Donez puncte
Raspunsuri - Pagina 3
alinamoro spune:
Daca se mai inscrie cineva la donat puncte eu ma inscriu la primit.![]()
Alina & Dragos
(2,5 ani)
pozici
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by Dana_
[quote]Originally posted by aissa
La "Foloseste punctele" scrie si despre modul de acordare a punctelor. Ti se acorda un numar de puncte, habar nu am cate, la fiecare raspuns dat la subiectele deschise si pt.fiecare subiect nou deschis.
Poze cu noi
Da , am citit la "Foloseste punctele" ...insa daca s-ar lua dupa nr de mesaje as avea mult mai multe puncte...totusi cred ca se pune de-abia de acum(nu de cand sunt membra)
Dana&bb Andy(1 an si 8 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob
La inceput se dadeau 45 puncte pe mesaj, iar de cateva saptamani doar 15 puncte pe mesaj. Sistemul punctelor a intrat in rigoare doar de cateva saptamani, maxim 2 luni.
si acuma curiozitatea mea... ce facetzi voi cu punctele, la ce va folosesc... si care este rostul sa va cumparatzi de ele titulatura si glow? Doar din curiozitate...
O zi buna si multa sanatate
Gabbriela
& Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by Gabbrielaquote:
Originally posted by Dana_
[quote]Originally posted by aissa
La "Foloseste punctele" scrie si despre modul de acordare a punctelor. Ti se acorda un numar de puncte, habar nu am cate, la fiecare raspuns dat la subiectele deschise si pt.fiecare subiect nou deschis.
Poze cu noi
Da , am citit la "Foloseste punctele" ...insa daca s-ar lua dupa nr de mesaje as avea mult mai multe puncte...totusi cred ca se pune de-abia de acum(nu de cand sunt membra)
Dana&bb Andy(1 an si 8 luni)
http://community.webshots.com/user/danaiakob
La inceput se dadeau 45 puncte pe mesaj, iar de cateva saptamani doar 15 puncte pe mesaj. Sistemul punctelor a intrat in rigoare doar de cateva saptamani, maxim 2 luni.
si acuma curiozitatea mea... ce facetzi voi cu punctele, la ce va folosesc... si care este rostul sa va cumparatzi de ele titulatura si glow? Doar din curiozitate...
O zi buna si multa sanatate
Gabbriela& Julian
![]()
Gabbriela,eu vreau sa-mi cumpar titulatura ca glow mi-am cumparat.De aceea imi trebuie puncte.
Eu stiu ca un mesaj se puncteaza cu 3 puncte,nu mai cu 15 puncte.
Alina & Dragos
(2,5 ani)
pozici
Claudelu spune:
Alina, s-a rezolvat!!!
Claudia
si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
motanik spune:
Si eu vreau tot titulatura...
Andra
http://community.webshots.com/album/170190778fEpvgj
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by Claudelu
Alina, s-a rezolvat!!!
Claudiasi www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
![]()
Clau,multumesc mult,mult!

Alina & Dragos
(2,5 ani)
pozici
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Gabbriela,eu vreau sa-mi cumpar titulatura ca glow mi-am cumparat.De aceea imi trebuie puncte.
Eu stiu ca un mesaj se puncteaza cu 3 puncte,nu mai cu 15 puncte.Alina & Dragos
(2,5 ani)
pozici
Alina_morostes ai dreptate, m-am incurcat rau de tot, la inceput era 15 puncte pe mesaj , si acuma 3 puncte pe mesaj... nici nu pot sa imi dau seama de ce am zis 45 puncte la inceput si 15 acuma. Sorry de greseala

Gabbriela
& Julian
acinorev spune:
vreau si eu puncte! cine mai are de dat?
eu imi doresc foarte mult o cana cu sigla dc si am prins un zvon ca s-ar putea sa se dea si pe puncte atunci cand vor exista.
multumesc anticipat!
vera