Cluj(6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

baby-boom,esti o scumpa. Chiar m-ai lamurit in privinta asta. Si zici ca sa iesim cu caruciorul, ai? Mi-e groaza, dar asta este. Si cu atat mai mult ma enerveaza, cu cat la noi in zorilor nu avem parcuri, verdeata si ne plictisim sa ne tot plimbam de nebuni pe strazi. De aceea suntem fani marsupiu, ca putem pleca in oras; macar acolo si daca ne plimbam pe strazi, e difersificare. Si mie mi-e ciuda tare ca nici o mamica de pe forum nu sta in Zorilor, ca sa am cu cine sa mai povestesc afara! Iar in legatura cu fularul, sa stii ca si logica mea imi spunea sa nu ii pun fularul la gura, tocmai pe motivul de inghet. Si numai bine mi-ai confirmat ipoteza si acum sunt linistita si in privinta asta.
Anda, noi nu avem acoperitoare la carucior(din pacate! stiu ca e foarte utila). Asa ca nu cred ca o sa pot sa il scot daca va fi cate o zi cu ninsori abundente. Vom privi de la geam.
Fetelor, eu nici nu vreau sa ma gandesc la vaccinuri. Sincer, ma doare capul! Poti innebuni cate probleme se tot gasesc. E bine sa le mai sari pe cate unele.

mariana tache, mamica lui Stefan.
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fetelor, legat de iesitul afara:noi anul trecut cand eram pice si stateam in carucior pe vremea asta stateam cam o ora , o ora jumate dimi si tot asa dupa masa cu conditia sa nu ploaie.acuma e mai complicat ca fugim cu gura larg deschisa sa inghitim fulgi:), nu ratam nici o balta si nu mai pot sta chiar asa mult.
plus ca mersul la gradi ne-a adus mucishori permanentizati.

cu Timovaxul m-am stressat si eu la greu, am citit tot Internetul daca pot zice asa si in concluzie l-am facut!ptr ca , cazurile de autism au fost f rare si NU s-a stabilit nici o legatura cu aceste vaccinuri, se banuieste doar...plus ca mai ales ptr fete e riscant mai incolo sa faca pojar daca vor fi insarcinate.

vreau sa va mai spun ca am dus-o pe Thea in Gheorgheni pe Baita la "Casuta cu povesti"un apartament plin de jucarii unde poate sta zilnic intre 5 si 8 seara si e super.se si inchiriaza jucarii acasa.asa ca daca nu mergem la gradi suntem acolo.

va pupam

cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si cinci luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!
In sfarsit am mai aparut si eu pe aici! E mai greu acum cu netul, ca noi nu avem acasa si trebuie sa vin cu pitic cu tot pana la fratele meu, in cealalta parte a Aradului(ca acum ne-am stabilit aici!).
Alesio e tare scumpic, mananca si doarme toata ziua, si creste de acusi nu-l mai pot tine in brate de greu ce e!
Avem tot timpul poze noi pe site-ul lui, www.alesio.shorturl.com
Eu sunt bine, am si uitat ca am nascut...dar mi-e tare dor de voi....
mai intru eu cand pot, pana atunci va pup pe toate!Ioana si Alesio scumpicul

http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Mariana, mama locuieste in Zorilor, pe str. Meteor....si noi am stat acolo mai bine de o luna, cand aveam probleme( reaparuse igrasia, ca aici in gheorgheni stam intr-o zona in care blocurile is din era trecuta, speram sa ne mutam pana la craciun, da' e timpul cam scurt...)...daca ne stiam de atunci ce plimbari mai trageam!!!
Oricum noi mai trecem des pe acolo...deci, cine stie?
Fetelor e un viscol afara de te sperii! SI noi am iesit azi nu mai mult de o juma de ora ca tare suntem maraite...nici nu va inchipuiti!
Ioana, am vazut de ceva timp pagina lui Alesio si e tare scump...am remarcat ca e un bb tare inaltutz....
Vazand pozele ne-am adus si noi aminte ce bine era si cand era Elise mica, mica si de fiecare data cand papa tzitzica dormea( de fapt dormea mai tot timpul pana la o luna), si sanii mei erau varza( asa de urate erau ragadele incat chiar si atunci cand bebitza sugea cu mamelonul din silicon mai gaseam cate un firicel de sange....ce sa mai zic in prima saptamana ) dar eram super fericita( am vazut o poziac in care era si un mamelon de silicon si mi-a trezit amintiri vivide).....mi-e dor de tot si de oboseala aia ciudata, care iti trece cand iti vezi puiul, si de glasciorul ei de atunci, si de momentele in care "vorbea cu ingerasii", si de restul suitei de faze memorabile!
Daca ai vreo nelamurire, te rog apeleaza la noi oricand( eu am avut mare noroc cu forumul dc si cu o buna prietena, Anca, a carei fetitza e mai mare decat Elise cu 2 luni, asa ca in mare stiam la ce sa ne asteptam)...dar fiecare bb e unic, asta stii!
Multa sanatate si noroc tie shi lui Alesio... care-i cel mai mic de pe aici!... si dupa aia e Elise...
Mami Florii & Elise + tata Mihai
http://photos.yahoo.com/floppyflorina
Pupici o mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Fetelor n-am mai reusit sa intru pe net de cateva zile si se pare ca ati povestit nu gluma. In legatura cu vaccinurile chiar daca sunt in schema de vaccinare obligatorie nimeni nu te poate forta sa-ti vaccinezi copilul. Asta hotarasti doar tu ca parinte, medicul te poate sfatui ce e mai bine sa faci.Dar trebuie sa-ti asumi raspunderea pt ceea ce alegi. Nu inteleg de ce va e frica de vacc antihep B. Tudor a implinit sapt trecuta 1 anisor si intentionez sa mergem la vacc., inclusiv Trimovaxul. Nu stiu insa care e perioada de rapel si asta e foarte important. Copii nu trebuie sa ramana neprotejati. In ceea ce priveste Novocalminul e absolut contraindicat sub 3 ani (si mai nou 7 ani). Asa ca singurul antitermic pe care-l putem folosi e Paracetamolul sub diferite forme si denumiri.
Flori imi pare rau ca medicul tau nu te sustine in legatura cu alaptatul exclusiv la san pana la 6 luni. Eu asa am procedat si nu regret nimic. 6 luni nu i-am dat nimic,nici macar ceai.Si vreau sa spun ca a crescut foarte bine, necarentat. Singurul lucru pe care nu l-am facut si e ca nu am congelat surplusul de lapte si acum sa apelez la el. Si inca ceva. Noi locuim in Ghe (Baisoara) si nu ne sperie frigul si ninsoarea deloc. Asa ca va asteptam la plimbare.

Mergi la inceput

Buna dimineata, fetelor!
Bebe a mea a avut ieri o criza de plans de abia am iesit afara.... am impresia ca a avu legatura cu faptul ca acum nu mai stam cate 3-4 ore afara, ci in jur de o ora( rusinica, dar cu vanturile astea cand ajungem in casa parca sunt o ceapa degerata).....bebe ar sta si 10 ca tare bine-i merge in carucior, dar sa mai asteptam sa vedem cum a fi cu vantul asta!
Adela, mie imi pare ingrozitor de rau de problemele cu medicul pediatru, dar in nici un caz nu renunt la alaptatul exclusiv....mai degraba schimb pediatrul!
Tu inca mai alptezi?.....si inca ceva: dupa vaccin mi-a spus sa-i dau fetei supozitor cu novocalmin, ca paracetamolul nu-i prea bun!
Tre' sa aranjam o plimbarica impreuna, ce spui?
Va pup pe toate, fetelor
Florii& Elise & tati Mihai
http://photos.yahoo.com/floppyflorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Fetelor, stiti ceva de Rachel?

Mariana, eu locuies in Zorilor. Dar nu mai am copil de plimbat, eventual catel :)

Sapte dintr-o lovitura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Dragele mele, aveti cumva o cunostinta (relatie) la Primaria Cluj, Directia de impozite si taxe locale? Trebuie sa obtin niste informatii de acolo si am nevoie de o "pila".

Multumesc mult de tot

Nu te teme de ziua de maine, Dumnezeu este deja acolo.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Flori noi iesim la plimbare in jurul orei 15 jumate-16.Daca-l scot afara dimineata pe la 11-12 imi adoarme in carucior si nu-mi convine sa nu doarma acasa si sa-si schimbe programul. Voi ce traseu de plimbat aveti?
Fetelor am uitat ieri sa va intreb daca nu folositi pt BB-ul vostru LP Nan Ha. Am desfacut o cutie de 2 zile dar Tudor nu-l accepta defel si ma doare sufletul sa-l aruc mai ales ca nu e tare lesne.Asa ca daca va prinde bine trimiteti-mi un PM si vedem cum ne putem intalni.
Adela, mamica eroina a lui Tudor

Mergi la inceput

Adela, noi ne modificam traseul destul de des...
ne-am plimbat si prin zona mercur, pana la capatul liniei 33, si acum fiind mai rece ne plimbam "pe langa casa", adica prin zona str. ariesului( noi stam pe busteni) .... poate ne vedem maine!
pupici

Mergi la inceput