Ionut e intre ingeri
Raspunsuri - Pagina 6
ionela-roxana spune:
Este o incercare grea pt toti cei care l-au cunoscut!
DUMNEZEU SA VA DEA PUTERE SA TRECETI CU BINE PESTE ACEST NECAZ !
Dumnezeu nu ia niciodata fara sa si dea ceva in schimb!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
Karina spune:
Dumnezeu sa il odihneasca !
Condoleante familiei indurerate si putere sa treaca mai departe.
Ei trebuie sa treaca peste durere si sa se gindeasca la Ionut: pt. el toate necazurile s-au terminat si este sub aripa ocrotitoare a Domnului.
Karina
corinag spune:
Dumnezeu sa-l odihneasca pe Ionut!
Pentru parinti, mult curaj in fiecare zi care vine. Ionut cu siguranta ar dori ca voi sa fiti impacati cu ideea!
Condoleante!
aura 1974 spune:
Ma doare pe mine ca nu l-am cunoscut insa imi pot da seama care este durerea parintilor si a familiei in urma pierderii unei fiinte dregi.
Nu e usor sa -l cresti dintr-o bucatica , sa-l vezi in fiecare zi , sa fauresti cu el planuri pentru viitor dupa care totul sa se termine in acest fel. E foarte greu sa pierzi o persoana iubita insa e mult mai greu sa-ti pierzi propriul copil. Cel de sus sa-l aiba in pace si in acelasi timp sa le dea putere parintilor de a supera aceasta durere. Sincere condoleante.cuerpo sano , mente sana
nefertari spune:
Maana , o vorba pe care am auzit-o chiar ieri - poate special pentru tine : Consolarea o gasesti printre oameni !
Cat despre Ionut :Sa-i fie drumul luminat !
mephala30 spune:
Florile alese Dumnezeu le ia devreme in gradina sa. Odihneasca-se-n pace!
Carmen si
Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN
mymirela spune:
Dumnezeu ne ia acasa la El atunci cand suntem pregatiti. Chiar daca e dincolo de puterea noastra de intelegere, pentru Ionut e mai bine ca s-a intamplat asa.
Credeti-ma: Dumnezeu stie mai bine!
Pentru familia indoliata nu am decat cuvinte de mangaiere.
Ma rog pentru voi! 
Fie ca Dumnezeu sa va linisteasca zbuciumul!
Cu mult drag,
mirela