Cum "cunosti" omul?
Raspunsuri - Pagina 3

cipcipcip spune:
quote:
Originally posted by Ana3500
Ei bine, nu s-a dus deloc sa-si ceara scuze de la batran si nici nu are de gand sa faca asta. Mi-e rusine, este matusa mea, dar mi-a impus sa nu spun nimanui ca a gasit portmoneul. O intereseaza mai mult sa nu se faca de ras, decat ca l-a ponegrit pe nedrept pe bietul om. Nu stiu ce sa fac, ea este singura mea ruda si este oricum destul de suparata de ce s-a intamplat cu unchiului meu, n-as vrea sa o mai supar si eu. Azi a avut tensiunea 19 cu 8, a alergat prin famacii pt. niste medicamente care nu se gasesc in spital. Pe de alta parte sunt foarte afectata de ce-a patit batranul acela. Nici n-am dormit azinoapte; m-am gandit ca si el era bolnav ( avea pareza pe dreapta) si poate de suparare ca a fost acuzat pe nedrept a mai patit cine stie ce. Iti dai seama de parca nu avea si asa destule probleme. Vai de el.
serena

iar la Polul Nord

descintec spune:
Vilma, se zvoneste ca zilele astea e festivalul teatrului de comedie in Galati. Execelenta scoala de descifrare a comportamentului uman
D.

dulcetica spune:
Cea mai buna metoda este vivisectia.Vezi imediat daca nu cumva are mate negre,inima mica,vreo pata pe creier,etc. .
Eu sint dispusa sa plac oamenii si de multe ori ma insel.Contez mult pe atractia care se naste intre oameni si antipatia instinctiva care ti-o trezesc unii.Nici noi nu placem la toti ,cum si viceversa e valabila.Insa, mi-ar place sa cunosc mult mai multi oameni.Uneori am impresia ca vad tot timpul aceleasi figuri, la servici,pe drumul spre casa,parca e un univers limitat.Probabil simt nevoia unei schimbari.Ce facem cind avem sentimentul ca am inceput sa cunoastem calitatea umana a unor persoane cu care interactionam,ne afecteaza aceasta si nu putem sa facem nimic sa schimbam lucrurile.
Ana,du-te la spital si repara onoarea batrinului,te gindesti ca ar putea muri cu aceasta rusine.Doamne,cum il macina!Matusa ta nu e obligatoriu sa afle.Tare mi-e teama de perioada cind voi fi senila si de batrinete in general.Nu stiu de ce o vad ca o perioada tare delicata si dificila a existentei mele?