Cluj(6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Ooooooooooo!!!!!!! Inca o burtica printre noi!!!
Creola, bine ai venit! Iti vorbeste (tot ca tine) o morosanca adoptata de Cluj (numai ca eu sunt aci de prin '97). Unde locuiesti?
Vad ca si tu esti pe la inceputurile sarcinii, dar cred ca de acum ar trebui sa se vada ceva, nu?
Iti doresc o sarcina usoara (ca a mea), si sa iti ajute bunul D-zeu sa aduci pe lume un copil sanatos, cuminte si frumos.

Florina, tare m-as bucura sa va mutati in zorilor! Ar fi super, ca tare nu am cu cine sa ma plimb prin zona si ne plictisim asa singurei (drept urmare coboram in fiecare zi in oras; inca, cu hamul). Deci, succes la vanzare si cumparare! Pe cand se arata miscarea? Banui ca nu anul asta, nu?
Si eu sunt asa ca tine, nu am somn. Si la inceput, cand Stefan nu dormea aproape deloc (fiind famand), tot nu ma culcam peste zi. Eu am o vorba: "o viata am, si pe asta sa o dorm?!" Mi se pare ca daca dorm, imi irosesc timp pretios din viata.
Si vreau sa mai spun (cred ca ma repet) ca si eu am avut o sarcina mirifica. A fost ceva de vis! Cea mai frumoasa, mai minunata, mai intensa in sentimente si trairi, din viata mea! Daca ar fi sa mai fac un bebe, faptul ca am avut o sarcina asa de faina ar fi un factor determinant in hotararea de a mai face un bebe (dar nu cel mai important, fireste; cel mai important lucru este ca am un copil extraordinar, pe care il iubesc mai presus de orice, si ma gandesc ca ar fi pacat sa nu mai impartasesc asemena sentimente cu inca un copil; dar nu stim inca sigur; vom mai vedea.)

Mama, dar stiu sa fac niste paranteze lungi, nu gluma!

De rev, nu stim inca ce vom face. Probabil ne ducen in Feleac la niste prieteni, ca sa putem sa ne dam cu sania (am vrut la munte undeva, dar nu se mai poate ) si sa ne bulgarim. Daca nu (inca nu ne-au chemat oficial, numai au aruncat vorbe), probabil ca ne vom duce la un chef organizat intr-un club aici in zorilor, cu niste cunostinte, dar ideea asta nu ne prea incanta. Dar decat acasa (de 3 ani tot acasa stam, din diferite motive) mai bine asa. Mai vedem.

pt toate fetele si bebeii.

mariana tache, mamica lui Stefan.
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Buna fetelor...sunt o viitoare mamica si as vrea sa ma alatur si acestui club,sunt si in clubul morosencelor deoarece "de loc "sunt din Borsa-MM,dar din august ,de cand m-am casatorit,mi-am mutat domiciliul la Cluj.In "luna de miere"l-am proiectat pe bebelus,iar acum asteptam cu drag sa-si faca prezenta ,si pe cea fizica.
Am mai scris o data acest mesaj,dar din gresala l-am sters.
Profit si o sa-i raspund Marianei,spunandu-i ca "Povestea de suflet" m-a impresionat in mod deosebit,v-am vazut si pozele...sunt tare frumoase,se vede ca sunteti o familie unita si fericita.Sa dea Dumnezeu sa o tineti tot asa pana la adanci batraneti!
Eu locuiesc in Manastur,mai precis pe Calea Manastur.
Va doresc o seara placuta!
Dana si bebelusul din burtica(20 saptamani)

Mergi la inceput

Profit si o sa-i raspund Marianei,spunandu-i ca "Povestea de suflet" m-a impresionat in mod deosebit,v-am vazut si pozele...sunt tare frumoase,se vede ca sunteti o familie unita si fericita.Sa dea Dumnezeu sa o tineti tot asa pana la adanci batraneti!
Eu locuiesc in Manastur,mai precis pe Calea Manastur.
Va doresc o seara placuta!
Dana si bebelusul din burtica(20 saptamani)
[/quote]

Multumim, Creola . Ma bucur ca ti-a placut de noi si de povestea noastra. Astept cu interes (mai am ce astepta) pozele si povestea voastra.

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Unde sunteti fetelor? Eu nu pot scrie...cu mana stanga il tin pe Serbanel..fiindca altfel tzipa...pupici...

Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Buna seara, Creola si bine ai venit si la Cluj!!!
Iti doresc numai bine si bb sanatos, cuminte si frumos, si o sarcina usoara si fara probleme!!! Cand mai apare cate o tare ma mai entuziasmez!!! hihihihi Zici ca eu as fi burticuza....abia astept inca o data!!
Mariana nu cumva ai iesit azi la amiaza cu bb Stefan in brate si ai trecut prin zona magazinului Jupiter??? CA mi s-a parut ca erai tu( eu, intr-o vizita neasteptata la mama, tocmai iesisem cu sora mea pentru niste cumparaturi), dar nu eram sigura.....oricum vorbeai la mobil si nu m-am bagat aiurea-n seama....daca erai tu tare-mi pare rau ca n-am vorbit, dar totusi e un pas inainte, ca in ritmul asta data viitoare ne si intalnim pe vero!!!
Apropos, si eu ma confrunt cu aceeasi problema: cand nu ma plimb impreuna cu Mihai, nici eu n-am cu cine ma plimba, si-i tare nasol....sper sa ne mutam cat de curand...oricum nu speculez, si nu-mi fac sperante pentru mai devreme de vara lui 2005...asta e, cu toate ca m-as muta si maine!!!
Roxana si eu mai postez cate unul scurt cu Elise la mine in brate, leganand-o energic pe genunchi...si a mea e extrem de solicitanta( mai mult de o ora/zi nu sta jos....cre' ca se plictiseste....si asa ca sta toata ziulica cocotata in brate....si are aproapem 10 kile....restul ti-l imaginezi singura), dar ce sa faci?
Multa sanatate, si rabdare...ca si de asta e nevoie!
Florii& Elise( 5 luni)
http://photos.yahoo.com/floppyflorina

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele mele!
BB doarme acum somnul de dinainte de pranz, daca am noroc tine 2 ore, daca nu, numai o ora. Are si baiatul mamei 9 kg. Credeam ca numai el e asa de grasun la cele 5 luni si jumatate, dar vad ca nici bebina Elise nu se lasa. Tot laptic de la san papa Elise, Florina? Eu la masa de la ora 17 nu mai am tzitzi sufcient asa ca i-am introdus o sticluta de lapte praf, iar seara luam si cateva lingurite de cereale, in rest numai tzitzi. De sapt. viitoare bagam supica.

Va pupacesc,
Roxana

Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

dragilor dragi, mergeti la vot si invatati si pe altii ceea ce stiti voi doar asa avem o sansa noi si tarisoara noastra, altfel sunt vorbe in vant spuse in treacat.totalitatea gandrii voastre si a dorintei de schimbare trebuie sa se finalizeze prin votare. mergeti la vot. tara are nevoie de voi. sa incetam sa ne plangem pt ca nimeni nu ne va organiza, doar noi, cei de rand putem aduce schimbari.
uzati de dreptul vostru de a vota. altfel alti se vor folosi de votul vostru:(

Mergi la inceput

Florina, nu am fost noi. De obicei nu ies cu el asa numai in brate. Am fost cu el in brate luni la biserica (pe meteor) si mi-a rupt mainile, spatele si tot. Daca eram cu hamul (poate nu ai observat) s-ar putea sa fi fost noi. Dar totusi nu prea cred. Dar cand mai vii in zorilor, da sfoara in tara, ca sa ne intalnim.

Eu sunt stupefiata: Elise are 5 luni si aproape 10 kg???!!! Stefan s-a nascut cu 4200g, la 6 luni avea 8500g, iar acum cred ca are 9000g.Si eu zic ca e mare.
Si vad ca si baiatul Roxanei e un imens. Dar fetelor, ce faceti cu ei? La un an e normal sa aiba 10 -11 kg! Cat vreti sa mai cresteti?
Florina, daca ma gandesc bine, mai bine nu va mutati in zorilor, ca la joaca, Elisa o sa-l snopesca in bataie pe Stefan, daca continua in ritmul asta de crestere

Mergi la inceput

No serus fetelor.
Ma declar votanta. Maine il iau pe bb Serbanel cu caruciorul si mergem impreuna. Tati e in delegatie asa ca mergem doar noi 2. Sper ca gasim ceva vecin sa ne ajute sa stea cu bb afara pana eu votez ca avem un carucior zici ca-i masina de curse si nu incape he he.
Mariana ce sa-i fac? A crescut asa numai cu tzitzi, pe aia nu pot sa i-o smulg din gura pana nu-si ia portia. Mananca la ore fixe din 4 in 4 ore deci treaba-i clara.
hai va pupacesc!

Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Hopa tzopa si noi!
Roxana, Elise mananca doar la san, slava domnului ca am lapte...chiar sunt zile in care imi sunt asa plini sanii ca in primele zile dupa ce am nascut si aveam febra laptelui....
Mariana subscriu si eu la ceea ce a spus Roxana....si nu ma stresez(eu stiam chiar ca media pe kg la un an e 9 kg) ca doar mananca la san....probabil peste o luna cand incepem diversificarea voi avea mai mai mare grija cu cerealele de ex.......sper doar sa nu avem probleme cu introducerea altor alimente in meniul Elisei ca ea e tare atasata de san!!!
Cand mai trec prin Zorilor dau un telefon, o.k.??? Doar ca e nasoala treaba ca nu stiu cum o s-o plimb pe asta mica ca shi noi avem un carutz, parca-i jeep!!! L-am imprumutat de la o prietena cand s-a nascut asta mica, si nu prea suntem incantati de el ca e mai greu de manevrat si ocupa prea mult spatiu....in schimb are atatea huse de nu am unde le pune....deh, carut facut de nemti...si din aceasta cauza vrem sa rezistam cu el peste iarna, ca-i tare calduros!
Shi noi mergem la vot! Poate s-a schimba ceva in ******* asta de tara....scuzati-mi limbajul!!!
Va pup pe toate,
Florina & Elise, sau Tanara & Nelinistita
http://photos.yahoo.com/floppyflorina

Mergi la inceput