Cutremur in Romania - zona Vrancea (2)
Continuare de la:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34789&whichpage=18
Raspunsuri
mamicaluitheo spune:
elutza au fost 10 cutremure care nu s-au resimtit, la noi in tara nu in alte tari.
ce ai inteles tu este ca acela de 6grade s-a resimtit si in alte tari.
andreea mami de theo si de florin
elutza82 spune:
Eu asa am auzit la tv...poate au gresit ei sau poate gresesc altii...nu stiu ce sa mai cred,stiu doar ca am auzit foarte bine...
Pozele lui Cary
http://community.webshots.com/user/caryses
Pozele mele
http://community.webshots.com/user/elutza82
carola spune:
"nu a fost nici o replica dragilor.
au fost insa, asa cum am mai zis, 10 cutremure.
sa dea domnul sa nu mai fie nimic niciodata."
aste e cam nasol. am observat ca astia de la stiri nu mai zic nimic de cutremur. eu tot cu frica stau. daca nu au fost replici....sper sa nu exista altul mai mare.
liviujuristul spune:
Nu au zis nimic nici in noaptea cutremurului,numai cei de la Radio actualitati au comunicat ce sa intamplat.
Gradele ,oficial au fost declarate 6 grade pe scara Rihter.
La brasov a fost tare ,din 1990 nu s-au mai zgaltait blocurile puternic.
ralucami spune:
Sa nu panicam pe cei care nu au acces la stirile din Ro: au fost 10 cutremure mai mici in zona Romaniei, nu in alte tari. S-a Spus destul de clar pe majoritatea posturilor care difuzeaza stiri. Liviu s-a vb si in seara cutremurului despre ce s-a intamplat. Cei de la Realitatea au fost primii(la 2-3 minute a aparut stirea) , ba chiar au difuzat si imaginile care s-au inregistrat in timpul seismului. Apoi au venit cei de la Antena si in final, dupa ce au terminat de machiat stiristele
au intrat in direct si TVR1 si ProTV-ul.
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
geanica spune:
Mai, dar eu nu-mi mai revin de atunci...
ce naiba sa mai fac?
ca la cel mai mic zgomot zic ca e cutremur...iar pe prietenii mei, i-am terorizat pe toti...
pe bune, chiar ma obsedeaza chestia asta, nu mai pot dormi si sta singura.
adica cu bebe, nu singura...
am impresia ca acu incepe un cutremur de vreo 7 grade si se darama tot cu mine...
chiar nu a reusit nimeni sa ma linisteasca pana acum...
Geanina si bebe Luca Andrei
http://community.webshots.com/user/lucaandrei
n/a spune:
quote:
Originally posted by geanica
chiar nu a reusit nimeni sa ma linisteasca pana acum...
Geanina si bebe Luca Andrei
Vino la Un ochi rāde, unul se piaptana si-ti trece!
ulisernic spune:
Geanica, te inteleg perfect, nici eu nu-mi mai revin de atunci. Te inteleg, dar zau daca stiu ce putem face... Si eu am ajuns sa-l terorizez pe bietul sot care a trebuit sa se invoiasca de la servici ca sa vina sa doarma acasa, noroc ca are sefi intelegatori, dar cat de intelegatori sa fie, doar n-o sa-l invoiasca de fiecare data! Nu mai pot sa ma gandesc la nimic altceva, mi-e rau de-a binelea, am dureri de cap si stari de voma, n-am patit in viata mea asa ceva si doar am trait toate cutremerele de la "77 incoace, inclusiv pe cel din "77, aveam 8 ani si mi-amintesc foarte bine ce s-a intamplat atunci. Eu ar fi trebuit sa te linistesc, nu sa torn gaz pe foc, scuza-ma... Daca gasesti un leac miraculos pentru frica asta idioata, fa-l public, te rog!
Pupici tuturor si sa avem numai nopti si zile linistite!
Mihaela
Sabina spune:
quote:
Originally posted by liviujuristul
Nu au zis nimic nici in noaptea cutremurului,numai cei de la Radio actualitati au comunicat ce sa intamplat.
Cei de la Radio au dovedit o crasa lipsa de profesionalism.Lui Seuleanu ii tremura vocea, etc.Postul national dadea tonul la panica.A fost si o doamna care a zis ca sta intr-un vechi in consolidare( cu bulina rosie ,deci) si ca nimeni nu s-a speriat asa tare ca directorul radioului...
Sabina si
Sofia Galagia
mamicaluitheo spune:
Lipsa de profesionalism Sabina?
si chiar asa sa fi fost in conditiile date, te-ai uitat si la televiziuni?sau acolo au dat dovada de 2 ori de crasa lipsa de profesionalitate.............
Ai ascultat Radio Romania Actualitati?
imediat cum a intrat seuleanu in direct?
pe bune intreb.........asta ai facut tu primul lucru la cutremur?
sa nu-mi zici ca esti fan RRA ca nu te cred.
si lui seuleanu i-o fi tremurat mama vocea ca in 10 minute a ajuns la radio si a intrat in direct.
ce spui de madamele de la antena 1 care dupa 2 ore vb si puneau intrebari de cretine?
nu de unele care au facut scoala si stiu ce sa intrebe in astfel de cazuri..........iar incepem cu critica??????
care-i mai apt sa intre pe post si care nu?
macar pe seuleanu nu-l vedea nimeni in schimb pe anteniste le zarea o tara intreaga.....si le mai "vedea" si prostia........
stii ce inseamna intr-o situatie de criza sa intri in direct...? stii?
eu una stiu si te asigur ca nu este nici placut si nici comod ...
nu sunt fana Seuleanu dar din pacate sau fericire lucrez acolo...si repet stiu ce inseamna ca in 10 minute sa fugi dintr-un capat al bucurestiului in celalalalt si sa mai si vb. in direct.
cu respect andreea