Cum dezvat o pisica ...
Raspunsuri - Pagina 2
tata lu Toma spune:
1.Cum se cheama spray-ul respectiv ?
2.Cineva mi-a recomandat sa incerc cu clor.
3.Cu vecina mea(englezoaica) nu am cand sa cert ca nu e niciodata acasa. In schimb pisica e tot timpul si are si prietene !
4.De BB se ocupa, oricum, Basescu.
5.Nici mie nu-mi place amoniacu' ...
vlad
mmag spune:
quote:
Originally posted by Lywh
pisicile nu suporta mirosul de amoniac.
Lilianna
Fii atent ca amoniacul este toxic si pentru copil!
mmag spune:
Acopera groapa de nisip in care se joaca copilul si incearca sa-i amenajezi alta intr-un colt cat mai indepartat.
Ideea este ca dupa ce s-a obisnuit cu cea din urma, ar trebui sa schimbi tot nisipul din groapa in care se joaca copilul, ca sa nu mai vina acolo.
Succes!
mmag spune:
Ar mai fi o idee: sa prinzi pisica si s-o ti intr-o cusca cateva zile - cred ca tura urmatoare ocoleste locul.
adriana spune:
Incearca sa-i faci tu un loc de pipi/caca, adica sa pui o cutie cu nisip mai departe putin de locul de joaca al copilului si sa o faci sa intelega ca acolo e WC-ul ei . Poti sa-i pui ceva de mancare acolo, sau chiar o mostra a propriei trude ca sa simta mirosul ei... a... sper sa mearga.. altceva nu cred ca stiu ...
Succes
Adriana mamica lui www.earpower.com/bebe" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)
tata lu Toma spune:
Halauaaaaaaaaa!
Io' vreau sa scap de ea, nu sa o ingrijesc !
vlad
ps.Daca nu merge cu clor, acopar groapa si cu asta basta
Adela spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
Halauaaaaaaaaa!
Io' vreau sa scap de ea, nu sa o ingrijesc !
vlad
ps.Daca nu merge cu clor, acopar groapa si cu asta basta
de cine sa scapi? de matza sau de englezoaica?
Cu clooorrr??? aoleo!
_
~~Adela, mamica de Julia
Victoria spune:
Solutia cu ladita cu nisip separata e buna...Sugestia cu..ce sa zic...nu poti ucide tot ce te deranjeaza, fie ea si o pisica...
V.
veni, vidi, Victorie!