc dar nu ii bag cu forta pe gat, deschide singur gura si daca totusi vrea atunci si inghite chiar daca sta mult cu mancarea in gura.... E adevarat ca asta nu seamana cu mancat cu placere dar ce sa fac... v-am povestit! Sper sa treaca si perioada asta!
De fortat l-am fortat cand era f mic, la 3 luni si nu vroia sa manane nimic, am incercat sa-i dau cu seringa pe gat... oricum nu am rezolvat nimic, in plus s-a pus pe vomitat... Dar atunci era super dezastru, nu vroia nimic, slabise... si era atat de mic! Atunci am stat 3 sapt in calvarul ala si ajunsesem sa cred ca ii pierd... urma ca daca nu accepta nici mancare solida cat de cat, sa ne internam si sa fie hranit cu sonda... Si toate astea ca nimeni nu si-a dat seama ca are otita (pai cum sa-si dea seama daca nu l-au controloat ... nu avea febra mare, doar o stare subfebrila). A luat antibiotic, a trecut otita si s-a apucat de manact dar nu si de lapte! Asa ca nici nu as avea curaj sa mai incerc cu forta si oricum nu e o solutie... trebuie cautata cauza! Si oricum imi este teama sa nu faca o fixatie psihica leagat de mancare asa ca in momentul cand nu mai sta linistit la masa, incepe sa se maraie, scuipa mancarea din gura in mod repetat si intoarce capul cand vede lingurita.... e gata masa!
Andra, nu papa nici afara... nici cand nu avem asa probleme evit sa ii dau afara ca nu sta loculului in carucior si mai multa manacre ajunge pe el decat in gura si face un spectacol de toata lumea se uiat la noi... asa ca in situatia asta cu atat mai putin nu este cazul! Ieri a fost linistit ca a mancat la pranz si am fost si afara.
Gata, nu va mai plictisesc cu subiectul asta!
Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004
Helen spune:
Nu v-am spus ca avem probleme si cu scaunul...! E f moale tot de cand am inceput cu Calciul dar facea de 3 ori/zi si am zis ca asta e! Dar ieri a facut o data dimineata apoi dupa maiaza in 2 ore a facut de 3 ori ... clar diaree (nu avea nici o consistenta) Ieri mancase tot prost cu exceptia pranzului cand a papat un castronel cu ciorbita si chiar cu pofta dar asa f subtire si facuta la blender( cred ca nu-i convine oricum pasata). Nu mancase nimic nou, doar la masa de la 16 dupa ce papase doar putin piure cu branzica, i-am dat si putin sos (cu painica) de la macarica de fasole verde facuta ptr. noi si a mancat cateva lingurite... Sa fi agravat asta? Nu era prajita ceapa ca ma gandisem dinainte sa ii dau si lui...
In fine, am trecut pe regim si culmea vad ca nu-l deranjeaza deloc sa manance mucilagiu gros de orez..(orez fiert in apa si indulcit, facut la blender dar asa de cosistenta cerealelor cu lapte)... a papat baiatul si aseara si azi dimineta cam 200g la fiecare masa... Aseara chiar cu pofta ... a asteptat pana dupa ora 22 ca sa fie gata... ca nici somnul nu-l lua nemancat si cred ca avea si crampe. Noaptea a dormimt bine si nu a mai avut scaun. O sa continuam regimul dar nu oprim Calciul si nici Multiviataminele Vi-Sol (si din astea i-a dat, dar numai aseara le-am inceput.) ... Daca tot l-am dereglat macar sa le ia cum trebuie. Atat ca daca face diaree urata nu stiu daca ramane cu ceva.
Ii dau si eridiarom, bea cei de menta mai concentrat si poate scapam. Cum a facut diaree a facut si eritem fesier... rau dintr-o data! La prinz vreau sa-i dau morcov cu orez si cu piept de pui... Oare o manca cat de cat? Daca nu, asta e... altceva nu va primi, poate tot orez gol! Iar la 16 ma gandema sa-i dau branza de vaci cu mar oxidat... banana am incercat ieri seara si a scuipat-o non-stop... a fost mai bun orezul gol!
Acum cand scriu, Coismin alerga de-a busiela prin sufragerie si chiuie de iti vine sa-l mananci...
Iau si eu Caliciu si Multivitamine si as fi vrut eu sa-mi pierd pofta de manacre... dar de unde!
Albumul nostru
TatianaG spune:
Olivia Karla, sa cresti mare si frumoasa, sa fii norocoasa si sanatoasa!
Clara a avut toata noaptea febra, cu toate antitermicele luate. I-am pus si cartofi pe talpi. Sper sa-i treaca! Altfel, e bine dispusa.
Andra, multa sanatate sotului tau!
Anca, succes in gasirea jobului visat!
Adriana, eu o imbrac cu body-maieu, bluza cu maneca lunga si jacheta, subtire sau groasa, in functie de cat de frig este afara. Cand e frig si mai ales seara, ii dau strampi sub pantaloni. Si caciulita subtire. Stam afara cat putem. Iesim in trei reprize, dimineata 11 - 13, dupa masa 15 - 16,30, cand vine acasa tati, si seara cam o ora.
Ultima distractie a Clarei e sa-si traga caciulita de pe cap si sosetele din picioare. Si ce incantata e !
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
http://community.webshots.com/user/tatianagut
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004
ralualexandrei spune:
[blue]Anca,Adriana si Tatiana!Olivia Karla
Astazi mama a avut grija de copii,asa ca eu am putut sa dorm mult si sa ma odihnesc.Ma simt asa de bine cum de mult timp nu m-am mai simtit.Maria se simte mai bine in ce priveste iesirea dintilor,insa s-a facut o nazdravana,parca ar fi o sfarleaza cand vreau sa o imbrac.A inceput sa stea in picioare fara sprijin dar inca nu are curajul sa faca primul pas.De mancat mananca bine insa nu prea mai vrea sa bea lapte,sper sa fie doar o faza peste care sa treaca.Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo
Helen spune:
Olivia Karla!
Andra, sanatate sotului tau!
Albumul nostru
buli spune:
La multi ani, Olivia!
ce zi minunata, parca nici n-ar fi noiembrie.
speram sa culc si eu buburuzul la prinz, dar il aud cum deja se joaca si vorbeste de unul singur. asa ca adio treburi programate pe azi. adica sa fac si eu ceva de mincare si ceva curatenie.
ce mai copil ... altii dorm cu orele si el doarme doua jumatati de ora toata ziua.
acum s-a apucat de cintat. lai-lai-la-lai
el face "pa" cu minuta, stia care e jucaria Bob, care e broasca Oac, care e tata, cinta cu noi si danseaza, bate din palme, merge tinindu-se de canapea si nu mai stiu acum.
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/ancutza124
Andruska spune:
Olivia Karla
Va pupam pe toti
Am fugit sa il iau pe Andrei de la gradinita.
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
gazi spune:
Buna mamici pupici la sarbatoritii vostri dragi
aparem si noi printre voi dupa cam mult timp, incerc sa citesc ce scrieti dar nu pot tine pasul cu voi la scris.
Amalia are maine 9 luni, este bine si pe 1 nov a zis clar si tare TATA catre tati ei ! O suspectez ca mie imi zice bababa, dar trec peste asta, in rest jucam fotbal, bau-bau, leapsa ( ea face echipa cu tati)si dansam. Vorba lui tati : Mami dar stiu ca o educam nu gluma !
Nu avem nici un dinte, nu prea mananca lucruri solide doar lapte si sucuri. Dr a strambat din nas ca de ce nu-i dau piureuri dar ce sa fac ? ii dau dar nu mananca, i-am facut si papanasi- nimic, iaurt doar gol iar la mar stramba din nas. Eu recunosc ca nu am rabdare ca mama care sta cu ea si o ora la masa pentru o canuta de piure...
Va pupam mult si va mai italniti in perioada asta ? Noi iesim in Herastrau la roata mare aproape in fiecare duminica .
A_Iulia spune:
Multumim tuturor de urari!
Bilantul de 8 luni este urmatorul: 8,100 KG si 74 cm.
Cam inaltoaga.
In rest - sanatoasa tun. Trebuie sa-i dau vigantol + fier. Altceva nimic (calciu sau alte vitamine).
Am suspectat-o si eu de otita pe maimutica (se tot scarpina la ureche), dar se pare ca nu are nimic.
Nu zice nici un cuvant (doar sunete nearticulate), se plimba fericita in premergator (nu foarte mult ca nu-i dam voie), mananca foarte bine (am depasit faza cu miorlaielile la hrana solida).
Asteptam cu nerabdare vacanta de Craciun-Anul Nou.
Cam asta cu noi.
Va pup,
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre