cat costa trusa epidurala+anestezist?

cat costa trusa epidurala+anestezist? | Autor: laura miu

Link direct la acest mesaj

Buna, sunt Laura si urmeaza sa nasc la Giulesti in cateva zile si dr meu a spus ca trusa epidurala o are anestezistul in spital si cu el voi vorbi cat costa.
Nu stiu cati bani se da anestezistului in afara de plata trusei care am inteles ca este in jur de 1.500.000.
Este de ajuns 1 mil ptr prestatia dr + plata trusei?..nu as vrea sa dau prea putin si sa ma lase sa sufar la nastere.

va multumesc din suflet
pupici
laura si 37 sap+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Laura, eu am nascut in martie la Municipal si am cumparat de acolo trusa de epidurala si a fost doar 700.000. Iar anestezistei i-am dat 1 milion, pentru cele 5 minute cat mi-a montat cateterul am zis ca e suficient. Insa banii i-am dat dupa, asa mi s-a parut normal, iar anestezia a fost ok. Eu zic sa nu te grabesti sa-i dai banii inainte. Daca e OM nu te va lasa indiferent cati bani ii dai tu, daca nu, la fel de bine poti sa-i dai 100EUR si tot sa nu-l intereseze.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Eu am nascut luna trecuta la Giulesti cu anestezie epidurala. Am vrut sa cumpar trusa inainte de nastere dar medicul ginecolog mi-a zis ca o are anestezistul si va trebui ca dupa nastere sa i-o platesc lui. Anestezistului i-am dat 2.000.000 lei. Nu stiu daca a fost mult sau putin, atat am auzit ca se da.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria

http://community.webshots.com/user/lastusedpixel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Trusa epidurala se plateste? Nu face parte din serviciile gratuite pentru gravide? (nu ma refer la "multumirile" pentru anestezist)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Natasha, daca epidurala o faci la cerere, trusa se plateste, normal. Dar daca se impune cezariana din motive medicale si se foloseste anestezie epidurala, e posibil ca trusa si anestezia sa fie gratis.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Trusa pentru epidurala costa 700 mii. Gasesti la farmacia de la Municipal sau la 2NA de langa Unirea.

Anesteziltului i-am dat 2 milioane, desi am inteles ca "tariful" in general era 1.5 milioane.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Mersi mult de raspunsuri. Eu o sa nasc prin cezariana si trebuie sa vorbesc cu doctorul meu (la Cantacuzino) sa vad daca o cumpar inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Eu am nascut acum 1 an si-un pic, la Municipal e drept, si prin cezariana cu epidurala dar nu am platit nimic pentru trusa!!! AM ramas blocata acum, cand am vazut subiectul...cred ca tine si de-o intelegere cu medicul, ca tin minte ca si anestezistul meu mi-a propus anestezie generala si eu am zis "Nu, vreau sa-l vad pe bebe!" si cand m-a vazut asa hotarita nu s-a pus cu mine

Dana - mama lu' Radu Stefan

Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Din cate stiu, epidurala se plateste pentru o nastere normala pentru ca nu face parte din serviciile standard acoperite de asigurarea de sanatate. Cezariana este acoperita, iar anestezia e serviciu inclus.

http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

La Giulesti exista truse de anestezie. Intr-adevar ii vei da banii anestezistului (cam 2 milioane-include trusa +"manopera"). Dar trebuie ca medicul cu care nasti sa il informeze pe anestezistul de garda ca are treaba ,

Nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura miu spune:

..multumesc din suflet fetelor ptr raspunsuri
..da, m-am mai interesat la cineva care a nascut de curand la Giulesti si anestezia o platesti la dr pe loc impreuna cu onorariul, adica 1 mil trusa si 1 mil manopera = 2 mil la anestezist
mai ai de dat la moasa,dr neonatolog,medicul tau+asistente,etc
..la nastere normala anestezia peridurala nu este suportata din CAS

pupici
laura si bb 38 sap+

P.S.daca nu nasc pana sambata 13 noi imi vor provoca nasterea si sapt viitoare va voi spune cat ma costat exact (desi eu 2 mil am pregatit si nu vreau sa dau peste nici un leu)

Mergi la inceput